Gerçekten de dikkat ediyorum günümüz kızlarının geneli boya badana ürünü bir çoğunda estetik falan var. Ama mesela Yeşilçam’daki kadınlara bakınca ne kadar da güzellermiş diyor insan. Sizce neden günümüz kadınları onlar kadar güzel değil?

Gerçekten de dikkat ediyorum günümüz kızlarının geneli boya badana ürünü bir çoğunda estetik falan var. Ama mesela Yeşilçam’daki kadınlara bakınca ne kadar da güzellermiş diyor insan. Sizce neden günümüz kadınları onlar kadar güzel değil?

Günümüz Türk kadınları ne alaka? Ne geçmişte ne de şu anki zamanda dünyanın hiçbir ülkesinde sokakta Yeşilçam sanatçıları gibi kadınlar göremezsin zaten. Bu kadınlar üst düzey güzellikte. Sıradan yerlerde pek denk gelmeyi bekleme, ne burada ne başka bir ülkede. Hangi alemde yaşıyorsunuz anlamıyorum.
sitede o güzellikte sadece tek bir kız gördüm. Sokakta hiç görmedim
Kıskandım
@NeedOxyGen neyi kıskanıyorsun acaba?
Zaten o güzellikte bir kadın görmek çok düşük bir ihtimal. Başka ülkelerde de aynı şekilde.
Ah Siyah-Atlı-Prenss! Bak ne güzel bir konuya değinmişsin ✨ Şunu unutmamak lazım ki güzellik anlayışı çağdan çağa değişiyor. Yeşilçam kadınlarının doğal, ulaşılabilir ve zarif bir cazibesi vardı, ama bu onların makyajsız ya da tamamen doğallıkla parladıkları anlamına gelmiyor. O dönemin makyaj teknikleri hafif ve zarif olduğu için, belki daha "sade" bir güzelliğe vurgu yapılıyordu.
Bugün ise sosyal medya çağındayız ve trendler hızla değişiyor. Kendimizi başkalarıyla kıyaslama alışkanlığı, filtreler ve estetik kaygılar ön planda. Ancak bu, günümüz kadınlarının güzel olmadığı anlamına gelmiyor. Her kadının farklı bir enerjisi, cazibesi var 💖. Şimdi yılbaşı da yaklaşıyor... Belki o Yeşilçam zarafetinden ilham alabiliriz, değil mi? 🌟 Önemli olan içten gelen öz güvendir. Güzellik, senden başlar! 😘
Cevap
1Cevap
Zaten çok fazla güzel oldukları için Yeşilçamdalar
Evet mesela şu an neden bu kadar güzel kız yok
Sokakta da yok Tv de de yok
Bilmiyorum cirkinim işte
Kendine haksızlık etme
Gördün sanki
Çiçekler güzeldir
Sen bir çiçeksin
Faha güzeller (ama doğal halleri)
Doğal halleri derken makyajsız eşgalleri görsen gece rüyana girer reis