keşke benimle beraber kilo vermeye çalışan arkadaşım olsa yürüyüşe onla çıksak diyete onla başlasak birbirimize destek çıksak ama yok...
Cevabın nedir?
yürümekte dahi zorlanıyorsundur pek çok basit hareketlerde sen zorlanıyor olabilirsin kıyafet bulmakta zorlanırsın üstüne yakışanı beğendiğini değil sana olacak olanları giyiyorsundur dışarıda yemek yerken bile rahat hissetmezsin bazı insanlar fazlaca siniri bozuyordur bilmiyorum kaç yaşındasın ama bir gün anne olmak istediğinde bu senin için kolay olmayabilir (hamile kalmak)... kilo verdiğinde ne kadar kolay her yönden çok daha rahat bir hayatın olacağını düşün nefsinle inatlaş başarana kadar çabala! bunu yapmak zorundasın zevk için çok yememek 'zorundasın' böyle düşün.. kendini hırslandır .. obezlik ciddi bir sağlık sorunudur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bırak da hayatını miden değil, beynin yönetsin.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım, Arkadaş Felan Hikaye! Bu İş Azim ve İrade İşidir! Azim Eder İradeli Olur Nefsine Hükmedebilirsen Tamamdır.
Öğünlerde Yediğin Ekmeği Her Gün Orantılı Bir Şekilde Azaltıp, Öğünlerden Sonra Her Gün İlk Gün 45 Dk Sonraki Her Gün 5 Dakika Arttırıp, Un, Şeker, Tuz ve Yağlı Yiyeceklerden Uzak Durursan Bu İş Tamamdır Zor Olabilir Nitekim İmkansız Değil!
İstersen Başarabilirsin Acıktıkça Su ve Elma Yiyebilirsin Şişirecektir.
Bir İnsan Bünyesi 15-20 Günde Alışır Bunlara Tut Kendini Başarabilirsin.04 Yorumla- +1 yıl
O Şekilde Dayanamazsın Onu Geçeceksin! Sabah Başlarsın Maksimum 1 Gün Sonra 10000 Misli Yersin.
- +1 yıl
Yaş Kaç? İş?
yapman gereken şey çok basit aslında ama bunu hayata geçirmek önemli, cardio yapman gerek ve yediklerine dikkat etmen gerek, diyet diyince aklına hiç birşey yememek gelmesin, yiyeceksin ama diyetisyen senin kilona göre günlük alman gereken protein ve karbonhidratı hesaplamalı bunların dışına çıkmadan cardio yaparsan sonuca varırsın ayrıca cardio yaparken yeşil çay öneririm, bu dediklerimi araştır bilgi edin eğer sağlık açısından sana olumsuz değilse uygulamaya bak, ama önce bunu sağlık kuruluşlarından onaylat.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
40Cevap
+1 yılKimsenin bişey söylemesine ihtiyacın olmamalı. Çünkü insanların ağzı torba değil ki büzesin, mutlaka seni derinden üzücek şeyler söyleyenler olucak. O yüzden benim sana önerim bu konuda bir uzmandan yardım al kesinlikle. Artık devlet hastanelerinde diyetisyenler var ücretsiz muayene olabilme imkanı var. Bu tarz şeylerden faydalan. Ve ağzını tutamıyosan bile en azından elinden geldiği kadar çok hareket etmeye çalış ki yediklerin yağa dönmesin.
02 Yorumla- +1 yıl
tabiki gider ama sadece sporla olucak iş değil. boğazını tutamıyosan bile daha sağlıklı seçimler yapmayı deneyebilirsin. mesela o an çikolata yiyiceğine elma yemeyi dene, salatalık ye, havuç yani en azından oyalarsın mideni öyle. türk kahvesi de içmeni öneririm günde 2 kez. ayrıca tarçınlı süt de doyurucu olduğu için iştahı ve tatlı isteğini keser.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYarından itibaren hayatınıza tat ve zevk katan her türlü yiyecekten uzaklaşacak, sabahın köründe kalkıp spor yapacak, bir güzel ter atacaksınız. Eve gelip duş aldıktan sonra parmak kadar yağsız peynir, bol salata...
Tabii siz bu laflara kanmayın.
Siz gidin bu iş ile ilgili gerçek uzmanların görüşlerine ve yönlendirmelerine kulak verin. Sağlık her şeyden önemli ve obezite tehlikeli!00 Yorumla
+1 yıl114 mu ne yaptin yaa 😄😄
Ben bir sene de 20 kilo verdim diyet falan da yapmadim diyet olayi cok sacma sadece gereksiz seyleri yeme abur cubur. Sadece sekerli seyler cikolata recel seyler yeme her aksam yemekten yarim saat sonra yuruyus yap ama her aksam ilk bir iki ay kilo veremeyebilirsin ama sonra farki anlayacaksin. Bol bol da su ic. Kolay gelsin11 Yorumla- +1 yıl
He kola cibs onlari yemk yokk 😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi bir ark. imdan sevgilisi ayrildi. Obez değil ama sismandi. Normalde uzuntuden kendini yemege vuran kizin bu sefer istahi kapandi. bir hafta odasindan cikmadan agladi. Snra zayifladi tabi. Cok hosuna gitti. Simdi 1.69 ve 55 kilo. Cok hos bir kiz :) ben de gunde 2 ogun yiyorum ve yemek yemekten nefret ediorm ve 45 kiloyum. Ama sen bana bakma. Iskeletim cunku ;)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istedigim once kendini kasip, zayiflaman. Basarabildigini gormen ve bunun tadina varman. Ben de hareketsizim. Devamli yatarim. Yemek yapmaya ve yemeye usenirim. Annen yapip onune koyuyorsa onun senden buyuk hatasi var
Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. Endokrinoloğa falan git. Tahlillerini yaptır.
Metabolizma sorunun var mı yok mu, insülin direncin var mı yok mu bak.
Ardından aşağıda verdiğim linki oku.
Tek tek incele, aklına takılanları her zaman sorabilirsin..
Bol şans :)01 YorumlaButun olusmsuzlar seni bulacak guzel bir hayatin olmayacak mutlu bir evliliginde olmayacak belkide bu sebeple evlenemeyeceksin bile saglikli bir hayatinda olmayacak hep diyetisyenler ya da doltorlarin pesinde sagligina kavusmak icin vaktini harap edeceksin bence bunlari bir dusun sonrada spora ve diyete basla cok degil alti aylik bir spor ve diyet doneminden sonra zimba gibi olursun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılValla benimde vermem gerek ama useniyorum viri kolumdan tutup goturse yururum yoksa hayatta yani 😂 kalk gidelim bacim
05 Yorumla- +1 yıl
Ya en yakin arkadasim 17 kilo verdi ona baka baka bende 5 vernistim
- +1 yıl
3ayda 10 kilosunu vermisti ama cok fazla yag oldugu icin cabuk verdi
- +1 yıl
Haftasonu Dikmen Vadisi'nde gezelim mi? Ya da harikalar diyarı?
Bende öyleyim iyi kilo aldım kilo vermem gerek benimde ama veremiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılPis boğaz.
Aynen bunu derim.
Hastalık vb den dolayi kilolu olsan tamam.
Ama çok yediği için kilo alan insani hoş bulmuyorum. İnsan, iradesine sahip çıkmalı...02 Yorumla- +1 yıl
Estağfurullah.
Ama cidden sahip çıkmalısin iradene.
En azından saat 21.00 den sonra bir şey yeme
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılwww.sosyalimon.com/.../ bu işine yarıyabilir. 1 haftada 5 kilo verdikten sonra geriside gelir.
00 Yorumla
+1 yılKimseye ihtiyacın yok istikrarlı ol yeter herşey senin elinde
12 Yorumla- +1 yıl
spor yapmalısın elbette vaktin varsa spor kursuna yazıl hocayla birlikte çalış sarkıklıkların olmaz öyle şartlandırma diyetine uyar sporunu aksatmazsan sarkıklık olmaz çatlaklar için kremler yağlar var kullan doktora sor tamamiyle kendi başına hareket etme diyetisyen eşliğinde çok sağlıklı bir şekilde istediğin görünüme kavuşabilirsin -mümkün- inan daima
+1 yılAnkara'daysan çıkalım spora. Obezlik kan şekerinin düşmesinden dolayı mı uoksa yeme krizinden mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Ben de 20 kilo fazla var. Kış geldi hareket azaldı haklısın. Nerelisin?
Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. öncelkle küçük tabaklarda yemek ye ve bool bool su iç tok tutar. çorba iç bide ve tabi ki spor şart.
00 Yorumla
+1 yılspor yap en azindan vucudun daha iyi durur yemegi birakmak istemiyosan
00 Yorumlahastahaneye gidip diyet proğramı almanı insülin direncini ölçtürmeni söylerim
00 YorumlaBoşanda semerini ye derim ne diyecem boğazını tutama sonra da şişmanım de😛
02 YorumlaKendi başına halletmelisin. Her zaman yanında sana yardımcı olacak birini bulamazsın.
00 Yorumlakafana göre takıl cefasını sen çekiyon nasıl olsa ;)
00 YorumlaNaneli sakız veya şeker tüket. Biraz olsun iştah kapatıyor. Onun dışında yemekten önce yoğurt yiyebilirsin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yardım etmek istersim ama elden ne gelebilir ki yinede yapabilecegim bir sey varsa edebilirim
00 Yorumlabunu Sen İstersen Yaparsın Da Kilolu Oldugun Hakkında Takıntılı veya Önyargılı olma sakın!
00 Yorumla
+1 yılAz ama sık ye, diyete başla ve bunu beyninde kararlaştır.
00 Yorumla
+1 yılCanan karatayin meshur sozunu soylemek isyerim
Ekmek yeme...00 Yorumla
+1 yılTek başına da başarabilirsin iradeli ol yeterli gelecektir
07 Yorumla- +1 yıl
Spora başla eminim çok iyi gelecektir
- +1 yıl
İstersen yardımcı olabilirim
- +1 yıl
Hem yemek yiyip hem kilo vermeyi öğretebilirim.
- +1 yıl
Mesaj atabilirsin
+1 yılDiyetisyen ayağınıza geldi
05 Yorumla- +1 yıl
Diyetisyen ölçtü ve gönderdi mi sadece? Neler konuştunuz?
- +1 yıl
Anladım, ayrıntılı olarak konuşmadı, kan tahlili yaptırdiniz mi?
Ben online olarak diyetisyen hizmeti veriyorum
İnceleyin lütfen
https://diyetisyenyusuf.com/online-diyet/
Izmirdeysen gel arkadasin olayim alskdnfn
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılNiyet etmek başarmanın yarısıdır hadı hayırlısı.
00 Yorumla Mideni aldir, kökten çözüm.
01 Yorumla
+1 yılAllah daha çok versin 😀😀😀
01 YorumlaArkadaşsızda birşeyi yapamıyor şu kızlar
01 Yorumla
+1 yılBen kilo almak istiyorum yardımcı olur musun?
02 Yorumla- +1 yıl
Tamamdır çok teşekkür ederim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutluysan sıkıntı yok.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu resimde ki senmisin Tombiş Rıder.
00 Yorumla
+1 yılÇok yeme bu kadar basit.
00 Yorumlaallah yardım etsm guzelım
00 Yorumla
+1 yılben de öyle olduğum için bişey diyemiyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen bir obezsin boğazını yutmalısın
00 Yorumla
+1 yılbende yiyip yiyip kilo alamıyorum.
00 YorumlaBoğazını iple bağla pikachu
00 YorumlaSen varya ağzının tadını biliyosun, adamsın !
00 Yorumlakaç kilosun benim dombili ablam :D
00 Yorumla
+1 yıllahmacun yiyekmi?
11 Yorumla
+1 yılOoo aradığım kızı buldum sanırım :)
03 Yorumla- +1 yıl
@aheyo tanışalım sdfghj
- +1 yıl
Olsun ya fark etmez @aheyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılCan boğazdan gelir. ( İç rahatlatma :D )
00 Yorumla
+1 yılKaç kilosun
02 Yorumla- +1 yıl
Klişe olucak ama verilmeyecek bir kilon yok diyet ve sporla cok guzel verirsin istediğin herseyi ye ama az ye eskisinin yarısını ye mesela ve her gün 1 saat yuru
Boğazını tut tek başına yürüyüşe çık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmesaj ın kapalı neden ki
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmesaj atamıyorum yani
Cevap sahibi+1 yılAyarladan acıl ması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılAyarlar dedim işte oraya gir görürsün
+1 yılnerede oturuyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
burada olsan hadi yürüyelim derdim.. ondn sordum
+1 yılboğazını tut
02 Yorumla- +1 yıl
bende öyleyim ayı gibi oldum tutamıyorum boğazımı :(((
Kilo ver.!
02 YorumlaFitness salonu var
02 YorumlaBeni çaya ban.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılCan boğazdan gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurcun boga mi?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kimse evlenmez az ye
01 Yorumlabiraz bana kilo ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNredensin ki sen
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYakın olsaydın takılırdık :/
+1 yılboğazını tut
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ben obezim boğazımı tutamıyorum, bana ne söylemek istersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne