- Kahretsin çok inandım ya hayalleri kurduk umudu yaşadık aşk aslında bizdik aklımda her şey yerli yerindeydi nasıl gidebildin ki yerine nasıl severim nasıl tekrar denerim hala yine de sen dedirtmeyi nasıl başardın bu acı nasıl geçecek nefes tekrar alabilecek miyim sana aşkla baktığım gibi başkasına nasıl bakarım bu düşlediğim kişi ve fazlası sendin o dört duvardan ailemden ben sana sığındım acımı anlatmadım üzülme diye nasılsın deyince sen her şeyi unutuyordum zaten ben artık o koltuk o kavgalar yaptığımız o tatlı hepsi birer boşluk her şeye rağmen yine de sen be adam yine de sen...
Sorarım size nasıl geçer bu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni yaratandan fazla kimseyi çok sevme artık bitmiş birşeyin geri dönüşü yoktur ölü gibi düşün zamanla sabırda geliyor iyilesırsin
imkansız mı diyorsun dönüşü
Kopma olmuş zor gibi yara almış yani toparlanmaz mantıken uyumsuzluklar olduysada ilerisi için sorun olur hem mantıken hemde duygusal anlamda uyum olmalı sadece sevgi şu zamanda yetmez
umarım geri gelir
Gelir umarım ama zorla güzellik olmaz buda bir gerçek takınti haline getirmemeni tavsiye ederim
o takıntılı hal durumu da beni çok korkutuyor aklım ileri gidemeyecek gibi
Elinden geleni yaptin anlattın söyledin olmadı demekki senin için o kişi nasip ya da hayrına olacak değildi aşırı ısrar etmen yanlış bu zorla olacak bir şey degil canın yanardır anlıyorum geçer insan nelere alısmiyor kendini başka şeylere verebilirsin hayatını yaşamaya devam etmelisin bu dünyaya birkez geliyorsun onuda güzel yaşamaya bakmalsin seni seven değer veren senden vazgeçmez demekki seninle aynı boyutta değildi oyuzden verdiğin değeri geri alma vaktinse al gitsin
cidden çok güzel konuştun
Estafurllah bende birara çok eskiden senin yaşadığına yakın şeyler yaşadım empati kurabiliyorum oyuzden şunu anladım boşa konuşuyorum anlatman saatlerce dil dokmen flan hiçbir işe yaramiyor ocunku kafasında mesafeyi koymuş sen kaç adım gidersen git bir adım dahi gelmeyene acımayacaksın zor olucak ama senin her giden geçen günün daha önemli sevgiye insan olarak ihticımız var onu bize eniyi şekilde veren hissettirene iyi günde kötü gununde yanında olana ihticamız var kaçan gidene değil
eğer birkaç gün içinde yazmazsa dönmesin zaten bana bu acıyı yaşatan biri ne getiri sağlayabilir kki bana
Kesinlikle zor gününde olabilir ama bana birraz sabret vakite ihtiyacim var kendimi toparlayayim ben seni bırakmam sende hep yanımda ol der ölume gidilir onla erkekte gücü temsil eder bunu hissettirmeyen erkek fostur seni üzen gönlünü almayan gücünü hissedemedigin bir erkek sana ne verebilir kimsenin kimseye travmalar yaşatmaya hakkı yok oguzel hislerini sevgini hak edene vermelisin
çok naziksin teşekkür ederim umarım sende seni hak eden birini bulmuşsundurr :)) moral oldun allah razı olsun
Önemli değil yardımcı olabilsem ne mutlu bana 🙂bulmadım aslında oyle aramadımda kendiliğinden anı geliserek olması düşüncem yanlış anlasılma ihtimali yüksek senin niyetin aslında saf sevgi ileriye yönelik ciddi şeyler isteklerin hislerin ortak aynı olması gerekiyor bu boyuta gelirse olur oda nasip kısmet meselesi
döndüü
Hayırli olsun 🙂şimdi olay sende ozman ya tamam ya devam
Bulalim getirelim tarif et
keşke bee keşkee...
Onun da haberi var miydi sevdiginden
sevgiliydik
Neden dolayi ayrildiniz?
zor bir hayatı var ailesi işi her şeyi zor sana ben bunu hissettirmek istemiyorum bunu haketmiyorsun dedi ve gitti
Zamanla alışıcaksın...
alışmak istemiyorum onu napıcam
Durduk yere mi ayrıldı
çok zor bir hayatı var beni sürüklemek istemedi
her zorluğu beraber aşmanız gerekirken çok sevmesine rağmen bırakmış bence geri dönmesini tekrar söyle engellemediyse her gün yaz ara Bi şekil herşeyi beraber atlatacağınızı söyle aradan bir kaç gün geçerse belki pişman olur özler
bu gün 100 defa aradım telefonu kapatıı bir sürü mesaj attım sakinleyince açıp okursa belki her şey değişir kaç defa dedim ailen işin hiç bir şeyin önemi yok sadece sen ben ben sana kıyamam bunu haketmiyorsun yaşattıramam dedi ve gitti
Günahını almak istemem ama ya başkası varsa bahane yapıyorsa?
yapmaz ağlayarak kapattı telefonu hayatına kimseyi almaz tek kalır o. Ben girdim o duvarlardan sadece kimseye inancı hissi hiç bir şeyi yok
Canım sen fazla üzülme bence pişman olup geri dönücek çok seviyorsa dayanamaz
yurtdışına gidecek yarın kafasını falan toplar döner belki çok seviyor eminim ben
İnşallah döner dua et sadece
inşallah be sağol destek için çok teşekkür ederim
Rica ederim:)
döndüü