Şahsen denedim 4 gece boyunca son denememde ciddi ciddi bedenden cıkmaya basladıgımı hissettim tüm sesler kesildi sadece nefes alıp verme sesimi sanki hopörler ile kulagma vermişler gibiydi o an heyecanda bastı tam bedenden cıkacakken heyecan ve korkuma yenik düştüm odamı gördüm 2 saniye içinde sıçrayarak uyandım tekrar baslıyacagım. Yapmak isteyenler google youtubeden arastırıp öğrenebilir. Bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde yapılabilen beden dışı deneyim ile kıtalar arası yolculuk yapabilirsiniz. Fakat bilinçsiz şekilde yapılan astral seyahatler, dış uyarıcılar yüzünden kesintiye uğrarlar.
İlkinde kendimi görüp korkmuştum. Sonrasında müthiş bir enerjiyle dolmuştum. Diğerinde odada dolaşmıştım bilinçsizce..
Çıkış yaklaştığında kulağınızda çınlama hissedersiniz. Bu esnada uçuruma atlar gibi kendinizi serbest bırakmalısınız. Zor olan kısım serbest bırakma kısmı.
Normalde çıkış yaklaştığında uğultu duyardım. Son birkaç gün içerisinde duyduğum ses uğultu yerine melodi gibiydi. Ve ışıltılar görüyordum. Fakat kendimi serbest bırakamadım.. Öylece kaldı.
korkma çok kötü ben korkuyu yenemediğimden çıkamıyorum. Bir de tavsiye vereyim, yorulduğun bir gün özellikle boşaldığın bir gün astral deneme, o gücü bulamazsın. Yorulmadığın enerjini biriktirdiğin bir zaman dene cinsel enerjini dahi harcama.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bir gece uyku sırasında uyku ve uyanık arasında bişeydim içimden geçirdim ve dizlerimin vucudumun karıncalandığını hissettim böyle yukarı doğru çekildiğimi sonra gözlerimi açtım geçirdiğim olay cinleri gördüğüm alem gibi bişiydi uyku ve uyanık arasında rüya gibi ölülerin geldiğinde görmüştüm eğer bunlara çok takılırsam şizofren olacağımı düşündüm
Astral seyahatte cin görme ihtimalin yoktur çünkü orada göreceğin herşey senin gibi insan onların gözündede sen cin olarak gözüküyosun konuşmadgn sürece hiç biri zarar veremiyor ve konussanda tek yaptıkları korku buda 1 kerelik öyle musallat diye bişi yok zaten cin görmen için en az 40ıncı astrale çıkışın olmalı deneyim gerektirir
Hayır anladm ama bahsettiginiz şeyleri yenideneyen biacemi asla göremez büyük ihtimal GERÇEKTEN uykuya daldınız veyahut bilinçsiz lucid yaşadınız korkularınız yansıdı
Bende senin gibi korktum baya araştırdım ben denemem bunu dedim haftalar sonra cesaretlendim denedim başaramadım falan son denememde başardım. Beni zorlayan kısmı bedenimin uyku pozisyonuna girmesi uyuşması çünkü uzun sürüyo beden ve beynin uyku algısına geçmesi 1 saat falan robot gibidurmak gözleriasla acmamak heyecanı bastırmak güzel şeyler düşünmek gerekiyo sobra zaten gözünde halisünasyonlar başlıyo aniden beyazlaşıo sonra bişiler şekillere girio karanlık 15 dk kadarda böyle geçiyo tabiki sen 3. Gözünğ düşünüpbedenden ckmayı sürekli düşünüyosun
Ardından en ufak sesler bile PAT diye kesiliyo vücudunda çekilme başlıyo ardından hafiflik hissi ve bianda çok şiddetli bir ses ile sadece kendi kalp ve nefes sesin o kadar sesli gelioki ben gerçekten oan öyle sesli ölür gibi nefes aldıgımı düşündüm ama zorda olsa sakinleştim ve bian odamdaydm duvara doğruyum yatakdada bedenim 2 saniye sürmedi heyecanlandım ve bedene geri döndü otomatik
Dönme konusuna gelince bu imkansız bişi. Metodu şu astrale çıkarken ruhunu dönerkende bedenini düşünürsün ikisi arasındaki tek fark bedeni düşündüğün an PAT diye 1 saniyede uyanırsın sıcrayarak. Ama astrale çıkarken hep uzun sürecek zamanla kısalıcalk. Ve astraldeyken seni istejsiz geri döndüren 2 şey daha var HEYECAN VE KORKU 2 side fazlalaşırsa ruhun hemen kendiliğinden bedene dönüyo korkma.
Bilimin ve dinlerin doğruladığı bişi bu neden saçma olsun. İnsan ölür ruhu yaşar ahirete dek ruhu bir yerde bekleyecek hepimizin astral seyahatte ruh ile gezintiye cıkmaktır Uçmak özellikle çoğu kişi uçmak için başlıyor ve profesyonel oluyor
İslam astral seyahat diye arat googleden istedgn kadar siteye bak kaynaklarıda hakikidir. Unutmaki beden ölür ruh yaşar astral seyahatte ruhla yapılan bişey yolculuga cıkıyorsun kısa süreli bunun sacmalıgı olamaz. Rüyanı kontrol edebişdigini düşün neler yapmazdn astralde rüyanın farklı bpyutu rüya kadar hissettirmez ama ucarsın düşündüğün herşeyi elde edersin duvardan gecersin su altında yuzersın beynindekilere ve senin neyi düşündüğüne baglı anında elde edersin. Bu bence normal yaşamdan bime güzel
Dostum ben kendim yaptım ben okuyarak araştırarak başardım demekki var. Rüyafelan değil rüya HİS astral DÜŞÜNCE rüyalar bilinçsiz gerçekleşir peşpeşe Astralde ise bilinçli oldugunu biliyosun BEYNİN AÇIK ve düşündüğün oluyor. Git araştır senin inanman gerekmez ayrıca öldüğünde uçarsın sen.
Kendini buna o kadar sartlandirmissinki kurdugun hayali astral seyahat saniyorsun kardesim. Ama senin sevkini kirmicam. Senin yaslarinda benimde takintilarim vardi. Yillar sonra guler gecersin bunlara. Peki kolay gelsin.
En İyi Cevaplar