+1 yılkadın demeyelim de genel olarak insanların tümü için bir zeki tanımı yaparsak
-çok fazla konuşmazlar, boş asla konuşmazlar
-sorulara ani ve kısa öz net cevaplar verirler
-toplumun tartıştığı genel konular pek ilgilerini çekmez
-analitik düşünme, muhakeme , problem çözme yetenekleri üst düzeydedir.
-çok sosyal olmayı pek sevmezler
-biraz saf gibi görünürler.
-çok zeki insanlar genelde inançsızdır.50 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 18,4b cevap paylaştı. Üstada Sorarlar;
-Akılllı Kadını Nasıl Tanırsın?
-Konuşmasına bakarım..
-Ya hiç konuşmuyorsa..
Üstad cevabı yapıştırır..
-O kadar akıllısına rastlamadım.31 Yorumla
+1 yılBunu anlamak icin zeki bir adam olmak gerekir. Çünkü zeki bir kadın istediği zaman salak rolü yapabilir..
132 Yorumla- +1 yıl
Karşı cins icin söyledim zaten.
Ve zeki olan biri karşıdaki kişinin potansiyelini az cok anlar, nasıl davranması gerektigini bilir , bir adım atmadan once sonunu da görür öyle davranır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılterbiyesinden
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltamam :)
Cevap sahibi+1 yılpeki :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim güzel düşünceleniz için naziksiniz...
- +1 yıl
Bi' sevişin bence
Cevap sahibi+1 yıl@4llah-Diyen-Portakal terbiyesizleşme
Cevap sahibi+1 yılyazması sorun değil hitap olarak ben hoşlanmadım. burada bir kimseye kötü bir cümle demedim demiyeceğim de ama insanların böyle konuşmasına anlam veremiyorum ben
Cevap sahibi+1 yıltamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılKadini bilmem ama sunu biliyorum bir kadin bir erkegi keklik gibi elinde cevire biliyorsa 50 yasinda erkek 20 bayanlaya evleniyorsa sen ce hangisi akilli sen karar ver.
Saci uzun akli kisa denilir.
Ben ce erkekler icin saci kisa akli apis arasinda lafi daha dogru olur.
Eninde sonunda bir kadinin tuzagina dusucek çünki.😉24 Yorumla- +1 yıl
Peki 40 yasinda ki kadin 20 likle cikiyor ya da evleniyor bu ne ozaman?
- +1 yıl
Sustum :)
Nerde ne konusacagini bilip yeri geldiginde lafı gedigine koyabiliyorsa ama bunu karsidaki kisinin diger insanlar arasindaki itibarini zedelemeden yapabiliyorsa o kadın akillidir... Akıllı kadinlar olan zekayı tam kapasite kullanabilen kadinlardir... cok zeki olup da zekasini kullanamiyorsa o kisinin zeki olmasi bir ise yaramaz...
Aradigin sadece zeka ise iq testi yaptirmak en mantiklisi..14 YorumlaBak mesela mantığıyla hareket etmeyen bir kadın diyelim ki aldatıldığını öğreniyor bu durumda hır çıkarır hemen boşanmak ister öldürmek falan ister.
Amaa zeki bir kadın süründürür ciğerini söker adamın. Bak benim kocam beni aldattı diyelim tutarım diş fırçasını klozete sokarım çıkarırım fenna bir intikam şekli :)) bir ara arkadaşımın eşi onu aldatıyodu o da Ipadını ve iphone telefonunu 7. kattan aşağıya fırlatmıştı bu da iyi örnek bak :)11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorduğu sorulardan anlarsın. Zeki kadınlar öğrenmek istediği şeyin sorusunu direk sormazlar. Siz anlamadan öğrenmek istediği şeyi başka cevaplarla öğrenirler. Ayrıca bu kızlar zeki olduğunu belli etmezler yani göstere göstere bak ben zekiyim demezler bazı durumlarda salak numarası yaparlar hatta salak sanırsınız
11 Yorumla- +1 yıl
Belirli bir olgunluğa kadar ve erkek testesteronlarına Köle ve gurursuz ise işe yarar yoksa siz salak konumuna düşersiniz
Yalnız şu da var ki güzel bir kıza 30 dan 50 ye kadar evli tum erkeklerin yavşadığı bir ortamda o zeki Kızın tiksindiğini gördüm
Salak Rolü yapmak zorundaydı
Ama asil salak olan karakteri bozuk gavvatlardı keza o kızda Kurtuluşu bir efendi adamda bularak oradan kaçtı ve o efendi adamın yanında gören yakışıklı adamlar bu kız bunda ne buluyor demeye başladı
Herkes kıza güzelsin derken o İngilizcesinin çok iyi olduğunu ve kariyerinde başarılı olacağını takdir ediyordu.
Beyin de et
Taşıyan da et ise biz ona ahmak diyoruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeki kadın nettir fazla laf kalabalığı yapmaz hiç bir konuda, sadıktır özelliklede kendi kararlarında, zeki kadın erkeğinede çevresinede sahip çıkmayı bilir ama bunu bir erkek gibi yapmaz, duygularını nerede belli edeceğinide bilir. Düşünmeden hareket etmez.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılButun yorumlarda neyi nerde yapacagini biliyorsa gibi sacma salak cumleler gordum. Bu zeka ile mi alakali o edep adaptir. Zeki insan senin goremedigini gorebilendir, detaylari farkeden analitik dusunebilendir.. Leb demeden leblebiyi anlayabilen bir kac adim sonrasini hemen kestirebilendir.. Detayci olmayan bir insan zeki de olamaz bu kadar nettir bu
20 YorumlaZeka akıl gibi değil doğuştan sahip olunan beyin gücüdür sonucta. bu yuzden cok rahat tespit edileceğini düşünmuyorum. yani pek cok farkli türü var; sosyal sanatsal mantıksal zeka vb. yine de bir insanin zihin olarak güçlü oldugunu (yada en azından kafasını kullandigini😀) kritik anlarda anlayabiliriz bence. örneğin bir sorunla karşılasildiginda zeki kadın çözüme odaklanirken o kadar da zeki olmayan kadin ahlayip vahlar geçmişi irdelemekle yipranir.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 897 cevap paylaştı. Nerde nasıl davranacağını biliyorsa, iyi bir anneyse, kocası evine eşine sadıksa ben o kadını hem akıllı hem zeki hem de zehir gibi olduğunu şüphesiz düşünürüm.
24 YorumlaKonusmalarindan soru sordugun zaman mantikli cevap veriyorsa komik kaliteli espiri yapiyorsa 😊zekidir
32 Yorumla
+1 yıleger cok fazla duygusal davranıyosa pek zeki değildir. bana hep oyle geliyo. IQsu yuksek kadınların EQsunun düşük olması gibi.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok yanılıyorsun. EQ su yüksek olan kişilerin zekasını kullanma yeteneği daha fazladır. Çünkü karşısındaki kişinin hangi duyguda olduğunu bilir. Bu halde o kişi ile iletişim kurarken ne yapacağını da bilir. EQ su yüksek insanlardan kork bence... Araştırmalarını çok yanlış yapmışsın..
- +1 yıl
@suskun_deli öncelikle arastırma felan yapmadım. bu benim dusuncem sadece. bahsettiğin sey duyguları analiz etmek empati kurmak EQ ile ilgili bir yetenek ve zeka soz konusu olunca IQ, EQya gore daha on planda bence. ben hala aynı sekilde dusunuyorum.
+1 yılTrip atmıyosa düşünerek konuşuyosa o kadın zekidir. Duyguyu arka plana atın biraz çünkü şu trip konusu hiç hoşuma gitmiyor.
11 Yorumla
+1 yılAkıllı kadın nerede salak olacağını bilen kadındır.
22 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılİntikam duygusundan haz alan bütün kadınlar zekidir :)
13 Yorumla- +1 yıl
Birisinden intikam almak zeka işidir. Zeki olan kadın yaşadığı bir şeyin intikamını kendini açığa vurmadan alabilir. Fakat zeki olmayan kadın kendini ortalara atar, intikam almanın tek yolunun kıskandırmak olduğunu sanır.
+1 yılGiyiminden ve gerçekten ihtiyaç duyduğundan taktığı gözlüğünden
11 Yorumlasatranç oyna
gerizekalı biri iyi satranç oynayamaz13 Yorumlagöyüsler iri ve dolgun olucak abi :D zeka fışkırıyor deyimi tam o teyzemlere göre
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSohbetinden anlarsın zaten. "Bu kadın zeki yaa" dedirtir insana... Tabi zekayı anlamak için de zeki olmak lazım...
21 YorumlaMesela kaba kuvvetle açılmaya çalışan şekerli bir şişeyi ısıtıp açmak vesaire pratik zeka iyi satranç oynamak planlaycı zeka örneğı. Bazen bazı bakışlar da bana bazı insanların zeki olduğunu düşündürüyor.
10 Yorumla
+1 yılKonuşmalariyla, hal ve hareketleriyle kendini belli eder zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
En basitinden, senin aklina bile gelmesi mümkün olmayan bir şeyi söylemişse zekidir mesela.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılZeki kadın
Nerede aptal olacağını bilen kadındır...40 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. konuşmasından tavırlarından hareketlerinden, yoksa zeka testi yapacak değiliz ya aa q
11 YorumlaKonusmasindan halinden hareketlerinden girdigi ortamda nasil oldugundan ne dedigini bilip bilmemesinden bir cok seyden anlasilir
10 YorumlaExtra birşey yapmam, diksiyonuna bakmam yeterli. Düzgün ve mantıklı konusuyorsa digerlerinden biraz daha farkli derim. Zaten doğuştan şeytani bir zekaları var hepsinin maalesef :)))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn yakın arkadaşlarına bakarım bir de onu sevmeyen çekemeyenlere bakarım
11 Yorumla
+1 yılKadını görmek lazım önce bunun kalıplaşmış kriterleri olamaz bence..
10 YorumlaBen. bir kadinin zeki oldugunu ortam icinde zor durumda kalinca kivirma seklinden anlarim
10 Yorumla
+1 yılGüldüğü şeylerden , espri anlayışından , konuşmasından , oturması kalkmasından...
10 Yorumla
+1 yılSecilmeyip seciyorsa zekidir..
33 Yorumla- +1 yıl
Iliski anlaminda falan degil.. herkesin akli var.. aklini kullanabilmek onemli olan..
Zeki bir erkek olmadığın sürece, Bir kadının zekimi, aptalmı olduğunu öğrenemezsin.
20 YorumlaBir kadının bakışında ve konusmasından ne ml olduğunu anlarsın :D :D
10 YorumlaYakışıklı birine değil dürüst birine aşık olur.
31 Yorumla
+1 yılNecmettin nabuon 😄😄😄
22 Yorumla- +1 yıl
Sana böyle demek daha guzel 😄😊
+1 yılaçık-saçık giyinmesinden... avcılığın temel kuralını öğrenmiştir çünkü!
03 Yorumla- +1 yıl
kadın dekolte giyiyorsa hedefe koyduğu adamı tavlamak için giyiniyordur... onun dışındaki erkekler durumdan sebeplenmek istediğinde kadın tarafından hemen sapık olarak damgalanmalarının nedeni budur... çünkü kadınlar hiçbir zaman av değildir... onlar avlamayı severler...
erkeğini başka erkeklerle kavga ettirmeyen kadın zekidir
10 YorumlaKonusmasindan ve ciddiyetinden
13 Yorumla- +1 yıl
Mesela bir toplumda sana bir soru soruldu sende bu sorunun aciklamasini kem kum ederk ve birazda ukala bir sekilde soyledin burada karsindaki kisilerin aklinda senin hakkinda soru isareti koyarsin (?)
Birde o soruyu soyle cevapladigini dusunursek örnek :(sen ne is yapiyosun dedn di mesela
Sede ben su is yerinde calisiyorum su kademede calisiyorum ve su is i yapiyorum ) dersen karsindaki kisinin isinle ilgili sana bir kac soru sormasina gerwk kalmaz ve konusmandan ve ciddiyetinden hoslanir...
+1 yılKarşı cinsle konuşmalarından.
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar değil ki. :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılKadındada erkektede aynı değil midir zaten.
11 Yorumla
+1 yılSalaksan anlayamazsın
30 Yorumlasana her dediğini yaptırıyorsa zekidir
11 Yorumlagözlerinden bana baktığında etrafı rahat bir şekilde seçebiliyorsa korkarm o kadından
00 Yorumla
+1 yılhayatını her seyiyle iyi bilmek lazım
11 Yorumla
+1 yılAnalitik dusunebiliyorsa
20 Yorumlaverdiği cevaplar ve tepkilerinden
10 Yorumla
+1 yılKonuşmasından.. mutlaka anlarsınız beyler.. :)
10 Yorumla
+1 yılAgirbasli olusundan ve konusma tarzindan
20 Yorumla
+1 yılBir kadının zeki olduğunu anlayamassiniz çünkü salaga yatma ihtimali. Var istersen Einstein ol...
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılHer kağıda İMZA atmıyorsa o kadın ZEKİDİR.
10 Yorumla
+1 yılÖrnekle olmaz o işler o kendini belli eder :)
20 Yorumla
+1 yıl1 agustostaki secimlerde kime oy verecegini sor eger baktin akp diyorsan uzgunum ama o bir ot beyin
11 Yorumla- +1 yıl
Peki madem buna göre irdeliyorsun
Bana göre şu an ki tüm partilere ama hepsine oy veren eşektir
Keza iyinin kötüsü olmaz iyi olur kötü olur
Keza ülke tektir farklı ideolojiler olmaz
Hepsi vatan Uğruna halkı Uğruna içten bir bilinçle hareket etmelidir
Peki bizim Başımızda kiler?
Biri Hırsız biri dolandırıcı biri terörist biri Faşist
Alayı bomboh buna tutup da oy veren ondan da boh
İşte bu farkı gören bana göre akıllıdır
Zeka tartışılır
Gizli Üye(36-45)+1 yılpratik ince cevaplarla anlasılır
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir manipülasyon yeteneği vardır o kadının. :)
10 Yorumla
+1 yılduruş bakışlar düşünce
10 Yorumla
+1 yılKonuşma şekli ve yazma şekli farklidir
10 Yorumla
+1 yılyaptığım esprilere gülen kız net zekidir.
10 Yorumla
+1 yılGözlerinden anlaşılır
10 Yorumla
+1 yılKonuşmasından anlarım.
10 YorumlaKonuşmalarından belli eder kendini
10 Yorumla
+1 yılHal hareket, konuşma ve tavırlarından.
10 Yorumlakonuşmalarından ve tavırlarından
10 Yorumla
+1 yılKonusmasindan anlaşılır
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne