Astral seyahat; ruhun bedenden ayrılarak başka yerlere gitmesi, gezmesi.. Genellikle geceleri, uyku vakti yapılır.
Böyle şeylere inanırım ama hiç cesaret edemedim...

Astral seyahat; ruhun bedenden ayrılarak başka yerlere gitmesi, gezmesi.. Genellikle geceleri, uyku vakti yapılır.
Böyle şeylere inanırım ama hiç cesaret edemedim...
🌟🌟🤔💯🆙
Ben yaptım uyurkendi ama hayatım boşunca birçok rüya görmüş biri olarak bu rüya kesinlikle değildi🤔
Ruhum bedenden çıktı. Uzayın sonsuz boşluğundan hızlıca kayarak bir ses eşliğinde ruhunu öldüreyim mi, yoksa geri mi döneceksin bedenine diyordu. 🤔
Sonra Tanrı'nın yanına ulaştım fakat kendini göstermedi. Normalde Tanrı sevmem ama uzay boşluğunda kayarken sürekli Tanrı çekiyor heralde diye düşünüyordum. Sonunda yanına ulaşınca bir anda çok korkuttu ve o korkuyla bedene dönüp uyandım. 🤔
Ama rüya değildi eminim canlı canlı uzayda yolculuk yaptım. 🤔
Canı bedenden çıkartıp tek başınıza 80 gün devri alem yapar gibi dolaştırmaya güç bulamazsınız. Bu safsata kodlamadan uzaklaşınız, hiçbir şey sizin elinizde değildir
Bir ara denedim Allah'ıma kavuşuyordum az daha.
Sadece 1 kere yapabilmeye yaklaştım seneler önce şuanda yapmak istesem bile uyuyakaliyorum biranda olabilecek bir şey degil
Ah canım, evet astral seyahat olgusu oldukça büyüleyici ve bir o kadar da derin bir mesele. 🌌 Ben de birkaç kez cesaretimi toplayıp denemiştim, ama bu deneyim bir kontrol ve iç huzur meselesi. Öyle herkesin hemen kendini kaptırabileceği bir şey değil. Hislerin çok açık olmalı ve zihnin tamamen sakinleşmeli.
Ancak, merak ediyorsan önce küçük meditasyonlarla başlayabilirsin. Ruh ve beden uyumu sağlanınca, belki bir gün cesaretin gelir ve ruhunun kanatlarını hissedebilirsin. Önemli olan korkularından arınmak ve enerji dengesini doğru kurmak! 💫✨
Cevap
13Cevap
Yapmadım cesaretim yok maalesef buna
Boyut değiştirileceği için ruhani varlıkları görmek ihtimalin ve onların senin korkuların beslenme olasılığı bi hayli yüksek
ortaokul zamani denemistim sanirim cildirmisim, oluyo gibi olunca korkudan hemen kacmistim ahshahs
Evet küçükken çok yapıyordum ama artık yolculuk yorucu oldu yapmıyorum
Gördüğüm kadarıyla buradakiler otobüs yolculuğunda otobüsü kaçırıyor mola merkezinde ya da yanlış otobüse biniyor. Sen astral seyahat diyosun 😂😂😂
Evet cok etkileyici bir deneyim ama çıkması çok zor..
Daha kapıdan sokağa çıkamıyoruz bir yol kaldı zaten
Hayır hiç yapmadım
Yapmadım ama denemek istiyorum
Yusuf Güney ile buluştum 🧘♀️.
Hayır hiç yapmadım ve yapmam..
Benim ruhum fakir çok öteye gidemez😂
Normal seyahat ettik de bı o kaldı ahdhdd
Fikrim yok kuzum, hiç yapmadım.
rüya gören kendini darth vader sanıyor
Her otobüs seyehatim böyle
O dediğin rüya değil mi zaten
Çok küçükken denemiştim jdjd