Annem beni sinir ediyor beni bunalıma soktu tam çıkmak üzereyken beni sinir ediyor cerletiyor beni ne yapmalıyım?

Sürekli ayrımcılık yapıyor bana kufrediyor insanlar içinde küçük düşürüyor ya geliyor beni dövüyor ya da lafları ile arkadaşlarımın içinde küçük düşürüyor beni içime kapandım bunalıma girdim kendimi kaybettim sayilir kendimi disariya vurdum kuzenimle gezdim tozdum kendime geldim yeni yeni arkadaşlarıma geri karışıyorum kendimi toparladım derken tekrar başladı bu seferde babami katiyor babsmı bana karşı soğutmaya çalışıyor benim sadece babam var onuda elimden almak istiyor ne yapaya calişiyor anladim beni hayatan bezdirdi yeni kendime geliyorum derken beni bu seferde can damarımdan vurmak istiyor her severinde senden bişey olmaz boşuna uğraşma diyor herşeyden soğutmak iştiyor beni bu senem okulda son almam gerekiyor sonra 1 sene calişmam gerekiyor ancak ozaman evi terk edebilirim şimdi hiçbir şeyim yok off napmaliyim
Annem beni sinir ediyor beni bunalıma soktu tam çıkmak üzereyken beni sinir ediyor cerletiyor beni ne yapmalıyım?