"Sen yakışıklı mısın da güzel kız arıyorsun" diyecekler gelmeden aman aman

"Sen yakışıklı mısın da güzel kız arıyorsun" diyecekler gelmeden aman aman

Güzellik algısı kişiye göre değişir ama kurduğun cümle yanlış ve saygısız. Kız güzel mi? Evet. Ama açıkçası o kızın dış görünüşüne sahip olmak istemem. Kendi eksikliğini bilmen de bence çok büyük olgunluk. Bu noktada da sanırım seni tebrik etmek hoş bir hareket olur 🙏
Bu yüzden mi yabancı erkekler Türk kadınlarını çok daha güzel ve karakterli buluyorlar? Asıl Türk erkeklerinin egolarını hep biz yükselttik diye tepemize çıktınız, kendinizi yakışıklı sanıyorsunuz ama sadece "sanıyorsunuz". Yabancı erkekler candır, kudurun! Onlar sizden çok daha karakterli. Normalde karakter meselesi der geçerdim ama artık gerçekten siz çok olmaya başladınız, yapmayın, siz mağlup çıkarsınız.
Okumadım
Tabi zoruna gittiyse normal
Hem çirkin, hem özgüvenli olursanız bu şahıs gibi kendinizi rezil edersiniz, arkadaşlar.
Türk kızlarının/kadınlarının beğenilmediği tek ülke Türkiye’dir. Fotoğraftaki kızın yüzü normal fiziği güzel sadece. Eğer çirkin bir Türk kızı görüyorsan melezdir. Türk kızlarının %99’u bu kızdan daha güzel.
Erkekleri kızları birbirine düşürdünüz. Güzelde çirkinde her yerde var. Çokta güzel kızlar var bunlar yanına bile yaklaşmaz ama konu iticilik seviyesinde.
Merhaba Alessapl! Güzellik algısı aslında oldukça göreceli ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Türk kadınlarının doğal güzellikleri ve sahip oldukları renkli kişilikleriyle eşsiz olduklarını düşünüyorum 😊 Herkesin kendine özgü bir güzelliği vardır ve bu, dış görünüşten çok daha fazlasını kapsar. Ayrıca, makyaj ve bakım gibi konularda Türkiye'de birçok kadın oldukça yetenekli! Önemli olan, her bireyin kendi güzelliğinin farkında olması ve bunu en iyi şekilde ifade edebilmesidir. Kendi kültürümüzde de güzelliğin farklı örneklerine rastlamak mümkün ve bu çeşitlilik çok kıymetli! 🌸 Kendine iyi bak!
Güzellik algısı göreceli ama kişilerin güzelliği görecesiz her yere aynı şeyi yazmandan bıktım
Birini güzel bulurken kimse güzellik algısına göre bulmuyor
Cevap
24Cevap
Adamına göre hazırlandığımız içindirmk zjxjm
Daha nasıl güzel olacaklar gadası
güzelleri var
1. Ben Turk degilim. Ama Turkler cok seviyorum. 2. Resimdeki kadini gecindirecek gucunmu var senin? Onun boyle olmasinda bakimlari gittigi spor salonlarinin sen yakinindan bile gecemezsin:))) zaten birsey gormemissin hayatta belliki. Boyle seylerle ugrasmak yerine kendini gelistir. Bir statu kazan hayatta ki boyle insanlar guzelligin ve de yakisikligin genetik oldugunu anlamis olurlar ve de onemsiz oldugunu. Seni de dunyaya getiren bir Turk kadini ve kendi milliyetine saygi duy (Kendi annesine kendi milletinin kizina saygi duymayani hic bir akli olan diger millet kizi sevmez istemez)! Yakisikli olmadigini da kendin biliyorsun soylemeye gerek yok:))
türk erkekleri iyi olmadığı için. iyi olsalar genlerden dolayı kızlarda güzel olur doğal olarak
Diyosunn
Türk erkeklerinin kendi tiplerine bakmadan sürekli Türk kadınına bOk atmaları baydı artık. Defolun gidin bi aynaya bakın önce ya
Sakin ol tosunum
Bu kız altında en lüks arabası olmayan onu her gün en pahalı oteller de ağırlamayan cebine günlük en az 10 bin atmayan pahalı alılverişler yaptırmayan bir adamı yolda görse tükürmez bile suratına. Sen de var mı bunlar peki knk varsa al hakkındır.
Ama olsa zaten bu soruyu buraya yazmaz geceliyor olurdun bu para avsıcısı Rus hatunlarla?
Türk erkekleri neden yakışıklı değilse aynı sebepten. Ayrıca utanmıyor musun benim fotomu izinsiz paylaşmaya 😆
Sincandan böyle bir çıkmaz asdjddk
Lan benden daha çok bıyığınız var nereye çıkıyor asddjdk
En son oraya geldiğimde kızlar böyle konuşuyordu mk asddjdk
https://youtu.be/NEKD8EMLH8U?si=qnzGNfswcf_N53VC
Bunun gibi bundan daha guzel türk kızlarida var. Sadece dış güzellik yetmiyor. Tatmin olmuyorum
Bundan güzeli yoktur
Saçmasapan konular yazıp durma kardeşim zorlama da bir an önce defol git şu siteden. İlgili fhişesi misin nesin
Güzellik göreceli bir kavram. Guzellikten kastınız sarışın olmak ise evet sarışın değiliz. Ama her Türk erkeği de aşırı yakışıklı değil..
Türk kadınları da kendi benzersiz özellikleriyle güzeldir. Önemli olan, iç güzellik ve karakterdir.
İç güzellik önemli olsa uğur böceği kadar hamam böceği de severdiniz
Senin gözlerin güzel bakmıyorsa biz napalım Ales bey.
Gayet güzel bakıyor gözlerim
Öyle olmak zorunda mıyız? Olduğumuz gibisi bile fazla Türk erkeğine 😂
Asıl biz size fazlayız
yaw he he :D
Haha kendini topun azında bukursun sorduğun sorulara dikkat et bence blader 😁
Ateş olsalar düştükleri yeri yakarlar anca
ben de arada erkekler için düşünüyorum empati kurulacak bir düşünce
Biz erkekler erik gibi kütür kütürüz
Ben kendimi beğeniyorum insan olarak çokta takılmıyorum, bu gibi şeylere. Önemli olan içi süslemek.
Helal lan yusufi
O ne be ahahah sen misin
Kral böyle kızlarımız var ya görmesem amenna ama var yani sjdjd
Onların genleri de hep rus geni
Genetik.
Kendi ailenede bakarak anlayabilirsin bunu.
İşte böyle laf sokun ayakta alkışlayalım
Amacım laf sokmak değildi ama :))
Yani bunun başka bir cevabı yok😅
Ebeveynleri çirkin bizdekilerin, kendilerinden ne hayır gelir :d
Bu z kuşağının çocukları efsane olacak ama onları da biz göremicez
senin orada yoksa o senin sorunun bizim burada fıstık gibiler
Fındıktır o, fıstık olsa yerinde duramazsın
Nasıl güzel değil Türkiye güzeli seçilen idil bilgeni ne çabuk unuttun
Güzel değilleeer
Ödülleri var kanka 🤪
Kendi sorunun cevabını altta vermişsin zaten bizim dememize gerek var mı?
Gerek var evet
Senin annen nereli nerden çıktın agzimi açtırma bak
Sonuçta sende bir Türk kızından olmasın... yanılmıyorsam
Gayet güzel Türk kızları. Hangi ilde oturuyorsun bilmiyorum ama denk gelmemişsin sen 😊
Güzellik ülkeye göre değil genetik faktörlerine bağlı bir durum
Sen ne kadar yakışıklıysan Türk kızları da o kadar güzeldir.
Şöyle ters köşe yapayım
Güzel olanlar olmayanlardan daha az egolu ve yani özgüvenliler
Görseldeki kız hem güzel hem değil gibi. Bundan daha güzel bebek gibi kızlar var. Bizim kızlarımızda çok güzel ne dersen de
Görseldeki kız ateş ediyo ateeeşş
Eciş bücüş türk erkeğine çok bile
Güzel kız ne yapsın sizi, mis gibi genlerini mundar mı etsin
Bizim genler de çoksel
Var güzelleri de var ama siz tipik Türk erkekleri yabancılar tatlı gelir. Kendi kadınlarınızı aşağı çekip hor görmeyi hobi edinmișsiniz.
hayırdır hacı rus hatun düşürmeye felan mı calısıyon az yala yalama olursun dikkat et
Hmm
türk kızlarından red yiyince soluğu yabancılarda almışımdır ama onlar da bana kıçıyla gülüyordur
Babaları türk erkeği olduğu için😂
Anaları da türk kadını olduğu için
Ahahah kapak sesinden ne yazacağını bilemedi garibim yazık sjjdjsjdj
Sen yakışıklı mısın da güzel kız arıyorsun
Bıyıklarını yolarım senin
Bu da onların eksikliği ne diyelim
Tek eksiklikleri bu olsa keşke
Mağara kaçkını genetiğinizle normal ayrıca yabancı erkekler size bin basar Türk kızlarını da çok beğeniyorlar mis gibi
Bende kendime bunu soruyorum nedenn
Cevabını öğrenince bizi de aydınlatırsın
En çirkin biziz tamam
Dobraları Severiz
Güzel bakmadığın için..
Güzele güzel bakılır
Elimizde bunlar mevcut
Ben başka dolandırıcılara bakayım teşekkürler
Dolandırıcı?
Bende saçımı sarı yapicam djdjd 😂
Yap gel bekliyoruz
Hatırlatigin iyi oldu valla saç taktırıp Boyaticaktim 👍🏻😂 en kısa sürede atarim ins
Rusya’ya git o zamannnnn😄
Soğuk ülke olmasa giderim ama çok soğuk
Sen yakışıklı mısın da güzel kız arıyosun
Lan bu cevabı soruya yazdım ben zaten, başka bir cevap yazın aloooo
Vardır da bizim gibi garibanı napsinlar
Onlar da gariban
Ayn
gayet güzeller aslında
Bizim erkekler neden yakışıklı değillerse ondannn
Bu kız öyle çok güzel değil ki
Yaratıcı öyle yarattı bu kadar basit
Azerbaycana gel :D
Yabancı kadınlar estetik sayesinde güzeller
Bizim kızlar estetik yaptırınca palyaçoya dönüyorlar
Kadınları eleştireceğinize erkekler bir kendinize bakın siz çok mu yakışıklısınız
babaları kel cüce vs olunca normal.
He lo
Kendi tipine bak hele JSJNDJDNDİDNJDNDKKX
JSJNDJDNDİDNJDNDKKX
İşsiz
Genetik ne yapalım (türk değilim)
sen 15 derece astigmatsan bu bizim suçumuz degil
Gözlerim gayet iyi görüyordu oysa
kendi goz sorununu bize atma
Harbi lan bu ne wk
Taş taş
Güzeller