Demelerim devam edicek ve sizlerle paylasicam. Rahatsiz olan yorum dahi yapmasın bu kadar basit.
Astral seyahat yaptım?
Demelerim devam edicek ve sizlerle paylasicam. Rahatsiz olan yorum dahi yapmasın bu kadar basit.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende bir iki sene önce yanlışlıkla yapmıştım. O gün çok yorgundum ve yatağıma uzanmıştım. Sonra Nasıl oldu bilmiyorum ama ruhumun bedenimden çıkmaya çalıştığını gördüm. Aynı senin dediğin gibi kulaklarımda şiddetli sesler duydum. Kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyordu ve eşyalar yerli yerindeydi. Kendi odamda Nasıl uyuduysam öyleydim. Evde ışık yoktu. Uyumadan önce de herkes uyuyordu. Evde her şey aynıydı ve o kadar gerçekti ki... Korktum ve bedenime geri girmeye çalıştım. Bedenimle ruhum arasında göbek kordonu gibi bir şeyle bağlıydım (belki de odur ) Ben bedenime girmeye çalıştıkça bedenim almamaya direndi. Çığlık gibi korkunç , garip sesler duydum. Perdeler gece uyumadan açtığım gibi açıktı ve dışarıda da sokak lambasından başka bir ışık yoktu. Ben bedenime girmeye direnirken bir anda mutfağın ışığı yandı ve aninden kendimi bedenimde kalkmış olarak buldum. Neyseki babam su içmeye kalkmış. Ter içerisinde olduğumu farkedip irkildim. Gerçekten çok korkunçtu. Hislerimi sen anlayabiliyorsundur...
Evet canim Astral seyahat yapmissin anlatiklatrnla yasadiklaarim birebir ayni.
En azından ev halkından birinin yanına gidip seni görüp görmediklerini teyit etsydin çok enteresan ay
Hayir zaten bedenin yatiyor ama ruhun mu ne seyse o kalkıyor o dolasiyor. Şunu da duymuştum yani yazilanlar biri beni uyandirirsa ölüyormusum
Yaa evet dinde yeri yok biliyorum ben zaten bir ortamda kulak misafiri oldum boyle şeylerde hep ilgimi ceker arastirma yaptim a dan z ye ne varsa nelerle karsilacagimi ne gorebilecegimi herseyi okudum. Ama ruya degil eminim biliyorum kendimi gördüm bu nasil oluyor bende bilmiyorum adi ne konulursa konulsun odamin icindeydim. Giydigim gecelikler yatagimin sekili sacimin toplu oluşu birebir ayni ruya olsa bu kdar net hatirlamam ya da bu kadar detayli olmaz. Kendime geldikten sonra zaten o an buyuk bir sicrama ve ter oldu sabaha kadar kendime gelmedim
Dinde yeri var kardeşim tayy-ı mekan die geçiyor
ince beden deniyor gibi bir şey bu arada ben de kendi profilimde deneyim paylaştım, yorum yaprsanız çook sevirinirim:)
Bende yıllar önce yaptım ama az kalsın ölüyordum bir daha töbe dedim ve bıraktım o işleri kimsede denemesin senin kadar ilerlemedim ben sadece vucudum havadaydı aynı uyur pozisyonda nasıl yattıysam yatağa işte sonra konusmaya calıstım konusamadım kıpırdayamadım bir anda ruhum bedenimin içine girdi tekrar ama nasıl ses cıkıyor kulaklarım aşırı çınladı geri dönemicem sandım karardı bir anda herşey sonra yavaş yavaş kendime geldim gözümü açabildim şok olmuştum.
Evet bende bian onu dusundum ya donemezsem diye. Ruya diyenler var ama değil cidden degil kendimi gordum ya hep merak etmisimdir baska bir gözle nasil görünüyorum diye ve yaşadım kendimi izledim bak hala tuylerim dikeliyo
Cok tuhaaf bir his ya kulaktaki o cinlama sesi ugultu deprem sesi olurya sanki öyle banada cok diyen oldu ruyadir salak degilm birebir yaptım ve inanarak. Ama bian olucek gibi sandim kendimi ve bidaha yapmak istiyorum cok kısa sürdü. Asrtral seyahat yapan bir arkadas grubu var onlarla birebir konusmak istiyorum beni anlatmışlar arkadaslar cuma gunu gorusucez detayli seyler ogrenicem
Sagol yok bir kere daha denemek istiyorum ama bu sefer emin olmak icin baska bisey deniycem
@serser123 ben yapmadım daha
@serser123 var tabi
Allah çarpsın ki dün aynısnı yaşadım bi soruşturayım dedim ama ben astral seyahat olduğunu bilmiodm karabasan falan geldi zannettm uyanmak istedim ama olmuodu bağırıyım annem uyandırsın dedim ama bağıramıodm ben de ruh halimle bağırdım sonra düştüm vücudumun üstüne havadayım hareket edebiliom gözümü kırpabiliom ama bedenimin gözünün açık olduğunu hissediom çok değişik bişeydi
bende çok denedim ama yapamadım hiç... sadece iki defa şöyle birşey oldu uyurken bir anda bilincim açıldı vücut uykuda tabi kulaklarımda uğultu kalp çarpıntısı ve karnımda değişik bir his hissettim vücuttan tam çıkmayı denedim çıkıyo gibi olurken dayanamayıp gözümü açtım herşey son buldu :D ama değişik bir his sanki yapınca çok rahat olacağımı hissettim. eğer varsa bildiğin bir yöntem kolaylaştıracak çok iyi olur
Cevap
48Cevap
Ben de 2 kez denemiştim. İkisinde de tam çıkacakken panikleyip uyanmıştım o kulak çınlamalı bol şimşekli parttan sonra.. Neyse o günlerin üstünden 5 sene geçti ki böyle bir şeye hic uğraşmadığım bir gecede -ki zaten 5 senedir ugrasmadim da- uykuya dalalı 20 dk olmamıştı ki rüya gördüm. Rüyamda mahallemin sokaklarında dolaşıyordum. Sokakta çocuklar vardi. Bu çocuklardan 3 tanesi zenciydi. Bu 3 çocuğun hepsi aynı anda bana bakıyordu. Diğer çocuklar normaldi ama bu 3 çocugun insan olmadiğini hissettim. Içimden bir ses onlara bakmamamı söyledi ama dinlemedim. Onlar benim gözümün içine bakarken ben de onlarin gozunun içine dik dik baktım ve sonra deşifre oldular. Üçünün de yüzünde siyah bir 6 köşelı yıldız belirdi ben baktıkça. Ve en son tamamen belirgin hale gelince ben rüyadan uyandım. Ama gözümü açamıyordum. Kulağımda bir uğultu vardı. Bedenim evrende ışık hızında süzülüyordu. Kalp atışlarım aşırı hızlıydı. Evrenin etrafında birkaç tur attım. Yıldızların arasından hızla akıp geçtim. Ama artık kalp atışlarım kontrolden çıkmiş gibiydi. Ölmekten korktum ve zor da olsa gözlerimi açtım. Uyumadığımı biliyordum. Hem ortamı hem evreni hissediyordum. Ama gözümü açmak için cidden büyük bir çaba göstermem gerekti. Gözümü açtığımda o kulağımdaki inilti hala devam ediyordu ve dudaklarimdan ayak parmaklarima kadar butün bedenim karincalanmış haldeydi. Nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım rüyamda o cinlerle temas kurdum ve ben astral seyahat çıktım hicbir fiziksel çaba sarfetmeden..
bak bana küfür et hakaret et ,
ama allah belamı versin okudum ama olayın ne olduğunu çözemedim :)
astral seyahatın ne olduğunu sımdı baktım tekrar okudum anladım kbakma ben astralın ne olduğunu bılmeyen adamım nerden anlıyım :) ben inanmam öyle boyutlara 5 boyuta kuranda gecerdı oyle sey olsaydı :) ama sen ınandıgın ıcın bu seye psikolıjını kandırmışsın canım benım :D
Gercekten kendimi yormuycam sizin görüşünüz cok tepki aldim bu konuyla ilgili ben inanarak yaptim ve tekrar deniycem dedigim gibi tarifi imkansiz
özür dilerim ya canım benım nıye kızıyon aa, beraber deneyelim ayıp edıyosun :) uçalım beraber asd as:D
Kizmiyorum neyse
çok kibarsınız enım kadar olmasanızda ;) takılıom sana ya yoksa gecende bende denedım az daha ölüyodum o günden sonra daha denemedim
45.media.tumblr.com/.../...0k2XFX1sz5lkqo1_400.gif
Pek ihtimal vermediğim bir durum...
Bende yaptım sana inanıyorum, inanmayanları takma..
O uğultu çınlama olayı çok doğru. Ben iki kere tam çıkacağım anda gözlerimi açtım çünkü özellikle kendi bedenini görme düşüncesi çok korkuttu. 3. sefer de biraz daha yaklaşıp, dörtte çıkabileceğimi düşünüyorum ve gerçekten böyle birşeyin varlıpına kesinlikle inanıyorum inanmayanları aldırma. İnsanlar zannetiğimize göre çok daha üstün varlıklar ama bilmiyorlar, çoğu insan bomboş yaşayıp göçüyor...
Diğer varlıklarla karşılaştırıldığımızda o kadar üstün değiliz, hatta aciz bile sayılırız.
anlattiklarin dogru gibi ama galiba bunun deneyi yapilmis. iki oda varmis birisinde kagitta bir sayi yaziyormus digerinde de adam astral seyahat yapiyormus ve diger odadaki sayiyi astral seyahat yapip soylenmesi istenmis ve sonucunda adam ne kadar ugrassada sayiyi bilememis yani kanitlanamamis.
Bende yapmaya çalışıyorum ama bir türlü yapamıyorum 1-2 saat önce denemeye çalıltım 2-3 deneyişim 2 cisinde çıkmaya yakın olmuştum nefesim bölük bölük olup kalbim çok hızlı atmıştı çıkacak gibi olmuştum
Ama şimdi hiç konstantre olamadım sabah yaptığım içinmi acaba?
4 deneyişimde gece denicem
Önerileriniz varsa yazın yavrularım 😘
Şuradaki profiline dahi fake fotoğraflar koyan birine nasıl inanacağız? Ne malum kendin gibi bu hikayenin de bir yerden çalıntı olmadığı?
Tamam sen inanma zaten bana inanmanizi beklemiyorum sadece paylaşmak istedim sizlerle
Aman diyim bidakhakine uzaklara gitmeye calisma ne kadrda disarida olsa ruhun arada bir bag vardir o bagi koparirsan birdaha geri gelemezssin
Bidaha denemk istiyorum ama bu aralr degil hala şok etkisi var üzerime de yani tarifisiz bir duygu gerçekten
@ismaillov ben 6 kere yaptım farklı boyutlarada gittin tecrubem var tecrubesiz yapma bir ruh tarafindan bana kizdi oda astral yapiyo beraber astral seyahat da 2 kere onla denk geldik istiyosan sana detaylı istadan emirhanbiyikk at istek ogretim
lucid rüya ve astral seyahate merakım var lucid rüyada ilerleme kaydettim ancak astral seyahatı bir kaç kere denememe rağmen pek başarılı olamadım ama denemeye devam edicem yeni tecrübelerin edinirsen ve paylaşırsan sevinirim...
Koltuk ve ikramlar nasıl acaba sarsıntı yapıyor mu?
Astral Seyahatten Ziyade Öyle Kımıl Kımıl Civcivli Rengarenk Bir Ufonun Beni Kaçırmasını İsterdim. Evet
Sen bu mallara aldırma bende de istemsizce başladı hiç uğraşmadan oldu bende şimdi alıştım ama uğraşmıyorum olsun diye bazen oluyor tadını çıkarıyorum ciddiyim bundan önceden korkardım hemen geri dönerdim şimdi korkmuyorum korkarsan hemen bitiyor
insan daha uzaklara falan gider en azından evi komple dolaşır :D
O an onu dusunemiyosun şok etkisi yaşıyorsun
Daha önce duymuştum lakin inanmadım inanmakta istemiyorum ha tamam bizde cafcaflı şeyler yasamak işteriz ama tehlikeli iki tarafı da karartacak şeyleri yapmayız.
Bende yapmak istiyorum ya uzaya fırlamak istiyorum birden çok denedim ama olmuyor
Ben astral seyahat yapmadım ama değişik bir olay yaşadım
Böyle gün ortasında uyumaya çalışıyordum 30dk falan uyumaya çalışıyorum artık beynim düşünme diyorum falan sonra bı anda kendimi boyle oyunlardaki yukardan bakma gibi kendimi gördüm yatakta yattigim halimle ama hiç bi ağrı kalp çarpıntısı olmadı zaten 2 sn oldu sonra birden babam içeri girmiş bütün uykuya dalma çabalarım yok oldu :)) bu arada yalan degil
yapmışsın işte. ama yapmadan önce korunma duası yap ve bunun daima seninle beraber olmasını iste.
abi yapmayın şöyle işler. çok tehlikeli. ya ruhun kalsa bir yere sıkışsa falan XD
bence öyle bir şey yok. bilinçli rüyaya astral seyahat diyolar
Boş işler. Şeytana sordum yok öyle bişey, bu film tamamen hayalürünüdür dedi
gözlerimi açtım dediğin ana kadar olanları bende yaşadım ama devamını getirmek için tekrar denemedim.
2013 opel astra lar genel de öyle yol tutuşu çok iyi.. ama bir daha yolculuğa çıkarsan emniyet kemerini takk.. ozaman havalanmazsınn.. :D :D
salla zaten arsayı boş buldun, ruhlar bölgesini izledim sanırsam
Yav he her
Astra seyahat yapabildigini söyleyenlerin şizofren olabildiğini okumuştum ama sen bilirsin
benimde ilgi alanım tayyi mekan olayıda var ben size inanıyorum bende yaşadım bayan seninle belkide buluşabiliriz ne dersiniz
Bir şey sorucam peki yatıp ne yapıyorsun da ruhun bedenden çıkıyor. Odaklanmayi nasıl yapıyorsun?
Uzandın. Bu öyle konstre olman gereken ilk kural olmuycak değil olucak lafi inanmak. Uzandin ve rahat pozisyona geçtin gozlerini kapayip sanki bedenin ruhundan ayrıldığını ve kendine baktığını hayal et. Kimisi mesela kendini baska biryerde hayal ederek oraya uctugunu hayal ederek astral oluyor ama ben ilkkini yapıyorum daha kolay oluyor o anda bacakların alev gibi yanicak deprem sarsintisi gibi cinlama ya da ugulama seslerini duyucaksin bedenin den birseyler cekilicek uykulu değilsin zaten bilincin açık onu anliycaksin o anda biseyin. seni çektiğini ve kalbin agzida aticak onu hissediceksin korkma bu astrala geçtiğinin ilk adimi. O anda kendini teslim et ve sakin gözlerini acma acarsan biter. Kendini teslim ediceksin. Kalktığında beynin zaten istedigin yere seni yonlendiricek
Peki geri bedenine dönmek için ne yapıyorsunuz?
Bu bahsettiğin şeyi nasıl yapıyosun. tekniği nedir..
benimkidemi astral seyahat acaba ama anlattıkların inandırıcı değil
İnanmayanlar ne yaşıyor kuranda da geçiyor bu arada tayy-ı mekan die yanlış hatırlamıosam tabi
Astral seyahat diye bir şey yok. Yaşadığınız şey sadece uyurken beyninizin kapalı olması gereken birkaç bölümünün açık kalması ile oluşan bir durum.
Ben gül olayını denemıstım sonuc aldım ama bıraz karısıktı oyle baska boyutlara gecmedım
Ben o uğultu gelince korkup bırakıyorum ya
Benimde ilk denemem de inanilmaz derecede cinlama. Ve bide böyle deprem olurda sarsilma gürültü sesleri. O insani korkutuyor o sesi duyunca astral a basliyosun ama ben korkmama ragmen direndim. Teslim ettim kendimi
Aferin sana 😄
Odanda senden başka bir şey görmedin mi
Hayir cidden görmedim arasirtma yaptim zaten ama baska seylerle karsilasabilme ihtimalin varmis geri donememe gibi. Oda dan disari cikamdim dedigim gibi ayakların hareket etmek istiyo ama cok kucuk karincalanmis gibi. Kendimi gordugum için sok etkisi vardi etrafa ve kendime baktim. Bide geri donmem için onun konstrrsini kurdum baska bisey görmedim
Odanın temiz olduğu bir anda yapmışsın demek ki tebrik ederim seni
@Jantii komik mi
@Jantii bence de komik o zaman dans!
@Jantii ahahajah deli
Bunlar gercek degil biliyosun demi
@Nickim-kocaya-kaçtı burcu sen ne diyosun :D
Sanki astral seyahati değil de ilk deneyimini anlatiyormus hissine kapildim. O yüzden bu konudaki fikrim ofsayt :D Hem gerçek olsa nolur ya? Kendimi uzaktan gormek icin astrale ihtiyacım yok aynaya baksam yeter hahaha
karabasan. rem sleep diye geciyor.
Bidaha deniyecekmisin peki
Evet
Yapma bence tehlikeli
ya saçma sapan konuşma :D
Bunu basardin ve hic bisey yapmadin oyle mi
Ne yapicam ki
vatana millete hayırlı olsun
Rahat mıydı bari seyahat
Astral seyahat nedir tam olarak?
Seyehatini bilmem ama kafayi iyi bulmussun
Koç turizmin yeni seferimi
Tamamen psikolojik bisi
Hayırlı olsun
bana mesaj at
İyi yolculuklar
Çok iginç
Ne güzel ya
de hadi oradan lö
hadi canım
aferın sana
Tamam
Aferin sana
iyiyiiy
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar