Kızlar Bir Adım Öne Bir kadının zeki olduğunu nerden, nasıl anlarsınız? (Sayfa 2) Necolas_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kadının zeki olduğunu nerden, nasıl anlarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,1b cevap paylaştı. bir insanın zeki olduğunu sana verdiği cevaplardan sorduğu sorulardan anlayabilirsin belki 0 2 Yorumla Necolas_ +1 yıl Mental bir örnek istiyorum Yorumla nikoncu +1 yıl sen düşün o zaman Yorumla
maviiibalonn Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Ben anlayamam😌 1 1 Yorumla Necolas_ +1 yıl Bu da bir görüş tabi Yorumla
Uçuçböcügü Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Sormuş olduğu sorulardan ve verdiği cevaplardan 0 1 Yorumla Necolas_ +1 yıl Bir basit örnek verebilir misin Yorumla
Anasoon Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Konuşmasından 0 2 Yorumla Necolas_ +1 yıl Ornekler misin Yorumla Anasoon +1 yıl Düşünerek konuşur mantıklı konuşur yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
bir insanın zeki olduğunu sana verdiği cevaplardan sorduğu sorulardan anlayabilirsin belki
Mental bir örnek istiyorum
sen düşün o zaman
Ben anlayamam😌
Bu da bir görüş tabi
Konuşmasından ve rahatlığından
Sormuş olduğu sorulardan ve verdiği cevaplardan
Bir basit örnek verebilir misin
kariyerinden belki
Neye güldüğünden
Konuşmalarından.
senin gibi sorular sormucak
Nelere güldüğünden.