Babam her ramazanda evde huzursuzluk çıkartıyor bizle küsüp sofraya oturmuyor sizce kim haklı?

ya bikaç gün önce annemle küstü.. zaten eskiden beri küstümü küser hemde abuk subuk sebeplerle...
bu seferde annemin getirdiği çay soğukmuş, annemde soğuk değil işte diye tavırlı doldurmuş çayı ona küstü... ne sahurda ne iftarda sofraya oturmuyor. yatağına tepsiyle yemek hazırlıyorum. annemin yaptıklarını yemiyor... yarında sınavım var bugünde hazırlattı köfteli çorba koydum.
""bu gece yenmez götür şunu yumurta kır"" dedi.
bende ""niye baştan söylemedin baba ya yarın sınavım var bide"" dedim... ""bizle gelip sofrada yemiyosun sinirimide bozuyosun"" dedim.
kaç kere sofraya getirmeye çalıştım çünkü... oda tepsiyi getirip koydu"" al yemiyom sinirin bozuluyosa ben kendi başımın çaresine bakarım"" dedi...
bıktım ya ergenler gibi triplerinden kim haklı burda şimdi? tepsisini bile geri götürmüyor her sahurda iftarda odasına tepsi götürüyorum bu yeni bişey değil babamı bildim bileli böyle biri... ama ben artık sabrımın taştığı yerdeyim...
Babam her ramazanda evde huzursuzluk çıkartıyor bizle küsüp sofraya oturmuyor sizce kim haklı?