Güncellemeler
+1 yıl
Deneyeniniz var mı?
Arkadaşlar ben bundan 1 yıl önce astral seyahat yapmak istedim. Ve her şey çok gerçekti. Uyandığımda fırlayarak uyandım yataktan. Çok değişik bir deneyimdi. Ondan sonra daha da denemedim. Çünkü biliyorsunuz ruhun bedene geri dönmemesi gibi olaylar var. Nefesim kesilmiş de geri gelmiş gibi uyandım çünkü yataktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gümüş bağı ile ruh bedene her zaman geri döner. Ancak ben göreceğim şeylerin korkusu ile deneyimlemekten korktum, siz neler tecrübe ettiniz?
Arkadaşlarla okul bahçesinde futbol oynuyorduk geceydi haliyle çünkü astral seyahati gece denemistim. Düşün rüya gibi ama rüyada olduğunu biliyorsun herşeyin farkındasın gibi bir his
Uyku ile uyanıklık arasındasın çünkü
Çok şükür kötü şeyler görme fırsatım olmadı ama benim için çok ilginç bir deneyimdi
Eğer denemeye niyetiniz varsa denemeyin ama dediğiniz gibi başka varlıklarla aynı zaman dilimine giriyorsunuz çünkü belli olmaz
Siz astral seyahat yapmamışsınız, Lucid rüya görmüşsünüz. Astral seyahat sırasında tanıdık birine rastlamanız imkansız gibi çünkü tanıdığınız kişininde astral seyahat yapması gerekiyor. Ayrıca paralel evrenlere falanda gidebilirsiniz, normalde bilmediğimiz görmediğimiz canlıları görebilirsiniz. Yakın ve bilindik bir yere gidecekseniz bile tanıdığınız kişiler siz astral seyahat yaparken bulundukları yerde kalacaklardır, yani futbol oynama vs. mümkün değil çünkü onlar o sırada bilinçsiz rüyalar görüyorlardı ve sizin gibi astral seyahat yapıp futbol oynadığınız alana gelmemişlerdi.
Bilemiyorum artık. Demek ki astral daha tehlikeli bir durum😅
Düşünmüyorum değildi gerçi astral deneyenlerin çoğu çok değişik şeyler gördüğünü söylüyorlardı ben neden sıradan bir şey gördüm diyordum kendime
Neyse böyle iyiyiz 😂😂aydınlattığın için sağol. Hem ne o öyle astral fln😁😁
Tabii astral daha tehlikeli çünkü kontrol tamamen sizin elinizde değil. Yapan birisi anlatmıştı kapı kullanmadan duvarların içinden geçebiliyormuş ve evden çıktıktan sonrası çok daha korkunç değişik birçok canlı görmüş. Daha da yapmam demişti.
Rica ederim.
Çok değişik bir durummuş
Ben yaptım fakat farklı varlıklar görmedim hatta evdeki şeyleride inceledim uyandığımda incelediğim şeyler aynen duruyodu yani yapabilmiştim ama duvardan geçmeyi başaramadım geçecekken uyandim ve kalp çarpıntısı oldu, duvardan geçmeden önce camdan baktım ama başka varlık görmedim sonrada duvardan geçmeye çalıştım. Dua okuyarak yaptım ve korkmadan yaptım onun etkiside olabilir. Senin dediğin kişi büyük ihtimalle korkarak yapmış ama ben etrafımda kalkan olduğunu düşünerek yaptım.