+1 yılNasıl Güzel Değil Sen İyi misin Acaba? ya da kıskanıyor musun? 😉😅 Kıskanıyorsan itiraf et 😉😂 tam tersi Türk kızları da çok güzel Kızdan kıza değişir Güzellik ırkla alakalı değil yani ben bazı Türk kızları var o kadar çok güzel ki aşırı tatlılar ya 🤭 gözlerine bakınca bir hoş oluyor içim aşık olacağım Herhalde diyorum ki Gerçekten Çok aşırı güzel türk kızları da var yani genelleme yapmazsan iyi olur çoğuna güzel değil demek hakaret sayılır
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlış bu düşünce 18'im beri otel ve gemi truzminde çalışıyorum gerçekten yabancıları kıskandıracak güzellikte kızlarımız var bizimde. Ama güzellikten daha çok karakter olarak çirkin türk kızları. Bizim kızlarımızda aşağılanmışlik psikolojisi var bir takı veya pahalı elbise mi aldı hemen onu gösteriş yaparlar bin yabancının içinde tanırsın onu koca restoranda hareketlerinden , tavırlarından. Gösteriş meraklısı , erkeği sadece cüzdan olarak gören hayatımda gördüğüm en itici insan türleri. Hepsi öyle mi demeyin 100'de anca birisi düzgün çıkar oda şüpheli. Yurtdışında büyümüş Türk kızları ile arkadaş olan veya yabancı sevgilisi olan kişiler zaten arada ki farkı ne demek istediğimi anlayacaktır. Planlarımda Türkiye'den birisi ile evlenmek yok inşallahda TR'den olmaz hristiyan olsun , açık giyinsin gurbetçi kız olsun hiç önemli değil kalpten duyguları ile koşulsuz seven birisi ile evlenmeyi düşünüyorum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
+1 yılGüzel ya da değil hiç bir kadının ya da hiç bir insanın güzel olmak gibi bir vazifesi bir zorunluluğu yok. Bunu Türk olarak kıstas almışsın dar görüşlü ve cahil olduğun her yerinden belli. Sanıyorum sen de bir Türk kadınısın yorumunu sadece kendi şahsın adına yaparsan daha anlamlı olacağını düşünüyorum diğer türlüsü hem gereksiz bir genellemeye giriyor hem de insanı irite ediyor.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlarımızın büyük kısmı ne yazık ki kompleksli oldukları için, yakışıklı erkekleri pek istemiyorlar. Yanlarında sönük kalacak çirkin tipler istiyorlar. Yakışıklı dedikleri, beğendiklerini söyledikleri tipler zaten IŞİD militanı gibi.😅Durum böyle olunca da, çirkin kocalarından edindikleri çirkin çocuklarla, ırkımız kadın erkek demeden, git gide çirkinleşiyor. Arada güzel kızlarımız da var tabii. Onlar en azından biraz insana benzer gençleri tercih ederlerse, soyumuz bir kaç nesile kadar güzelleşebilir.
10 Yorumla
+1 yılTatlım aynaya bakıp kendini çirkin gördün diye suçu türk olmana bağlama bence ve bi estetisyenin yolunu tut😊
92 Yorumla
Soran+1 yılTürk değilim XKWMSHJMXWKQ
- +1 yıl
O zaman Türk kızlarına karşı yaran var galiba buraya böyle yazdığına göre, çok mu üzdüler seni tatlım
+1 yılCidden Türk kızlarını çok beğeniyorum ben, bence çoğu milletten çok daha güzeliz ruslar da dahil. Artık o Türk kızları güzel değil eskide kaldı. Yeni nesil taş gibi. Sokağa bi çıkıyorum, her yerde müq kızlar var. Türk kızları güzel değil diyen net dağ başında yaşıyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer ülkenin güzeli, güzel olmayanı vardır. Siz yabancı ülkedeki insanları sadece televizyonlarda gördüğünüz için hepsi güzel sanıyorsunuz. Herkes kendi ülkesindeki insanları çirkin buluyor nedense ama ben bir sürü güzel Türk kadını ve bir sürü yakışıklı Türk erkeği görüyorum. Anlamıyorum milletimiz kendi milletini neden bu kadar aşağılıyor
50 YorumlaSen bu beyinle buralarda sürünme yoksa yazık olur sanane milletin güzelliğinden ya da çirkinliğinden milletin derdi seni mi gerdi ne boş geveze ergen dolu bu sitede aa.. qq...
60 Yorumla
+1 yılSen Türksen böyle dediğine göre çirkin oluyorsun. Bir daha sor. Ayrıca Türk kızları gayet de güzel. Bakımlı kadın güzeldir.
52 Yorumla
Soran+1 yılTürk değilim XKWMSHJMXWKQ
- +1 yıl
komik değil ama kimseye çirkin diyemezsin
+1 yılgüzeliz değilizden ziyade neden dert ettiğini merak ediyorum? hadi diyelim haklısın değiliz ne değişecek? ya da güzel olduğumuzu düşün. hayatına nasıl bir anlam katacak bu?
56 Yorumla- +1 yıl
İnsana eksik hissettikleri batarmış arkadaşa batıyoruz sanırım.
- +1 yıl
ben bunu biraz da özgüvensizlige bağlıyorum. pick me tadında bir çok kız ne yazık ki. hemcinslerine b. atınca ne oluyor merak etmiyor değilim.
- +1 yıl
Bunu süper seçendede aynı mantık olduğuna eminim
- +1 yıl
cümleni tam anlamadım üzgünüm
- +1 yıl
Soruyu insanlara yararlı bulup süper soru seçendede soran şahısla aynı mantıkda olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
aha. siteye yeni kaydoldum. yeni yeni anlıyorum ney nasıl. ne yazık ki bu kişiler hep olacak. başka dertleri olmasın ne diyelim
Yoo bence çok güzeller turk erkegini türk kızından başkası çekmez net. Turk kizina yaptiklarini yabancı kızlara yapsinlar bakalim 2 günde koyarlar tekmeyi. Hersey tip degil
52 Yorumla- +1 yıl
Her konuda daya dirayetli
- +1 yıl
@Taurussx en güzel yorum 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de fark ettim aslinda sadecr kadinlarimiz degil erkekler de asiri cirkin. eli ayagi duzgun insan bulmak zor yav nasil genler bunlar herkes cirkin kendimden de rahatsizim kendimi ayirmiyorum ortalama guzellikte olanlar bile bi kezbanlik sanki meghan fox hepsi ya estetikli ya filtreli. turk kadin oyunculari da hem oyunculuklair berbat hemde estetiksiz bi tane yoktur valla ya
10 Yorumla
+1 yılGüzellik gibi bir olguyu ırkçılığa soyundurarak; Türk kadını, Alman kadını, İtalyan kadını gibi kategorilere ayırmak çok gereksiz. Güzellik öznel midir, evrensel güzellik var mıdır gibi konulara girecek kadar felsefik bilgi birikimim olmadığı için güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa diyerek sözlerimi noktalıyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba,
Herkese kendi güzellik algınla bakman onların güzel olmadığı anlamına gelmez. Ayrıca belirtmek isterim sizin gibi düşüncelere sahip insanlar hariç çok güzeliz. Ayrıca soya göre güzel çirkin demekte neyin nesi.50 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. Gayet güzeller, hatta Dünya da yüz olarak en çok Türk kadınını beğeniyorum. Gözler iri, burunlar ince, tenler pürüzsüz, ağızlar küçük.
32 Yorumla
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun sen XKWMSHJMXWKQ
+1 yılturk kizlari degil sizin gozleriniz ve beyniniz guzel degil
50 YorumlaTürk ve Kürt kızları çok güzel samimi yüzlerimiz var hepimiz birbirimizden farklı ve güzeliz o senin çirkin bakmandan kaynaklı , d
30 Yorumla
+1 yılTürk kızları güzel. Fakat sorunları, yapay ego... İnternet ortamında gördükleri sahte ilgiden dolayı, kendi karakterini hayata - karşı tarafa karşı gerçek kişiliklerini yansıtamıyorlar.. Bana vitrin mankeninden farksızlarmış gibi geliyor... 10 sene önce bambaşkaydı, samimiyet içtenlik vardı.. Şimdi ise, sadece adres sormak için bile yanlarına yanaşmaya korkuyor insan
10 Yorumla
kim demiş Türk kızı güzel değil diyen Uğruna Savaşılan tek Kadın Türk kadınıdır bunu unutma ❤️
10 Yorumla
+1 yılTatlim kendi adina konus demeki beni hic gormedin 💁🏻♀️
43 Yorumla- +1 yıl
Herzaman bebegim 👌🏽
- +1 yıl
Harika @busraqueen
Turk kızları senden ibaret degil fıstık gibiyiz biz 😂
40 Yorumla
+1 yılTürk kızları güzeldir sen kendin çirkinsindir herkesi öyle sanıyorsundur.
40 Yorumla
+1 yılYabancı karıların ekonomik düzeyleri yüksek. Zengin bir kadının çirkin olma ihtimali yoktur çünkü estetik ameliyat keşfedildi
23 Yorumla- +1 yıl
Türk kadınlarını çirkin bulmuyorum ben ayrıca
- +1 yıl
Değil zaten
- +1 yıl
Ben güzel buluyorum
Güzellik algısı farklıdır kişiden kişiye göre değişir bunu türk kızları çirkindir diyerek genelleyemezsin
80 YorumlaHer Ülkenin Güzel ve güzel olmayan Kadın / Erkekleri var. Ayrıca güzellik de görecelidir.
30 Yorumla
+1 yılMakyaj yaptıkları için ya da makyaj güzelliğine kandığınız için. Makyaj kadınların 2. yüzüdür. Allah size bir yüz vermiş; bir tane de siz eklemeyin.
10 Yorumla
+1 yılAynen kardeşim tüm türk kadınları çirkin tüm türk erkekleri çirkin 85 milyonun hiçbiri bir boka benzemiyor haklısın :D
10 Yorumla
+1 yılYoo gayet güzel Türk kızları var kişiden kişiye göre değişiyor tabi. Ayrıca çirkin kadın yoktur doğal kadın vardır.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu sorma şeklin çok yanlış.
Neden genelliyorsun ki
Şu genellememeyi bir öğrenemediniz
Güzel kızlar var fakat sayıları yok denecek kadar az00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir genelleme.
Türkiyede de gayet güzel kadınlar var benim düşüncem ve sonuçta güzellik göreceli bir kavramdır.10 Yorumla
+1 yılKezban nedir ne değildir adlı cevabımızı bu kıza bakarak anlayabilirsiniz
21 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca gizli olman ve sen türk değil mişsin ya aşko fotonu at da gözümüz şenlensin öyleyse ♡
Türk kızları çok güzel de bu ülkede baya karışıldı diğer orta doğulı azınlıklara o yüzden
20 YorumlaTürk değilim fakat hepsi de güzel türk bacılarımın😤
20 Yorumla
+1 yılBence çok güzel olanlarıda var çirkin olanlarıda her ırkta olduğu kadar.
20 Yorumla
+1 yılKüçük Yaşlardan itibaren makyaj yaptıkları için ciltleri çabuk yaşlanmaya başlıyor kırışıyor vb yurt dışında onjadarumakyaj yapmıyorlar doğal güzeller
01 Yorumla- +1 yıl
yok. yurtdışında makyaj yapılıyor. dogal güzel olmak alt yapı makyaj dogal güzelliğe engel değil ama haklılık payın var. makyaj yapmaktan ziyade düzgün temizlememek cildi etkiler. ayrıca en önemli ve asıl tek önemli etken. güneş. Türkiye geolojik bölge dolayısıyla bir çok Avrupa ülkesine kıyasla daha fazla güneşe maruz kalıyor. ve güneş cildi yaşlandıran 1 etken diyebiliriz. bunun önüne gecmenin tek nedeni yaz kış güneç kremş kullanmakta. ayrıca bronzlaşmaya çalısmakta fazla zarar veriyor. insanların cildim renk aldı dedikleri o şey aslında cildin zarar gördüğü göstergesi. güneşlenen ne kadar arkadasım varsa şu an yaşından yaşlı duruyorlar ne yazık ki. tabi zararın neresinden dönülürse kar
Türk kızları candır ya 🧡 güzeller yani sadece bazıları biraz bakımına özen göstermiyor o kadar ama onun dışında sorun yok :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVarsa da güzellikleri onlara kalsın 2 beyaz dişi oluyor ayh çok güzelim kaslı zengin arıyorum havaları hemen
01 Yorumla- +1 yıl
çünkü kızsın aw kız olunca herşey kolay
Dünya ortalamasında gayet güzel Türk kızları dünyanın en güzel ya da en yakışıklı ırkı değiliz belki ama kimse güzel değil yakışıklı değil diyemez.
00 Yorumlaırk değil genetik etken ırkçılık yapmayın lütfen ciddenn :/
10 YorumlaHakaret duymayı seven biri daha ama efendiliğimizi bozmuyoruz, kurban ol türk kızlarına 🙂
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babaları Türk ya babaya ya halaya ya da babanneye çekiyorlar çünkü
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş aslında güzel olup kendini çirkinleştiren var ya da kendine bakmayanı
10 Yorumla Saçmalama hangi canlı olursa olsun bir güzelliği vardır. Böyle düşüncelere kapılma olurmu
10 Yorumlayooo güzel aslında ama insanların birbirine güveni kalmamş
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl vasat bir sorudur, kendi cinsini niye düşürüyorsun sen kendin çirkinsen biz napalım?
70 YorumlaTürk kızlarıni tırnağı olsaydın şu an gizli soru sormazdın.
00 YorumlaTürk kızları güzel sen güzel değilsin 😅😅😅 şaka şaka ama yo guzelleride varya
00 Yorumla
+1 yılKim diyor bizim kızlar güzel degil türk kızlarından daha güzel kızmı var tövbe de carpılırsın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılKim diyo bunu gizli birisi mi hemde ne olduğu belli olmayan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürküm tamamen ve harici tüm ülkelerdeki insanlar aşırı güzel bulurken ebemin bu ülkedeki insanları güzel bulmasa nolur ciddili idfc. Zevk meselesi, özentilikler vb..
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılDünyadaki çoğu ünlü Türk kızları güzel diyor. Türk kızları candır. Sen kendine bak bence Türk kızlarını kötüleme
00 Yorumla
+1 yılAslında güzeller ama bakımı makyaj yapmak sanıyorlar. Yoksa ben türk kızlarını beğeniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızlarının güzel olmama sebebi.
Erkekleri uğraştırdıkları için, erkeklerde peşinden koşuyor en çirkinin bile abazalar yüzünden bakım yapma ihtiyacı bile duymuyorlar nede olsa erkekler peşinde diye.
Ayrıca kalpleri kötü bide huyları berbat, iyi huyu olmayan bir insanın yüzü de iyi olmaz.
Kalpleri güzel olsa yüzlerine yansır güzellik olarak.
Yabancı kızlar çok iyi kalpli o yüzden güzeller, Allah veriyor, bizimkilere Allah vermiyor..
Tövbe haşa ama gerçek...01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn önemlisi Türk kislarin dişilik yok kadınsı değiller, kadınsı olsalar yine göze güzel gözükürler.
Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Eniyle boyu aynı. Makyajsız hayal bile edilemiyorlar. Güzel bi tesbit
01 Yorumla
+1 yılDobra oldugu için dogal oldugu için seni aşar güzellikleri
00 YorumlaKişiden kişiye değişiyor genelleme yapılmaması lazım
00 YorumlaRus kızlarıyla değiştiremiyoruz ki
Birde tirip atıyorlar00 Yorumla
+1 yılYabancı gelin transferiyle genetik ıslah çalışmalarına hız veriyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden güzel oldukları kesin resmini atta görelim :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ha aynen
+1 yılHepiniz güzelsinizde fazla kasıntılısınız be bir Rus kadar kadın değilsiniz çoğunuz
10 Yorumla
+1 yılAha pambeli bi abimiz daha
70 YorumlaBence Türk kadınları gayet güzel sarışın esmer kumral her telden var. Farklı bir ülkeye gitsen ya sarısın var ya esmer.
Çok çeşitlilik bakımından Türkler daha iyi ama en güzeli benim sevdiğim 😉01 Yorumla- +1 yıl
Ben cirkin miyim sence
- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat