Amerikalı kızlar sexy.
Türk kızları değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya var ya su sitedeki erkekler gibiyse tum turk erkekleri eger turk erkeklerini ben...
Yav kardesim donun 180 derece ve odaninzdaki aynaya bir bakin. Rica ediyorum ya tipsiz tipsiz erkeklersiniz surekli kendi kizlarimizi elestirme derdindesiniz. Size ne lan turk kizlari nasilsa? Biz 20 kilo gobeklo killi mulayim tipsiz turk erkekleri hakkinda herhangi bir yorum yapiyor muyuz? Takmissiniz turk kizlarina ya. Hem turk kizi seksi olsa bile sizin gibi tipsizlere bakar mi saniyosunuz pardon da? Nedir bu tipsiz turk erkeklerindeki manken gibi seksi kiz arzusu? Yav kardesim seksi kizlar sizin gibi tipsizlere mi kaldi?
Bu soruyu soran erkeğin kendi profilini koyamayacak kadar özgüvensiz olması ama buna rağmen Türk kızlarına laf atacak kadar salak olması şaşırtıcı.
Senin tipte pek iyi sayılmaz yanında ki erkek kudurmuş tipe bak vermiyon mu çocuğa..
Gotumle güldüm iyi geceler
Bak güzellik dersen Amerikalılar sadece biraz iyi ama bizim türk kızlarındaki tabi sözüm 22 ve üstü yaş için Daha Namuslu daha düşünceli daha terbiyeli ve edeplidir buna da kalıbımı basarım kimseyede Türk kızlarını yedirtmem Allah Allah... 😂Ben bu oyunu bozarım 😂
Karakter meselesi sexy lik orasının burasını açmayı türk kızları kendilerine yakıştırmamasından kaynaklanıyor biz osmanlı torunlarıyız bir bitmediniz ya
Cevap
10Cevap
Türk kızları seksi değil demek doğru değil bence türk kızları kücüklüğünden itibaren seks kelimesini tabu kelime olark görüyor ve ona göre yetiştiriliyor seksi olabilmesi için atlatması gereken evre sayısı onlara göre cok cok fazla, coğu kadın evlendikten 3-4 sene sonra net olabiliyor
İkiside aynı şeye geliyor. Gram zekanız yok ama Türk kızını begenmezsiniz. Beyninin acilen oldugu yerde çalışmaya ihtiyacı var. Onu hemen aşağıdan al ve yukarıya götür.
İzmir nugla fethiye bodrum taraflarnda o kadar seksi kızlar var ki benim bile gel yatalım diyesim geliyor.
Maksat xper kazanmak canım 😁
bize yolla yeterince rakip var bide sen çıkma :D
soruya bak resme bak sıklara bak
defl git zıbar mk
Terbiyesiz muşmula suratlı
Amerikan kizlariyla eğlenilir.
Türk kızlarıyla evlenilir.
Türk kizi sexyligiyle degil asaletiyle taninir koçum
Bu soruyu soran erkek ve kız cinsiyetinde olan insanı varlıklardan nefret ediyorum.
Sanada kimsenin meraklı olduğunu düşünmüyom
Banada kimsenin meraklı olup olmadığını düşünmüyorum.
Çünkü spor yok, sağlıksız yemek kültürü vs... Haliyle orantısız vücut hatları.
Yabancı kızları övüp duruyorsun fakat sonunda bir Türk kızıyla evleniceksin. Kendinle çelişiyorsun boş yapmaya gerek yok.
Amerikalı erkekler sexy Türk erkekleri niye değil?
Biz sexy değiliz çunku top degiliz bizim asaletimiz yeter.
Kendinizi böyle avutuyorsunuzdur ama bir çoğunuzun tipi sokakta görsem yanından geçmem diyecek kadar kötü. Alınma ama türk kızlarında sorun yok, sorun daha kendini bilmeyen türk erkeklerinde.
Ben tipimden gayet memnunum senin gibi 50 taneyide pesimde sallarım
Eminim öyledir, zaten bu yüzden BU soruyu sorma ihtiyacı duyuyorsun.
Farkettiysen soruda amerikalı kızlardan bahsediyom salakmısın numara mı yapıyon?
amerikalı erkekler taş burdakiler mahmut :D orası bu ülke gibi mi gayet özgür burda yok tacizcisi yok s*pığı git ya öfff
Evet soru ile alakalı fotoğrafımız 😒gözlerim kanadı çok iyi
Türk kızlarıda çok sexy lan saçmalama 😂 napçan pis amerikalıyı yıkanmaz onlar
O zaman amerika'ya git
Amerikadayım
Singapurlu erkekler cok tatlıs Türk erkekleri değil
peki görselin teması nedir ve sorunla olan alakası nedir bize anlatır mısın kscan :D
evet doğru çünkü özgür bir ülke oranı kapat bakarlar buranı kapat bakarlar demiyorlar
Soruyla görselin alakasızlığı peki?
Ya baılıyom sunsorulara sjdklxlc
ABD kızları geniş kalçalı kalın belli olur
şıklara bak ileri karşıtı zekalı
Türk erkekler hem saf hem tipsiz onu ne yapalım
Ne saçma lan zaten iki şık da aynı sonuca ulaşıyor
Amerikalı erkekler seksi türk erkekleri değil
Türk kızları da iyi.
foto olmamış
türk kızlar daha çok seksi bence
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?