Annemi bir türlü anlayamıyorum?

Annem karantinadan beri böyle en ufak şeyde tartışma çıkarıyor. Örneğin sabah yeni kalkmışım agresif cevap vermişim az biraz hemen sinirlendi tartışmaya başladı, veya onun dediği şeyin zıddını söylediğim anda tartışıyor o a dese ben yok b ydi desem ve benim dediğim doğru olsa bile kabullenmeyip bağırıp çağırıyor bide yetmezmiş gibi doğduğum güne kadar inip yok şöyle yapmıştın böyle yapmıştın falan diyip duruyor. Buda yetmiyor babama falan dadanıyor. Ben ve babama bir sürü nefret kusuyor yetmiyor konuşmaya devam ediyor küsüyor. Kendinden 25 yaş küçüğüne karşı bu tavırları çok saçma geliyor bana asıl ergen olarak benim bu tavırları takınmam doğal karşılanır ama o davranıyor bu şekilde, tek benim annem mi böyle delirmek üzereyim üni seçimleri falan geliyor şehir dışına gidicem gidince buranın kıymetini anlarsın falan yapıyor. Sınav çıkışı bişi sormayın demiştim ona 2 gün geçti herkes aynı odadayken söyledim şöyle böyle netlerim diye ama babamla karşı karşıyaydık ona diyo gibiydim hemen çıldırdı ben sormaya korkuyorum sinirli sinirli cevap verirsin diye babana hemen söylüyorsun diye delirdi gene tebrik bile etmedi iyi yapmışsın kötü yapmışsın falan diye. Oysa babam üniversite okumuş adam annem lise terk o yüzden babama danışmam daha mantıklı değil mi, ki ortaya konuşuyordum o sıra. Ben mi suçluyum bu durumda off

Annemi bir türlü anlayamıyorum?