AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
keyfim yerine geliyor öleceğim aklıma geldiği zaman :D
😄😄😄
Öleceğiz müjdeler olsun müjdeler olsun , Ölümüde öldüren Rabbe secdeler olsun. Ölümden ne korkarsın , korkma ebedi varsın. Ölür ise ten ölür , canlar ölesi değil. : )
korksan ne olacak
en sonunda öleceksin
hayata.. devam etmek en iyisi..
Sorun benim korkmam ve korkmamam diğil. Eninde sonunda öleceğimizi de biliyorum. Sadece sizin korkup korkmadığınızı sordum bayım :/
korksak olabilirdi:)
yani
cümleyi düzelttik..
öleceksem... olabilir.
Açıkçası ben erken ölüm taraftarıyım. Hiçte korkmam yani endişe ettiğim tek şey, eğer erken öleceksem buna değer bir amaç uğruna olmalı.
"Savaşçı sadece kutsal bir amaç uğruna ölmeli"
kalanlar için üzülüyor ve korkuyorum. . Sevdiğini kaybetmek çok çok çok kötü. .
AÖLÜMDEN HERKES KORKAR KORKMUYORUM DİYENİN KAFASINA Bİ SİLAH DAYA BAK NE KADAR YALVARIYOR AMA UNUTMAMAMIZ GEREKEN BİR LAF VAR HER CANLI BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAK... BU KONULARLKA KAFANI YORMA BENCE NE YAŞARSAN KAR
önceden korkardım. yaşadıkça ölümün yaşamaktan daha iyi bir seçenek olduğunu anladım. ve ansızın ölmek istiyorum.
Ateşten korksak çakmak taşımazdık :)
(Çok Tırsıyor) :)
sen ona ateşmi diyorsun.. :)
@KaRa-MaSKe1 herkes ateşe dayanabildiği kadar günah işlemeli diyorum...
Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım.
https://www.youtube.com/watch?v=FTCcDFUc50A😁😁😁
:D :D :D :D :D :D
korkmamda denemediğim şeyleri yapmadan ölmekten korkuyorum şimdi herkes seks mi diye sorucak seks sadece aralarındaki biri gençler daha çok şey yapmak istiyorum
Ölüm zamanımı bilseydim kesinlikle korkardım ölümden fakat ölüm zamanımı bilmediğim için korkmuyorum.
Dünyaya kazik çakacak deilim. Hizli yaşa genç öl cesedin yakisikli olsun 😎
ölümden korkmuyorum aslında ama ölümden sonra da var olmak istemiyorum. ölümden sonra bir hayat olacaksa benim için yazdıklarıma hapsolmak isterim orası benim hem cennetim hem cehennemim olur zaten.
Ölüm hakkındaki duygularıma tercüman olmjşsun resme, hatta benzer bir soruyu ben de sormuştum. Cevabım seninki ile tamamen aynı :))
Ölüm acısı korkutuyor beno sadece. sonuçta ruh öyle kolay çıkmaz ve ayrıca ben nefesimi uzun süre tutunca bile akciğerlerim yaniyo sanki bir de bunu ölürken düşünün. sadedw gelirsek sadece ölüm acısından tırsıyorum.
Hiç ama hiç korkmuyorum. Zaten organlarimi bağışlayacağım. Ben bir b*k a yaramiyorum bari organlarim yarasın
Korkmuyorum. Tabiki devam edicek bak bicok devrimci din adami sanatci vs oluo onlarin arkasindan devam edio benden sonra mi etmicek sacma
Ölümden kortucu bişey olabilir ama hayatın en gerçeklerinden biri korkmak saçmalık hayata öyle bir dalıyoki insan ölümü unutuyo birileri hatırlatıncada panik yapıp korkuyo insanoğlu çok salak be :)
Resimlerin alındığı film "The Book Thief" değil mi?
Bilmem :p
olumun olen icin degil, geride kalanlar icin kotu olacagini dusunurum. fakat biraktiklarimi dusundugumde uzulurum, korkmam
Ölmekten çok sevdiklerimin benden önce ölmesinden korkuyorum
Kesinlikle korkmuyorum, her ne olursa olsun bir gün ömrümüz tükenecek. Bu bir aracın benzini bitmesi gibidir...
ölmekten korkmuyorum öldükten sonra hayat bitecek nden üzlymki dert yok tasa yok insanların kıracagı bir kalp yok
Ölümden değil, sağlıksız yaşamdan korkuyorum
Allah sağlık versin
ne karanlık nede soğuk topraktan korkmuyorum
korktuğum ışığa gelemeden daha kapıda azaba çekilmek
bu nesil kabirde azaptan korkmalı
Yaşamanın tatlı tatsız yanları varken ölümün tek yönlü tadı olması ürkütüyor.
Ölümden korkmuyorum, sonlar gerekli sevdiklerimizin canı yansa da..
Niye korkayım yahu? ölüm de bu hayatın bir gerçeği, doğmak kadar doğal :)
Ben ölmekten korkmuyorum da sevdiklerim benden önce ölmesin dayanamam önce ben gideyim tek duam ömrümden onlara versin allahım. .
Ben ölümden değil de öldükten sonra yaşayacaklarımdan korkuyorum. Ölüm son değil ki başlangıç.
Yok korkmuyorum hattam ölsem ii olur diycemde ailem üzülcek. Onlar olmasa hmn öleblrm
Olum yeni ve ebedi bir hayT baslangici en sewdiklerin bile 1 2 hafta aglicak ve herkes yasamaya dewam edicek insan kendi amwliyle sorgulanacak
Ölmeyi istiyorum 35 lere kadar yasama niyetim olmadi hic..
Aksine keyfimi kaçırmadın. Ölümden nedense hiç korkamadım.
ölmekten korkma
günahları sevapları düşün gideceğin yer neresi olacak onu düşün
Sonsuzluğa açılan kapıdan geçmek
Müslüman olarak ölürsem
korkmam
Olumden degil de olum sonrasindan korkuyorum, ahiret hesap falan :(
Korkmuyorum. Allahın emri. Ve her canlı kuşkusuz ki ölümü tadacaktır.
korkuyorum. çocuklarım çok küçük, annem de yaşlı, eşime de aşığım. bana ihtiyaçları var.
evet ben de en çok ben öldükten sonra insanlar mutlu mesut devam edecekler hayatlarına diye üzülüyorum keşke ölmesem hep 21 kalsam
daha once yasamadıgım bı duygudan neden korkayım kı onemlı olan oldukden sonra yasıcaklarımız ahirette
Yok korkmuyorum olsekte kurtulsak belki diger tarafta huzura erisiriz...
Bazen ürperiyorum düşünüyorum hesap kitap vs ilginç geliyor ama sonuç değişmiycek
ölüm bir gün gelecek ama hayırlısı ile gelsin canım... o yüzden ben korkmuyorum...
Yapamadıklarının ağırlığı, sevdiklerinin hissedecekleri, pişmanlıklar aslında insanların içini asıl kemiren.
çok şükür korkmuyorum kimsenin hakkını yemedim borcum yok harcım yok niye ölümden korkayım ki zatejn ölecegiz.. hayırlısı..
Hayır, korkmuyorum. Sadece şu an ölmek için hazır değilim.
karanlık ve soğuk olduğunu nerden çıkarttın belkide güneş kum deniz geride bıraktıklarını unutturacak biyerde olabilir yaşarkende ölüncede umudu yitirmemek lazım :D
Karanlık ve soğuk olacağı hangi filmde geçiyor :D nasıl olacağını bilemeyiz. Sıradan bir şey geliyor bana korku gibi bir hissim yok.
Şey toprağın altı karanlık ve soğuk 😄
Beden orada, ölünce ruh bedenden çıkar :D
Bedenim adına korkuyom ben sfhdhg
parası olan pazardan, imanı olan mezardan korkmaz hacı abla... Allah hayırlı ömürler ve ölümler versin... valla ölümden gram korkmuyorum... ama rabbim bizden razımı... işte o korkutuyor...
Yaşayan ölüyüm ben ✋💀
Bence sen zombisin😄😳🙊
İnsanlara uyum sağlamaya çalışan bir zombi.
Yeaaap 💪💪💪
Uyum mu sağlamaya çalışıyor😂(😒)
Oyom mo soğlomoyo...
bıdı bıdı bidi bidi
😒😒😒
Ağzımı şeyapma ayıp😠
Uyum sağlama konusunda da beceriksizsin😒
Zamanla olacak😒
R yi örnek alıyorum😒
Tabi umudunu kaybetme uyumsuz jojuk😋
Bla bla bla 😒😒😒
👊
Olmekten degilde sonrasindan korkuyorum, ondan da allah a siginip rahatlamaya calisiyorum,
tabiki de korkuyorum çünkü ölümden önemli olan öldükten sonraki sonsuzluk bir hayat var. ve o hayat bu küçük dünya hayatıyla şekillenecek. orada vereceğimiz hesapları düşünmekten ve o korkunç manzara ve azaptan korkuyorum.
Eğer yapman gerekenleri yaptıysan korkacak birşey yok demektir
kim korkmaz la ölmekten bıraksın herkes dümeni hıaa :D
ölünce bitiyo her şey işte kamooon :D
Her canlı ölümü tadacak ve ben ölmekten korkmuyorum.
Benim korktuğum; amaçlarıma ulaşmadan ölmek.
ölümden korkmayan yoktur korkmuyorum diyen yalan söyler bana göre
Anormal bir ölüm geçirirsem vasiyetim bana otopsi yapmasınlar. Otopsiden hiç haz etmiyorum.
Hiç korkmuyorum ama Allah güzel ölüm versin sadece...
Kesinlikle karanlığa bayılıyorum , soğuğu severim ve ölüm muhteşem birşey
ölmekten korkmuyorum ya yaşamak daha ürkütücü geliyor :D:D