Acidn dibi? Tam beni tarif ediyosun biliyomusun... 5-5.5 ay once ayrildim sevdigimden ve bizim aramizda mesafeler vardi ama telefonda onun sesini bile duymak huzur veriyordu hep hata ustune hata yaparim ben ve yine cok hata yaptim cok kirdim ayrildik o zamanlar takmiyordum cunku basimda bir bela vardi onu bilmiyordu ve hala bilmiyor bunu... Gun gectikce acilarim dahada artiyodu sabah kalkiyorum kahvalti yapmiyorum erken yataga girip uyumak istiyorum onu gorurum diye ruyamda kendim kaybettim cok hata yaptim ve simd farkediyorum ona kufur ettigim bile oldu ve bugun kadinlar gunu onu bile kutluyamadim cunku en son konusmamizda engellicem dedim engelledim o da engellemis ve acmiyo.. o gunden sonra hata yaptigimin farkina vardim ama gec oldu sanirim malesef neyse dahada lafi uzatmiyim...
ismim onunla öldü sanki... yitirilmişliği bilirmisin? hani gece olurda çöker ya dünya üstü üstüne... sızlar için... yıkılmayı bilirmisin? hani, artık sadece rüyanda ona kovuşabilirsin... kavuşursun... sana tebessüm eder... gözlerin dolar sonra... yanındadır artık, tutmuşsundur yine sewda yerinden bırakmamak üzere... ama ne acıdır uyanmak... artık ne acıdır yaşamak... Sevgili... hani bakardım ya gözlerine işlediğin suçun yargılayıcısı benmişim gibi... hani üzerdim seni bilirsin olur olmaz... giderdim yani hani bırakıp seni bir başına, suçunun ben delinin yanlızlık olduğuna inandığım adına... şimdi aynada kendi gözlerimi sorguluyorum... asıl suçlu benim... yanlız kalmak adına..
serçe parmagını masaya vurmak ıslak terligi çorapla giymek yaz sıcagında evde dondurma var mı diye dolabı açıp kutuyu görüp heyecanlanmak ardından kutunun içinden sarmaların çıkmasıdır en büyük acıda gece 12 yi geçtikten sonra sigaranın bitmesidir
acının en dibinde olabilen insanlar şu an kendilerinin bile farkına varamayacak şekilde bir akıl ve ruh yapısına sahiptirler. burda konuşan kimse acının dibini yaşadım demesin o yüzden.
En İyi Cevaplar