Astral seyahat yaptım?

Oncelikle bu dikkatli okuyun. Bu konu önceden beri merak saldigim ama bir türlü cesaret edemedigim seydi. bir arkdaslarla kafede otururken arkadasmn arkadasi yaptigi ama basarli olmadigini söylemiştim benimde dikkatimi cekti ve derin bit arastirma yaptım. Tehlikesine kadar ama kafaya koydum evde sakin bir ortamda denedim. O an bacaklarimdan doğru bir şeylerin cekildigini hissettim ama kalp atislarim inanilmazdi yerinden cikicak gibi hissetim. Ve hemen gözlerimi actim korktum. Uzun bir sure denemedim. Herkes baska boyutlarlada karsilarisin demeye başladi ama bir yanimda gercekten merak ediyodu. Bu olay 2013 de yaptim. Sonra bir kac denemede konstre olmadim basarisiz oldum biraktim. Gecen yine kafaya koydum. Ne olursa olsun yapucam. Ve gece yatağa uzandim sırt ustu. Ve kendimi hayal ettim gercekten belkide inanmiycaksiniz ama bu heyecanımi sizle paylasmak istedim bacaklarim alev gibi yanmaya ve kulagimda ugultulu ve siddtli bir ses duydum. Bedenimden birseyler çekiliyordu yutkunamadim bile kalbim agzimda sanki ama kesmedim. Ve tam o sirada kalktim bedenimi gördüm yemin ediyorum ki ruya gibiydi ama bilincim acik imkansiz kendime baktim etrafa baktim okuduğum kadariyla yapanlar evdeki esyalarin yerleri degisik olur demisler ama bende oyle değildi hersey yerli yernde odamda gezindim. Sadece ugultu sesi var ve heryer hafif puslu yurumek istiyosun hani ayağınzn ustune oturdugunuzda karimcalinir ya tutulur yuruyemezsiniz ayni onun gibi bir tik daha iyi robot gibiydim ve şaşkın 4 dk falan surmustur tarifi imkansiz bisey ve hemen kendimi bedenime dogru yaklasirdim ruhumun icine girmeye konstre ettim. Ve sicrayarak uyandim. Arkadaşlar cidden imkanisz tarifi yazarken bile heycanlaniyorum sizinde fikirlerinizi alayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizi inandirmak gibi bir niyetim yok yaşadığım deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Bu kadar net. Ks de ki her sacmaliga tolarns gosteriyorsunuz yalan yanlisa ben yaptigim seyin farkindayim ruya olmadigininda daha emin amacli denemelerim olucak Abartmayin birseylerin bkunu çıkarmayın

Demelerim devam edicek ve sizlerle paylasicam. Rahatsiz olan yorum dahi yapmasın bu kadar basit.
Astral seyahat yaptım?