Kişilik & Karakter Ölümden korkuyor musunuz 💀? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Gece gece içinizi bayıyim diye geldimNasıl can vermekten korkarsınız? Ölümden korkuyor musunuz 💀? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. ateistim ölümden sonraki hayata inanmıyorum ve korkmuyorum 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Korkmuyorum eninde sonunda gelecek başımıza zaten.Özgecan aslan gbi olmasın yeter buna benzer ölüm yaşamak istemem 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun gerçekten 🙈 Yorumla seyda028 +1 yıl Tüm kadınları korusun🙏🏻 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oldukten sonra telefonumun sifresini kirlamarindan ve arabamin torpidosundakileri bulmalarindan korkuyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bi bunlardan korkuyosan iyi yine Yorumla muratby +1 yıl Gerisini Allah affeder😊 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 🥺 Yorumla
DrunkenSailor26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Normal bir şekilde can vermeyeceğim biliyorum ya mermi ya füze ya bomba 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Asker misin🥹 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Evet askerim Yorumla Soran +1 yıl Rabbim korusun sizleri Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Cümlemizi inşallah Yorumla
MsmRntgnci Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yanarak can vermek ölümün bile hayırlısı :) şöyle 300 km hızla yol tek çizgi halinde motorun üstünde ölmek çok tatlı olur 😅 0 0 Yorumla
jazz-yapma Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eskiden çok korkardım ama şu an o kadar korkmuyorum şükür. El-Kindi "Ölüm korkusu ölümden beterdir." demiş. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ölümden değil öldükten sonra başıma geleceği bilmemek korkuyorum günahım var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimin yokki Rabbim affetsin Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Havf ve reca arasında olmalıyız Yorumla
auditor Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Olumden korkmak degil de kapali alan fobim var. Oldugumden emin olmadan gommeyin diye vasitet ettim benden kucuk bi akrabaya :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Enkaz altında kalmak mesela 🥺 en korktuğum şey Yorumla auditor +1 yıl Sus kiz gece gece :) Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ölümden korkmam ama yanarak ölmek istemem. FENERBAHÇE nin şampiyon olduğu bir gece olmek istiyorum 0 0 Yorumla
ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yokta arkada kalanlar problem ondan korkarım ama ölecez illaki bir gün korkunun faydası yok. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Korkmam. Herkes ölüyor bir şekilde. Herkes tadiyor. Kimse siyrilamiyor. Demekki herkesin kaldırabileceği bir şey 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi korkunun gerçekten ecele faydası yokta, hani şöyle olmasını istemem dediğin bişey? Yorumla
DRANDAVER Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Habersiz geleceği için kimse korkmaz haberin olsa öleceğinden neler neler yapmazsın ki.. 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Son zamanlarda yaptığım kötü şeylerden sonra evet korkuyorum 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bir kere yaşadım, korkum o karanlık sonrası beni düşündürüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ölümden degil Allaha layik olmadan ölmekten korkuyorum isde bunun geri dönüsü yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya çok dua ediyorum Namaz borçlarımı ödemeden alma canımı diye Yorumla
AzizMRL Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Daha çok geride kalanlar için korkuyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla AzizMRL +1 yıl Ölüm onlar içi acı verici olucak diye düşünürüm hep, ölen zaten ölmüştür 🙃 Yorumla Soran +1 yıl 40 gün ağlar susarlar hayat devam etmek zorunda ne üzülüyosun kendine üzül 😂 Yorumla AzizMRL +1 yıl Yok be öyle deme 😂 ölünce nolcak ki zaten hikayen bitmiş olucak eskiğiyke fazlasıyla, kalanlar eksiğinle devam edicek bu kötü bence Yorumla Soran +1 yıl Hikaye öldükten sonra başlıyo bence Yorumla AzizMRL +1 yıl Kesinlikle, o yüzden ölün ölen için korkunç değil ya benim için. Belki biraz kabir azabından korkuyor olabilir 😂 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Havalı bir şekilde ölmeliyim ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olucak o Yorumla XIARESIX +1 yıl Süleyman Çakır'ın ölümü gibi mesela Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Asla. aksine görsem koşa koşa giderim. 1 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Korkmuyorum seviyorum 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Arada bir yoklanıyor gibi oluyorum ama kaçış yok 0 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Her şekilde çok korkuyorum 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Daha karşılaşmadım... 0 0 Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl her şey yalan tek gerçek ölüm... 0 1 Yorumla ɮǟʏŞǟռֆʟı +1 yıl Tamam Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ölmekten değil geride bıraktıklarımdan korkuyorum 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. Korkulacak bir şey yok 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hık diye gitmek istiyorum 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Vakti gelince olacak korkmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Camavinga Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sonrasından korkuyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet 🥺 Yorumla Camavinga +1 yıl Profildeki sen misin? Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Camavinga +1 yıl Bi itirafta bulunabilirniyim ama burdan söyleyemem 😊 Yorumla
BilmişBirey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Mesleğim gereği ölüm biraz daha normalleşti bende 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kabullenmek zor Yorumla BilmişBirey +1 yıl Yakın olunca farklı oluyor tabi Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boğulmak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay evet ya 🙈 bide enkaz altında kalmak Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Evet ezilmekte kötü olmalı 😅 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Korkarım 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. yok aga ya 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır korkmuyorum 0 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 834 cevap paylaştı. korkarım 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. eved 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Bayılmadı ki korkmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
ateistim ölümden sonraki hayata inanmıyorum ve korkmuyorum
Korkmuyorum eninde sonunda gelecek başımıza zaten.
Özgecan aslan gbi olmasın yeter buna benzer ölüm yaşamak istemem
Allah korusun gerçekten 🙈
Tüm kadınları korusun🙏🏻
Oldukten sonra telefonumun sifresini kirlamarindan ve arabamin torpidosundakileri bulmalarindan korkuyorum
Bi bunlardan korkuyosan iyi yine
Gerisini Allah affeder😊
İnşallah 🥺
Normal bir şekilde can vermeyeceğim biliyorum ya mermi ya füze ya bomba
Asker misin🥹
Evet askerim
Rabbim korusun sizleri
Cümlemizi inşallah
Yanarak can vermek ölümün bile hayırlısı :) şöyle 300 km hızla yol tek çizgi halinde motorun üstünde ölmek çok tatlı olur 😅
Eskiden çok korkardım ama şu an o kadar korkmuyorum şükür. El-Kindi "Ölüm korkusu ölümden beterdir." demiş.
Ölümden değil öldükten sonra başıma geleceği bilmemek korkuyorum günahım var
Kimin yokki Rabbim affetsin
Havf ve reca arasında olmalıyız
Olumden korkmak degil de kapali alan fobim var. Oldugumden emin olmadan gommeyin diye vasitet ettim benden kucuk bi akrabaya :)
Enkaz altında kalmak mesela 🥺 en korktuğum şey
Sus kiz gece gece :)
Ölümden korkmam ama yanarak ölmek istemem.
FENERBAHÇE nin şampiyon olduğu bir gece olmek istiyorum
Yokta arkada kalanlar problem ondan korkarım ama ölecez illaki bir gün korkunun faydası yok.
Korkmam. Herkes ölüyor bir şekilde. Herkes tadiyor. Kimse siyrilamiyor. Demekki herkesin kaldırabileceği bir şey
Öyle tabi korkunun gerçekten ecele faydası yokta, hani şöyle olmasını istemem dediğin bişey?
Habersiz geleceği için kimse korkmaz haberin olsa öleceğinden neler neler yapmazsın ki..
Son zamanlarda yaptığım kötü şeylerden sonra evet korkuyorum
Bir kere yaşadım, korkum o karanlık sonrası beni düşündürüyor
Ölümden degil Allaha layik olmadan ölmekten korkuyorum isde bunun geri dönüsü yok
Evet ya çok dua ediyorum Namaz borçlarımı ödemeden alma canımı diye
Ölümden korksaydim üniformayı giymezdim.
#Ölümünsevgilisiyiz
Daha çok geride kalanlar için korkuyorum
Neden
Ölüm onlar içi acı verici olucak diye düşünürüm hep, ölen zaten ölmüştür 🙃
40 gün ağlar susarlar hayat devam etmek zorunda ne üzülüyosun kendine üzül 😂
Yok be öyle deme 😂 ölünce nolcak ki zaten hikayen bitmiş olucak eskiğiyke fazlasıyla, kalanlar eksiğinle devam edicek bu kötü bence
Hikaye öldükten sonra başlıyo bence
Kesinlikle, o yüzden ölün ölen için korkunç değil ya benim için. Belki biraz kabir azabından korkuyor olabilir 😂
Havalı bir şekilde ölmeliyim ya
Nasıl olucak o
Süleyman Çakır'ın ölümü gibi mesela
Asla. aksine görsem koşa koşa giderim.
Korkmuyorum seviyorum
Hayır tabiki ödül olur
Arada bir yoklanıyor gibi oluyorum ama kaçış yok
Kesin olan tek bir şey var ölmek
Acısız ölüm nasip etsin Allah
Her şekilde çok korkuyorum
Daha karşılaşmadım...
Korkunun ecele faydası yok