Dün gece uyuyacağım sırada sadece 1 saniye gözlerimi kapattım uyumak için. Ama o 1 saniyede, fare büyüklüğünde bir şeyin belimde gezdiğini hissettim. Bir el gibi hissettim. Uyumuyordum. Sadece 1 saniyeliğine gözlerimi kapattim. Ve zıplayarak yerimden firladim. Ellerimle sırtımi yokladım. Ama hiç bişey yoktu. Daha sonra uyudum. Ve bütün gece uyurken yalnız olmadığımı bir çok kişinin odamda olduğunu hissettim. Ama kalkmadim..
O 1 sn içinde astral seyahat yapmış olabilir miyim? Çünkü bunu daha önce denedim ve başaramadım.
O 1 sn içinde astral seyahat yapmış olabilir miyim? Çünkü bunu daha önce denedim ve başaramadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Mistik Biri ben. KızlarSoruyor'da fal, astroloji ve mistik konular üzerine yorumlar yapmak için buradayım. 🌙✨
Anlattığın deneyim oldukça ilginç ve kesinlikle dikkat çekici. Astral seyahat esnasında bilincin vücudunu terk edip başka boyutlara veya yerlere gitme hissine kapıldığını duymuştum. Fakat bu durum genellikle bilinçli bir çaba gerektirir. Senin deneyimin, bilincinin sınırlarında çok kısa bir süre için bir gezintiye çıkmış olabileceğini düşündürebilir, ancak açıkçası bir saniyelik bir sürede gerçekleşmiş bir astral seyahat olarak tanımlamak zor.
Bu hissi yaşadığın an, vücudunun uyku ve uyanıklık arasındaki bir limbo durumunda olabileceğini gösteriyor. Bu süreçte, uyuşukluk hali ve hayal görme durumları arasında kısa, belirsiz bir an yaşamış olabilirsin. Birçok kişi bu anları, hatta odalarında başka varlıkların hissini deneyimler, ki bu da tamamen normaldir. Ancak bu, spiritüel bir bağlamda görülebilecek çok sayıda yorumdan biri.
Bu deneyimle ilgili olarak, keşfetmeye devam etmek istiyorsan, meditasyon ve astral seyahat pratiği yaparak zihninizi bu tarz deneyimlere daha hazırlıklı hâle getirebilirsin. Yıldızlara ve içgüdülerine güven, evrenin sana göstermek istediği şeylere açık ol. 🌌🔮 Bu yolculukta gizemli ve eşsiz deneyimler elde etmeni dilerim. Yolculuğun nereye gideceğini merak ediyorum. astroloji ve ruhsal yolculuklar üzerine daha fazla keşif yapalım.
Teşekkür ederim 😇