Annem bana sürekli aklı bir karış havada olduğumu söylüyor. Nasıl davranmalıyım?

Annem sürekli bana aklı bir karış havada bir kız olduğumu söylüyor. Bu lafın beni ne kadar kırdığını görmüyor. Yolda giderken falan yüzümde tebessüm oluyor çünkü hayatım sorunsuz ve cok güzel. Böyle neşe dolu bir kızım. Evde oturmayı pek sevmiyorum. Sanırım biraz cıvığım. Ciddi olamıyorum bir türlü. Annemle gezmeye dışarı çıktığımızda falan yanımızdan erkek grubu geçiyor ben suratsız bir şekilde gitmek yerine anneme hareketli hareketli bir şeyler anlatmaya devam ediyorum. annem bu davranışımı doğru bulmuyor. Spor yapmaya çıktığımızda motorlu bir takım genç bana ıslık çaldı. Beğenilmek herkes gibi benimde hoşuma gider tuhaf bulduğum için bende ahkaha attım. AnneM yine bana kızdı. Biliyorum o haklı. Ama kişiliğim bu. Ben hep böyleydim. Yemek yapmayı sevmiyorum, yapmıyorum da zaten. Bu huy annemden gelme. Annemde benim yasimdayken yemek yapmazmış. Telefona girince arkadaslarla mesajlaşıyorum. Annem şunu getir bunu getir diyor. Ona odaklanamadıgım için cümlesini tekrar etmesini söylüyorum. Annem bana aklı bir karış havada diyor. Ama böyle davranışlar doğal değil mi? Ben gencim ve henüz 18 yaşındayım. Gayet normal ama annemin hoşuna gitmiyor. Değişmek için ne yapmalıyım?
Annem bana sürekli aklı bir karış havada olduğumu söylüyor. Nasıl davranmalıyım?