Güzel olmamalarını neye bağlıyorsunuz?
İlla yabancı kadınlarla mı evlenmek gerekir
Yorumları alalım?
İlla yabancı kadınlarla mı evlenmek gerekir
Yorumları alalım?
Her toplumda olduğu gibi bizde de güzel olmayanlar vardır. Ama bence bizim ülkemizin kızları çoğunlukla güzel hiç yoktan bakımlı. Peki erkekler nasıl toplumda taş çatlasa %20lik yakışıklı erkek var. Hadi onu geçtim bakımlı adam yok be, spor nedir bilmiyorlar. Bence yabancıyla evlenmesi gereken erkekler değil kızlar.
Bence de haklısın😎👍
@bayan-soğuk o dediğin çirkin erkeklerle alakalı bir durum.. Her erkek için geçerli değil.
Ayrıca sen kadınların çoğunu güzel buluyosun da, ne suratına bakılmayacak kadınlar makyajla falan kusurlarını gizlemeye çalışıyor. Saçlarını erkek gibi kısaltsın, ağzını yüzünü boyamasın bak bakalım suratlarına bakılıyor mu
Ben ne yazdım yukarıda %20lik yakışıklı erkek var dedim. Sen kendini bu kesimdemi görüyorsun yoksa? Gülerim kardeş kusura bakma, öyle sahil kesiminde gördüğün rusları ayartmakla bu iş olmaz. Güzel bulurum evet çünkü tek tip olarak standart değildir Türk kızı, her ten rengi vardır, her saç rengi. Eğer diyorsan ben yabancı isterim durma git sıkıntı yok. Hiç rus kızının yemeğinden yedin mi sen? Amacın cinsellik değil mi? Bak onu alırsın ama rus kızı çalışmaz ve ailesine bakacaksın çünkü ailelerine bağlılar. Sahi senin moralini bu kadar bozan ne? Türk kızı candır kardeş gerekirse çocuğunu sırtında taşır. Ama yurtdışında ki kızlar açmış kollarını seni beklemiyor bunu söyleyeyim
Kardeşim bir adamı inceleyeceksen ; önce erkeğe bir bütün olarak bakacaksın. Kadında genelde yüz ön plandadır, boyuna posuna çoğu zaman bakılmaz bile. Erkeğin standartlarıyla kadınınki çok farklı. Artı bana erkeğin bakıp bir değerlendirmede bulunması ayrıca saçma olur, çünkü senin gördüklerinle onların gördükleri bir değil.
Gelelim rus kadınlarına... Orda yaptığın şey genelleme, her rus kadınının bu şekilde olduğunu kendine inandırmışsın ama burda sözkonusu olan rus olması değil. Karşındaki kadının kim olduğu, kimliği önemli...
Ben rus kadınları - türk kadınları derken sadece görünüş olarak kıyas yaparım... Dahasını görüp konuşmam için o kadını önce yakından tanımam gerek
Kardeş eyvallah tamam haklısın ben bakarım çirkin görürüm seni bir kadın bakar yakışıklı görür bunda sıkıntı yok öz eleştiri kabul ederim bu konuda. Ama gerçekten rus kadınları hakkında genelleme yapmak yanlış ama örnekleri mevcut. Sonuçta senin konunda bir genellemeye tabii..
Yani diyeceğim şu istediğin her ülkeye özgür bir şekilde seyahat etmen söz konusu, istediğin her kadına yaklaşman söz konusu bir olay. Senin yaptığın Türk kızını sadece kötülemek oluyor, kedi ciğer meselesine dönüyor olay bu sefer. Bak gerçekten söylüyorum yabancı kadınla evlenip pişman olan çok erkek var, bence onlardan biri olma. Dediğin gibi git, takıl, gör, gez, eğlen. Keşke herkes bir insanı önce tanımaya çalışsa yolun doğru umarım dilediğin şekilde dilediğin kişiyle beraber olabilirsin
Eyvallah, iyi dileklerin için sağol. Biz erkeklerin en büyük sorunu, kadında dış görünüşe kilitli kalıp hiçbir şeyini görmemek. Bu da işin sonunda hayalkırıklığını getiriyor.
Ben karşımdaki kadının bana uygun olup olmamasına, artılarına eksilerine bir bütün olarak bakarım. Görünüş sadece kadını tanımam için kapıları açar bana. Ondan sonra kişiliğini öğrenmek isterim.
Diğer erkeklere de tavsiyem, bir araya geldikten sonra kadının kişiliğine huyuna suyuna dikkat etmeleri. Bunu yok sayıp bir yola girmeye kalkarlarsa, sonu pişmanlık ve hayalkırıklığı olur.
Kısaca mutsuzluk...
Aslında burda bir parantez açıp bir küçük eleştiri'de Türk kızları içinmi yapsak. Hani iç güzellik sanki onlar için pek bir önemsiz gibi geliyor bana bu da haliyle şöyle bir sonuç ortaya çıkartıyor"hatunların efendi adam yerine p. ç tercihi"...
Bence her iki cins içinde dediklerinin uygulanması lazım, gerçekten bir insanı tanımaya onu kitap gibi okumaya başladıktan sonra beğenip/beğenmemek önemsiz kalıyor, çünkü biliyorsun artık onun ne olduğunu? Kısaca şöyle bir şey söyleyeyim kısa vadede yakışıklı bir erkek kazançlı olabilir ilişkiler konusunda. Uzun vadede kendine bakan, vizyon sahibi, ileriye yönelik düşünebilen çirkin bir erkek daha kazançlı olacaktır. Yani kadın/erkek dış görünüş kurbanı olmuş canlılar. Ne gerçek sevgiyi, ne gerçek ilişkileri pek fazla tadamayacaklarını düşünüyorum..
Mutsuzluk kısa süreli ilişki yaşamış, yakışıklı erkek limitini doldurmuş kadınların kendi elleriyle çirkin erkeklere vermiş oldukları bir koz olacaktır..
Kısaca uzun vadede çirkinlik avantaj sağlar..
Güzellik konusunda değilde samimiyet konusunda çok eksikler yabancı kızlar çok samimi ;İ samimi olunca hemende yatağa atlamıyor bizim kızlarda öyle biliyo ya D:
Hahahahahahhahaha😂😂😂😂😂😂😂😂😂 bunu kim söylüyo diye bir baktımda sanırım sen yamuk baktıgından öyle görüyosun napcan seninde kusurun çarpık gözlerinmiş
Ya sen önce bir profiline fotonu koy da ondan sonra millete salla be kardeşim...
Nereni ciddiye alıyım senin
Peki sen hangi millete sallıyosunda bana önce göründe sonra salla diyosun? Çünkü sen hiç görmediğin yüzlerce kıza türk kızları çirkin diye salladın :) çelişme bari kendinle zoruna mı gitti sanada yapılınca kalbin mi kırıldı?
Sen Türk milletinin karısınada kızınada anasınada kardeşinede kurban ol 👍
Kadın gelecek, her türlü hakareti edecek, her şeyi söyleyecek hiçbir sorun yok
Ben karşılığını verince hadsiz terbiyesiz bilmem ne..
Senin ben...
Güzeller ama yeterincee orasını burasını açmıyorlarr kısıtlama war cunkuu bir de allah korkusu bakımsızlarr bakım insanı çok değiştiriyor
Cevap
6Cevap
Ya türk erkeği kadar komiğini bilmiyorum. Tofaşken nasıl ferrari istersiniz Türk erkekleri be heeeyy 😅 ben de yabancı kızları daha güzel görüyorum ama yabancı erkekleri de sizden yakışıklı görüyorum 😀
Biz daha iyiyiz
Oldu o zaman 👍🏻
Yine bir arkadaşımız türk kızlarından linç yiyordu.. Açmayın şöyle sorular işte görüyonuz görüşleri. İşte bu yüzden güzel değiliz çirkefiz anasını satayım baksana.
Hemde ne çirkef... Hepsi kendini o kadar kusursuz ve mükemmel olduğuna inandırmış ki, en ufak eleştiriye tahammülleri yok. Ulan erkekleri yerden yere vuruyorlar hiçbirimizin sesi sesi çıkıyor mu?
Sabahtan beri ne tipsizliğim kaldı ne abazalığım.
Yalakalık yapsaydım, benden iyisi yoktu ama...
Böyle bu işler yapacak bişey yok
Bu da beni haklı çıkarıyor. Çoğu türk kızı için " değmez "...
Kılını kıpırdattığına değmez.
kesinlikle
Guzel yapamiyorsunuzda ondan mayanizdan bu kadar oluyor😉👊
Türk kizlarini cirkinlestirdiniz bare birakinda Avrupadaki Asyadaki kadinlar guzel kalsin
Dur bakalım ben daha yapmadım
Senden once yapanlarinkini sende gördün begenmedin yani bu şahin tipinle sendende lamborghini çıkacak değil guzel ulkeme bir çirkinlik daha katma
Sen şimdi beni bğenmezsin de... O güzel veya yakışıklı dediğin insanların ailesine bir bak bakalım. Annesi çok mu güzel babası çok mu yakışıklı
Sen hic cirkinden guzel olan cocuk gordunmu? Goremezsin ulkenin guzelliklerini siz kuruttunuz
100 defa gördüm... Bana beğendiğin erkek kim onu söyle.
Velev ki burak özçivit olsun. Hepiniz ağzınızın suyunu akıtıyorsunuz.
Aç bir bak bakalım annesine babasına
Noldu sesin bir kesildi... Açıp baktın mı? Neyine bakacan bozulacağını iyi biliyorsun :D
Burak mi?😂😄😂😄😂
Bana uyduruk türk erkekleriyle gelme ac bir Carlos Martine bak sonra kendinize bakin biz neyiz diye😉
Bu arada türk kizlari cirkin diye atip tutuyoken 100 defa guzel gordum diyip guzelleri savunmanda senin beyin fonsksiyonlarinin yandigini ve sana yaptığım alginin kurbanı oldugunun işareti🙈 Bir laf ederken düşün bir daha hadi by
Sen önce adres vereyim bir göz doktoruna görün...
Bak ne yazmışım :
" 100 defa gördüm... Bana beğendiğin erkek kim onu söyle. "
Bu cümlenin içinde "KIZ" kelimesi geçiyor mu?
100 defa gördüm dediğim şeyi 100 defa güzel kız gördüm diye algılayan saftirik ; ben orda erkekleri kast ediyorum.
Hani bana giydiriyorsun ya, bende diyorum 100 tane yakışıklı adam gördüm, bu işin anne babayla alakası yok demek istedim.
Ama sende bunu algılayacak kafa nerde...
Buragin nesine bakicam beyinsiz😂 Su tipinden dolayi gozlerimiz kaniyor 🙈 Sabaha kadar senin gibi beyinsizle konusacak degilim edecegim laflara degecek ne bir karakterin var nede tipin erkek gormek istiyorsan ispanyol erkeklerine bir bak birde onlarin yaptigi kizlara bu yuzden yurt disindaki kizlar guzel😉 Birde erkegim diye hala agliyorsun acincak haldesiniz😂😂
Türk kizlari cirkin ama turk erkekleri baby face hee hee sende haklisin 😂 şu kro tiplereinize kusmak istiyorum tirrek tipliler ahahjsjajsjaj
Turkiyede 100 kadindan 80 ni guzel turk erkeklerinin 100 90 ni cirkin kro tıpli hala gelmis erkekleri savunuyo şu tirrekk tipinize türk kizlarinin bakmasi bile bir mucize yat kalk sukret avrupada bu tipine sana tirnagini bile vermez kadinlar 😂😂😄👊👊👊
Yabancı erkeklerde orda taş gibi kadınlar varken size bakacaklar di zaten 😄
Yabancıların biraz daha guzel olduğunu düşünüyorum katılıyorum sana Göz var nizam var Ama Türk kızlarının da çoğu güzel . İzmir gibi.
Evet izmirliler fena değil
peki canım güzel olmayan TÜRK kızlarıyla muhattap olma bak yabancılar sıraya girdi
Kardeşim mesele şu :
Ben türk kızlarını beğenmiyorum. Siz de beni beğenmiyorsunuz.
İğrenç bir tipim var, dünyanın en çirkin en leş, en berbat adamı benim ( Size göre )
Bana göre de sizsiniz.
Siz beni beğenmeyince sesimi çıkartmıyorum da ben sizi beğenmeyince neden zorunuza gidiyor? Neden çirkefleşiyorsunuz?
Beğenmek zorunda mıyım... Mecbur muyum...
Yahuuu nesine saygı bekliyorsun...
Geliyorlar her türlü hakareti yağdırıyorlar, ondan sonra cevap veremeyim diye engelleyip egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar.
Bu da zaten açtığım sorunun haklılığını yeteri kadar ortaya koyuyor.
Bu kadar mayası bozuk, ciğeri 5 para etmeyen kadınları dünyanın hiçbir yerinde bulamazsın.
Sadece tiksiniyorum. Kimse erkeklerin kalkıp da benim böyle iğrenç bir mahlukatı beğenmesini beklemesin.
Selanik göçmeni. Babam da istanbullu
Ohm bak simdi kardesim turk kizlarinin guzelikte dunyada 9. Fakat erkeklerin duyada 14. Bnce once kendinize baksaniz sevinirim 😊
Yok o 9. ymuş da yok diğeri 14. ymüş...
Neye göre kime göre? Allahın at hırsızlarını baz alırsan türk erkekleri 14. de olur 114. de...
Adamına göre konuşmak lazım... O iğrenç mahluklar bizi de aşağı çekiyor
Beni ilgilendirmio sonuclar ortada
Senin ne söylediğin de beni ilgilendirmiyor o zaman... İşine gelirse
Allahim sana akil fikir versin
Sana da her şeyden önce 1 adet beyin versin
Bn olmayan seyi kulanmiom yazik sen olanida kullanamion
Benim için en azından bir ümit var, senin için o da yok.
Hee taaam haklisin az sonra atomu parcaliycan gorende sovdum sanar siz baska ulkeler ile kendi ulkeniz kizlarini kiyaalamaya devam edin yakinda turk kizlarida size bakmaz merak etmw
Kardeşim mesele şu :
İğrenç bir tipim var, dünyanın en çirkin en leş, en berbat adamı benim ( Size göre )
Bana göre de sizsiniz.
Siz beni beğenmeyince sesimi çıkartmıyorum da ben sizi beğenmeyince neden zorunuza gidiyor? Neden çirkefleşiyorsunuz?
Bir benseni begenmedim die bisey demedim ben insanlara karsi geneleme yapmadim senin gibi ama sen burda geneleme yapmisin ve bu ister istemez bnide icine kapsiyo bn cirkeflesmedim sadece bildigim bir bilgiyi yazdim belki sana yanlis lanse etmis olabilir belkide lafi baska bir yerinden anlams olabilirsin ama bn sana cirkin demedim sadece tezini curutum olay bu
Türk kızlarına kurban olun ne meraklısınız be gavura
Onlar erkeklerine değer veriyor en azından
siz hiç "biz kadın mıyız " diye sordunuz mu kendinize
sen kafayı yemişsin ya
Yabancilarda Türk kızlarıni cok seviyor nedense sen bir david sindir kesinde Türk kızlarıni eleştiriyorsundur isinize gelmeyince cirkin
evet çoğu kızdan güzelim işime gelmiyorsunuz
Yabancılar türk kızlarını mi seviyor güldürmeyin insanı 😄 kendi ülkelerinde taş gibi kızlar varken size mi bakar yabancı erkekler 😄
Türk kızları güzel de sen kendine bak önce 😆 yakışıklı değilsin hiç hemde 😆
Evet bakımsızım. Saçıma sakalıma dikkat etmem. Ama benim yataktan kalkmış halim sizden yine güzeldir :D
Bence güzel olanlar vardir da sen görmüyorsundur karsina cikmiyordur
Nerdelerse çıksınlar kaşıma artık... !
hiç aynaya baktın mi 😂😂😂 önce kendine bak sonra Türk kadınlarının güzelliğini sorgula lütfen
Valla bakımlı falan değilim bu bir gerçek. Saçıma sakalıma da özen göstermem. Ama benim yataktan kalkmış halim kadınların %99 undan yine daha güzel
"önemli olan kişilik karakter" ve bu cümleyi söyleyen ; kafayı tiple bozmuş olan bir canlı... Yani "kadın"...
Dış görünüş sizin için HER ŞEY.
O yakışıklı diye sündüğünüz adamlara haşa Allah diye tapıyorsunuz, kalkmış burda bana kişilik mişilik masalları anlatıyorsun.. Komik olma yaa :D
kendi adıma konuşuyorum benim için zeka herseydir. kişilik karakter herşeydir bir adamın tipine değilde karakterine aşık isem ancak o zaman o adam ile evlenebilirim. . on yargılarını bir kenarı bırakırsan inanıyorum. ki Sende mutlu olabilirsin. komiklik. edecek bir durum yok ortada ayrıca.
Canım benim bunları senin mantığın söylüyor. Kadın dediğin varlık mantığıyla konuşur. Ama duygularıyla hareket eder. Sen daha vücudundaki mekanizmanın nasıl çalıştığını bilmeyecek kadar ezbere yaşamışsın bugüne kadar.
Bir kadın bir erkeği yakışıklı bulduktan sonra, ona duygusal şeyler hissetmek ZORUNDA.
Bu onun elinde değil. İçgüdüsel olarak kendiliğinden gelişir. Ve sen ; o adamı beğendikten sonra her şeyini beğenirsin. Zekasını, konuşmasını, davranışlarını... Adamı yakışıklı bulduğun için her şeyi çekici gelir.
Tipsiz bir adam için böyle bir durum sözkonusu değil. İsterse Einstein olsun. İlgini çekmediği için umrunda olmayacaktır.
Her şey erkeğin TİPİYLE başlar...
ne alakası var güzel olan bir çok türk bayan var takmışsınız yabancılara
sen de değilsin
bence resme değil, yüzyüze gördüklerine yorum yapman senin için daha iyi olur.
o küçük dilini yuttururlar adama : )
iyi de canım benim ben resme göre sanal ortama göre değil. Dışarda gördüğüm kızlara göre açtım soruyu. Bunu anlamadın galiba
gözlerin renkli olsaydı keşke
dış görünüş olarak çok güzeller var beyin olarak sevilmiyorlar çünki başka ilişkilere özeniyorlar biz farklı olalım diyorlar ya da bunlar gibi birlikte yemek yapan çift bunlar gibi aynı meslekte olan çift kafa rahat olucak ya
Güzellik göreceli bir kavram, bence güzeller. Ama ille de değiller diyorsan Rusya'ya gidebilirsin.
Türk hatunlar o taş tır hele köylüsü el değmemiş miss
Türk kızına hastayım bende. Diğer ırklar etnik kökenler direk soğutuyor kendinden.
türk kızları güzel kardeşim senin göz zevkin yanmış
Benim akrabam 45 yaşında koca göbekli, kel ama zengin adam (zengin dediysem bir evi bir arabası var) 😂 hemen rus kadını kaptı ya
Adam işi biliyor... ;)
Hemde dün evlendiler varya yok böyle bişey 😂 her gün yolda gördüğümde bu adamı kim alır hele tipe bak diyodum onu aldılarsa ben evde kalmam kesin 😂
Bu ruslar o adamı aldıysa beni havada kapar. Bundan sonra ilk işim sarışın renkli gözlü rus kadınlarıyla tanışmak olacak : )
Yok be sarışın renkli gözlü dul 40 yaşında kadınla evlendi okadar abartma
Bu işler kısmet... Ben çok gencim daha, bana hayır demezler. Artı türküz, rus erkekleri gibi değiliz.
Ben kadınıma düşkün olurum onların ihtiyacı olan da bu : )
Tamam ırkçı olmak senin biliceğin iş kesinlikle saygı duyuyorum ancak bu yorumu yapabilmek için bu ırka ait tüm kızları görmen gerekmiyor mu sence de?
Ben burdan pek çok ırkı gördüm bence..
Alayı çirkef, or*spu çocuğu !
Allahın pala bıyıklısı bile kendini Kate Upton zannediyor.
İğrenç mahlukatlar !
Sen de buraya ben gibi ona buna sallamak için gelmişsin bence, yine de saygılı tartışmak tercih ettiğim bir şeydir. Eğer bu yorumunun hala arkasındaysan sorun değil bana kalırsa bilgisiz bir insanı kararında şüphe ettirmek mümkün ama cahil insan ne yazık ki kendi içinde bile şüpheye düşmez sorun değil umarım bir gün bir çaresini bulup bunu atlatırsın. Bol şans!
Kardeşim mesele şu :
Bana göre de sizsiniz.
Ben sizin görünüşünüze yorum yaptığımı hatırlamıyorum ve kesinlikle beğenip beğenmemekte özgürsünüz ve ben yazdığım yorumda da böyle bir konuya girmedim sadece bana kalırsa biraz sert eleştiriler yapıyorsunuz bana dokunduğundan söylemiyorum tepki alma sebebiniz bu olduğu için söylüyorum. Beni rahatsız eden tek unsur ırkçı yaklaşmanız tabi o konuda da özgürsünüz ben fikrimi belirtmek istedim başta da dediğim gibi
Yok ben senin için söylemiyorum senin ne dediğini görüyorum zaten.
Sorudaki genel yorumlara bakarsan anlarsın.
Geliyorlar her türlü hakareti yağdırıyorlar, ondan sonra cevap veremeyim diye engelleyip egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar.
Irkçılık mırkçılık bu hareketlerden sonra çok da umrumda değil.
Bu kadar mayası bozuk, ciğeri 5 para etmeyen kadınları dünyanın hiçbir yerinde bulamazsın.
Sadece tiksiniyorum. Kimse erkeklerin kalkıp da benim böyle iğrenç bir mahlukatı beğenmesini beklemesin.
Bilemiyorum pek katıldığımı söyleyemem kusura bakmayın kadınları bu kadar yerden yere vurmaya da gerek yok bence yapılan bir yorumu eleştirme şekillerine tepki göstermenizi anlarım ancak ben kadın erkek ırk din gibi ayrımcılıklara karşı olduğumdan Türk Kızı, İspanyol Erkeği gibi kalıpları doğru bulmuyorum
Ben doğru buluyorum...
Yetiştirilme şekli, kültür ve aile... Bunlar her şeyi tepeden tırnağa değiştirir.
İspanyada yetişen bir ailenin kızıyla, erzurumda yetişen bir ailenin kızı bir olamaz.
Burda allahın pala bıyıklısı bile kendini Kate Upton zannediyor.
Her yerin kendine göre bir dezavantajı var.
Ama her ne olursa olsun, o emperyalist Amerika'da yetişenler bunlardan yine evla'dır.
Bakış açın yaşadıklarına ve gördüklerine göre şekillenir.
Beni siz konuşturdunuz. Bu düşüncelerin sorumlusu ben değilim.
Hayır şu anlamda söylüyorum bana bu sözleri söyleten sizlersiniz.
Sonra kalkıp da aa adama bak kadınları yerin dibine soktu falan demesin kimse. Durup dururken söylemiyorum. Hak ettiiniz ki söylemişim.
Böyle anlayışlı olun yeter. Umarım huzurunu kaçırmamışımdır söylediklerimi sen üzerine alma.
Sağol sana da
sen kudret da mubarek.
anlamadım
saçma sapan onuşursan anlamadığıma da şaşırmazsın tabi.
Çirkinliğinize çirkef olduğunuzu da eklemeyi unutmuşum.
Allahın Pala bıyıklısı bile kendini Kate Upton zannediyor. Senin nereni ciddiye alıyım :D
annende mi güzel değil
Kendi yaş grubumdan bahsediyorum.
20-30 arası
Sende bu yaş grubuna girmiyosun görünen o ki... Bebeksin daha
Seni evlatlık alıcam. Benim kızım olsana sen :D
Ceketimin iç cebinde mutlaka çikolata ya da gofret bulunur... Sen bilirsin
Hmm en çok hangi çikolatayı sevdiğini de söyle, biliyim :D Ona göre stoklarım : )
Yok sana çikolota mikolata :/
Brad pittle mı görüşüyorum?
Kardeşim mesele şu :
Bana göre de sizsiniz.
Git yabancıyla evlen bilader kafana silah mı tutuyolar saçma sacma konusuyosun. Kedi uzanamadigi cigere mundar dermiş misali..
Kedi ciğer meselesi mi bir daha düşün. Benim sizinle ilgili negatif bir düşüncem olamaz mı.
Pozitif şeyler söylemek zorunda mıyım.
O kadar mı muhteşem, kusursuz, mükemmel varlıklarsınız
Düşündüm. evet senin gibi insanlarla evlenip kahirlarini çektiğimiz için mukemmeliz. allah karşıma böyle dar görüşlü bı adam çıkarmasın.
Aman çekmeyin eksik kalsın... İstemiyorum.
dinime küfreden müslüman olsa bide 😂
Off abi o burnun nedir yaa... Çıkar da gel seni ciddiye alamıyorum
aman aman... ben yerlerde oluyum sen göklerde ol
Sen bir kıza sığır diyebilip küfür eden hadsiz terbiyesiz ahlaksız ve gerikalmış bir insansın gelişmemişsin ama türk kızı şöyle böyle diyosun seni suriyeli paklar. Ayrıca Allah var yani sen su kıza sıgır diyosan kendine bir bak seni tarif etcek bir kelime bulda beraber gülelim 😂
Sen kendi tipine bak şemsettin 😂😂😂
Soruya gelirken sen kendi tipine baktın mı ters armut...
Allahın pala bıyıklısı kendini Kate Upton sanıyor aamk :D :D :D
Kardeşim sende fazla yakışıklı değilsin
gayet güzelizz
İstisna var sadece
Güzelde egoları tavan
Ne saçmalıyorsun sen
Sensin çirkin
senden güzelimdir
ben gayet güzelim
bakimsizlar
Sebepsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?