Sağlık Sivilce degil dokununca aciyor ne olabilir bu? omrtnc Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kirmizi dokununca buyuk gorunen et yani icten sisen sivilcede degil korktum doktora gidecek kdr buyutmek istemedim Sivilce degil dokununca aciyor ne olabilir bu? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melek673 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Daha taze bir sivilce gibi görünüyor iltihaplı daha oluşmamış biraz bekle oluşunca sık kolonya sür bidaha acımaz geçer merak etme 0 1 Yorumla omrtnc +1 yıl Taze mi nerdeyse bas parmagim buyuklugunde ne tazesi Yorumla
Anti-Bakteriyel Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 801 cevap paylaştı. Pis bı böcek ısırığı olabilir , su toplamış olabilir veya ben oluşabilir dokunma izi kalır kendiliğinden geçer. 0 2 Yorumla omrtnc +1 yıl Elimden geldigince dokunmamaya calisiyorum igneyle mudahalede bulunmiyim dimi Yorumla Anti-Bakteriyel +1 yıl Leke kalır bende de oldu bu ve sis bir şey kaldı bacagimda. Ve içinde bir şey var sanıp hep oynayıp çıkarmaya çalıştıkça daha da büyüdü şimdi ellemiyorum beyaz pembemsi bir ben gibi duruyor Yorumla
En İyi Cevaplar