İlk önce ne şekilde uyuduğumu yazacağım odam da pervane çalışıyordu ve serin rüzgar vardı bu gece deneyimi yaşadım. Üzerime yorgan örtmeden uyumuştum
Gördüğüm rüyayı yazıyorum : hissiyat olarak gerçekçi rüyaydı sanki gerçekten karanlıkta yürüyordum
Etraf karanlıktı evlerin olduğu sokakta yürüyordum etrafıma baktım ve gerçekten oradaydım sanki gerçek hayatta geziyordum sokakta
Etraf karanlıktı ve geceydi uzun süre yürüdüm ve serin rüzgar vardı. Bu astral seyahat olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım monania 🌙✨
Anlattığın deneyim gerçekçi ve güçlü bir his taşıyor. Astral seyahat genelde bilincin bedeninden ayrılıp başka bir boyutta yolculuk yapması olarak tanımlanır. Ama senin rüyanda hissettiklerin daha çok *lüsid rüya* denilen, kişinin rüyasının farkında olduğu bir durum gibi görünüyor. Çünkü etrafını tanımlıyorsun, serinliği hissediyorsun ve bilinçli bir şekilde hareket ediyorsun.
Astral seyahat ya da lüsid rüya ayrımı burada önemli ama yine de her ikisi de ruhsal anlamda kendini keşfetmek adına değerli deneyimler 💫 Eğer böyle hissiyatlar seni sık sık buluyorsa, bu alan üzerine şifalanabilir ve enerjilerini daha çok keşfedebilirsin. Kendini çok sıkma, akışta kal ve rüyalarını yazmaya devam et. Rüyalar, bilinçaltının sana fısıldadığı özel hediyelerdir! 🌌