AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
Ölüm korkusu olmayan birisinin yaşamdan beklentisi olamaz.
hayır aslında seviyorum.. şeb i arusumu bekliyorum ama gelmiyor
tabi ölmekten korkan bir insanım açıkçası yaşamaktanda korkuyorum şu yaşadığımız dünyanın haline bak ölümlere bak
her canlı ölümü tadacaktır. kimisi önce kimisi sonra. yapacaklarımı yapmadan ölmek istemem. ama Atatürk gibi mumyalanıp kalmayıda isterdim :D
Olmekten sadece dostlarimdan, ailemden ayrilacam diye ve hesap gununde ne yapacagim diye korkuyorum. Öbür türlü ölümden korkmam
Ölmekten değil de sonrasından korkuyorum. Ben öldükten sonra kalanlar beni unutmuş umrumda olmaz. He arada yasin okusunlar ama :)
beni hayatta korkutacak tek şey sevdiklerime zarar verilmesidir. soğukmuş karanlıkmış ölümmüş. vız gelir.
Kimse de korkmuyor maşallah, yürek yemişler. Yemek yiyip su içmeye, uyuyupta uyanmaya benzemez ölüm. İnsanların daha önce hiç yaşamadıkları bir şeye karşı bu denli cesaretli olmaları ilginç. :/
askerde bir kaç kez ölüme yaklaştım ama hiç korkum olmadı şuanda bir korkum yok ama tekrar öyle birşey yaşarsam nolur bilemiyorum yaşamadan bilinmez
Sen de ki his bende de oluyor tuhaf oldum bak yine :D
Hic korkmuyorum cunku kimseye borcum yok arkamdan kufrettirecek bir harekette yapmadim kimseye.. Bilmem arkamdan fazla aglayanda olmaz yalnizlik iyi bisey ya :)
Biri ölümmü dedi..
https://www.youtube.com/watch?v=qByE1k4BTIgÖlümden değilde ya günahlarım ağır basarsa diye korkuyorum
Uygunsuz zamanda ölmekten korkarım düzgün bir ölüm olursa başımla beraber
zaman zaman herkesin içinden geçer bu durum var olmadığınızi kabul ederseniz ölüm sizi korkutmaz
Elbette, bilinmeyen herzaman korkutur. aklıma geldiğinde korkuyorum.
Geride birakicagim insanlar icin korkarim sadece kendim icin degil
Hayat buysa üstü kalsın diyor.
Ölümden de korkmuyorum.
umrumda bile değil ne zaman öleceğim.
Ölmekten değil sevdiklerimi yalnız bırakmaktan korkuyorum.
Sen ölme yetrkı onlar hayatlarına devam ederler sen kendını dusun , ne demısler vahh gıdene
@bahtkara :)
ölümden korkacak ne var? sonrasından kork. yani korkmalısın bence...
Ölmek değil de şu kısa hayatta yaşanamayanlar üzüyor insanı geleceğe dair karamsarım bşraz sadece ölüm vız gelir tırıs gider.
Şahsen ölümden falan korktuğum yok ufak bir merak var öbür taraf nasıl falan diye yani birazcık azcık şüphe barındırıyorum
Müslüman birisi ölümden korkmaz bence. her zaman böyle dua ederim Rabbim en hayırlı günüm sana döneceğim gün olsun. :)
erken ölmekten korkuyorum hayallerimi gerçekleştiremeden hedeflerime ulaşamadan ölmek gibi ama her şeye doyduktan sonra ölmek lazım:)
Her birey önemsiz şu dünyada her gün onlarca kişi ölüyor hayat devam ediyor onlarca çocuk doğuyor. Mesela ben şimdi ölsem ne değişir? Hiç birşey.
Ölmekten korkmuyorum.
Beni seven insanların üzüleceğini bilmek beni üzer sadece.
Haklısın 😞😞😞
Hıhım 😔
Ölmekten hayatta bir hedefi olan insanlar korkar ve ben hayatta hedefi olmaya yaşama ümidini yitiren bir insanım o yüzden bana pek koymaz kaderde varsa zaten çırpınmak artık boşa yani.
Bende oyle. öldükten sonra herkes dewam edecek yasamaya onu düşünmek can sıkıcı
Korkmuyorum şu an olsa bile isterim ama imansız cenabet şekilde gitmek kötü bir durum.
ölümden değil öldükten sonra sevdiklerimle beraber olamamaktan korkuyorum
olmekten degil de obur tarafta beni bekleyen cezadan korkuyorum evet.
Ölümlü dünya ölümlü insan bir gün herkes girecek o 2 metre çukura kaçışınız yok.
Ruhi çenet bunun hakkında çok güzel bir video hazırlamış izleyebilirsiniz.
Hic korkmuyorum, şu an ölmemin tam zamanida. Azrail beni gormemezlikten geliyor.
Hayatım boyunca gerçek olan hiç birşeyden korkmadım
Korkmuyorum ama öldükten sonra duyabiliyomusuz beni o ürkütüyor
büyük bir gerçek hepimiz ölecez
şahiti olmamış bu olayda korkmamak mümkün değil
Korkmuyorum. Korkmamı gerektirecek herhangi bir sebep yok.
hayır korkmuyorum. zaten zincirli kuyunun kapısında kocaman yazıyor. hercanlı bir gün ölümü tadacak diye
az daha kafayı sıyırsam zaten ölüme bodoslama giricem ama daha zamanı var... baktım da pek fazla yokmuş
Çok korkuyoruz lanet olsun, ölmek için fazla yakışıklıyım -PandaBravo
Egonu yisinler panda 😄
Hazırlıksız olduğum için korkuyorum yoksa ölüm her fani için bir kurtuluştur salih amelysen :)
Onceden korkuyordum, insanin kaybedecek bisesi olmayinca ölümdende korkmuyor
Hayır korkmuyorum çünkü ölüm er ya da geç bizi bulucak.
Her canli mutlaka ölümü tadacak bu dünyadan kurtuldum diye sevinirdim
Korkmuyorum, çünkü çok sevdiğim var diğer tarafta...
dürüst olmak gerekirse ben korkuyorum ama neden korktugumu bilmiyorum :)
ölmekten değilde yıllarca acı çekip çektirmekten sürünmekten korkarım.
Bu dunyada hepimiz birer oluyuz olum sadece beden terki demek bana gore beden olsunde noluyosa olsun
her başlangıcın birde sonu vardır.
bunu bilir bunu söylerim.
Ben ölümden değilde, imansız ölmekten korkuyorum.
Allah imanlı ölüm nasib etsin.
acı içerisinde ölemekten ve sevdiklerim üzülmesinden korkuyorum... yoksa ölüm anlık bişi...
sanki diğer insanlar ölmeyecek. Azrail aleyselam bile ölecekken neyden korkucam.
Herkes köpek gibide korkuyo ölümden korkmayan insan yaşayamaz kafayı yer yani
Öleceğim günü iple çekiyorum. Hızlı yaşa genç öl cesedin güzel olsun ^^
Evet korkuyorum. bazen de aklima pek getirmiyorum korkum aklima gelmiyor
Ölmekten korkmam allah verdi allah alır bunda korkulcak bişi yok
korkmuyorum zaten en sonunda ölüm bizide yakalayacak ölüm ölmüyor kabir kapısıda kapanmıyor
bütün sevdiklerim orda oldugunu göre kötü bir yer değildir
diye dusunup ölmeyi isteğim oluyor
Kaçınılmaz sondan neden korkalım ne olucaksa olsun ^^