Peki ya bu acıya ne denir?

Diyelim ki biriyle sevgiligdin ama o evli çıktı ve aynı şehirde yaşıyorsunuz ve 5,6 ay birlikteydiniz. Sonrasında onu unutmak için sizi çok isteyen fakat ayni mahallede yaşayan birisiyle evleniyorsunuz ve 2,3 ay içinde onu biraz da olsa unutuyorsunuz ve kocanız sizin o çocuğunuzun eskiden sevgili olduğunuzun biliyor ve sürekli nerde gördüğü ne yaptığı söylüyor ve hem böyle bir insanla evlendiginizin hemde o çocuğu hâlâ sevdiğiniz ve unutamadiginiz için ölürcesine acı çekmesine hemde ağlarken yutkunamadiginiz oldu mu?

Peki ya mesela kocanizla çıktınız birşeyler alıp yemek için dışardan ve eski sevgilinizi görüp eliniz ayağınız titredi mi hiç titremeye birak o aldığınız sandviç hiç yerken eliniz titreyip boğazınız da kaldı mı?

Sizi sadece şunu demek istiyorum ki ben evli bir çocuk için herşeyimi verdim hatta nefes alamayacağım kadar her yerden mor olup zar zor babamın yan odada yardım istemek hatta aglayip gidip babam bana korkup yardım etti ve yinede babamın yüzüne yalan söylemek zorunda kaldım evli birini sevdim diyemedim. O yüzden lütfen kim bunu okursa bu hattayi yapmasin

Güncellemeler
5 ay
Evet onu sevdiğim gibi başkasını sevemiyorum hâlâ ama onu karşı bu duyguları da artık eskisi gibi veremiyorum hatta onu unutum diyelim
Peki ya bu acıya ne denir?