Bazı acılar vardır, geçer gider...
Bazılarıysa orda ilk günkü gibi durar.
Bazılarıysa orda ilk günkü gibi durar.
kulaklarımı sağır eden sessizliğin sesiyle yalnızlığımın ilk yüzüme vurulduğu anda aslında onun tamamen zannımdaki kişi olduğunu ilk farkettiğim o an aldatıldığımı ilk duyduğum öğrendiğim an kulaklarımı koparmak istedim sırtımda bıraktığı 40 santim yara şimdi o aldığım en büyük bıçak darbesiydi acıların en büyüğü en güvendiğin kişiden gelen sırtıma yediğim hayatımın en büyük kazığıydı bana 4 yıllık emeğin aslında boşuna olduğunu öğrendiğim o ilk an yağlı ilmek olmak dolandığında boynuma ölmek isteyipte ölemediğim bir andı ben yoğun bakımdaydım 19 günlük komadan sonra uyandığım 20. gün kalem tutupta yazı yazamicek durumdayken girmesi için 3 sene uğraştığım üniversitede sevgilimin sevgilisiyle gezip tozup eğlendiğini öğrendiğim o ilk andı kalbimde öyle bir giyotin altı idam aldı ki iskeleti sonsuza kadar içimde gizli bir odada yaşicak hemşire gelip ağrın var mı diye sorduğunda kollarım hariç bütün kemiklerimin kırıldığını bilmiyodum ağrım yoktu canımda yanmıyodu en azından fiziksel olarak. canım çoooooooook yanıyodu ama çaresi tıpta değildi verebilicekleri en kral sedasyon bile o acıyı kesmezdi çünkü o acı ihanetti...
sanırım baba acısıydı. bir tarifi yok.
Tırnakları geçirmiş, ne kurtarabiliyorsun kendini ne de derine saplanmasını engelleyebiliyorsun. Öyle bir anı girdabı içimde yaşıyor hatırladıkça.
gece yattığında yastıkta başını sağ taraftan sol tarafa çevirecek cesareti bile yok eden birşey.
Cevap
14Cevap
Acı tarif edilebilir mi? Sevincin tarif edilemediği gibi. Benim içimdekileri ben bilirim senin içindekileri ben. Her acı kendi içinde ağırdır. Bir kambur gibi yüktür insana atsan atılmaz satsan satılmaz. Mecbur taşırsın o yükü. Allah kimseye acı göstermesin.
zamanla insan acılarına katlanmaya alışıyor ve acısına katlanıyor ha sorarsan bana içindeki acı hafifle dimi diye ben tek şunu derim ya acıya katlanır susarsın ya da acınla yüzleşir zamanla adam olur içindeki acı nasırlaşır katlanırsın
mezarlar ne kadar sessiz degilmi acilarida mezara gömerek hafifletebilirsin herkesin kalbinde bir mezar vardir
Sanırım şu ana kadar unutamadığım bir acı olmadı Allah göstermesin.
Nefes alıp hissedememek gibi. Aslında yaşıyor olup ölü olmak gibi..
tarifi yok sadece içten içe kanayan bir yara iyileşmeyen
'sonun başlangıcı. bir daha asla eskisi gibi olamayan şeyler'
Sevmek ile sevmemek arası.. Nasıl diyim onu sevdiğini biliyosun ama imkansız bisey. Gidip sarılmak istiyosun ama olmıcağını biliyosun :/
ispirto nasıl uçucu bir madde ise acı da öyle geçicidir. Salıver gitsin burada bunları sorup daha fazla tribe girme
Acıtsa da öldürmüyorr.
Etimden tırnağımın çekilmesi
Acı tarif edilemez...
içime gömdüysen tarif de etmem
İçime gömdüğüm acının tarifi olamaz ki..
Tarifi imkansız bazı acıların
yüreğim bir mezarlık nice sevdaları gömdüm...
Kabuk bağlamayan bir yara
Edemiyorum sıkıntı orda
Dipsiz kuyu..
Tarifi imkansızbusevdanın
Tarif etmem kalsin orda😊
edemem ıcımde yasarım
Acilarla yasamaya alistk artk
Boğaza takılı düğüm
Zor bir soru...
Edemem
tarif edemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?