Annemle hep anlasamiyorum , nasil bi cozum bulabilirim? Nasil daha sabirli olabilirim?

Annem cok cahil bi kadindir bunda kotu bisi yok ama hem cahil hem sinsi. 30 yillik kocasi olan babamdan ( serefli ne ickisi ne kumari var 5 vakit namaz kilar tek istedigi yemektir ) hicbi sebep yokken sirf kardesleri kocalarndan ayrildi diye ayrildi. Yetmedi smdide babanizla konusmayin diye kiyameti kopariyor. Ben evlendm ayrildm yanindan sukur ki simdi kardesime babami kotuluyor. Eskiden aman annedir Allahtan korkim saygisizlik yapmim dedkce tepeme ckti icimde anne sevgisi kalmadi hic. Aylarca gorusmeyelm gorusunce hemen laf sokar huzursuzluk cikaricak bisey yapar. Kendine iyi davranan insanlara karsi boyle yapiyor. 30 yasindaym ve ergenligmden beri tartisiriz annemle. Ben dogru iyi olani yapmaya calsiirken o hep bozar sorun cikarir. Insanlara beni kotuler. Siz olsaniz napardiniz? Keske daha sabirli bi insan olsam diyorm ama olamiyorum.

Annemle hep anlasamiyorum , nasil bi cozum bulabilirim? Nasil daha sabirli olabilirim?