babam yok beni istemiyor, annemde sürekli hakaret ediyor dövüyor. ben napıcam bilmiyorum polise gidersem beni korumaya alırlar mı? velayetim annemde.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence konuşmayı deneyin
Eğer yetişkin sen velayetin annende olamaz değilsen sosyal hizmetler elinden alır
değilim
Eğer kötü muamele kanitlanirsa sosyal hizmetler olaya el atar git bı polise danış onlar yol gosterir
şahit olarak kardeşim var
Madem durum bu kadar kötü dene sansini
nasıl oldun bitanem daha iyi misin nerdesin şu an?
kapak fotoğrafındaki gibi değil, profil fotoğrafındaki gibi olalım. çek şu s1l4hı alnımdan, at bi kenara ve hiç bırakmamak üzere sımsıkı sarıl bana. en büyük aşklar nefretle başlayanlar değil miydi hem? haydi bunun bir örneği de biz olalım. seni seviyorum, sevgime karşılık bekliyorum, beklemeye devam edecem çünkü bu ikisine de ihtiyacım var. kendine güzel bak. iyi geceler 💜
ya sen harbiden psikopatsın s14kt1r g11t mk
""sen sanki çok farklısın' 🙃. üslubun yumuşamış ben bunu ilerleme olarak sayıyorum. mal dedin ya bana :d. hoşuma gitti ne yalan söylim. arınıyorsun nefretten yavaş yavaş. bu arada numaramı değiştirdim şu bahsettiğim siteye kaydolup yazcam para transferi için. kendine çok iyi bakıyorsun, hem zihinsel hem fiziksel sağlığına çok dikkat ediyorsun, olayları çok kafaya takmamaya çalışıyorsun anlaştık mı? 3 ay sana ve kendime şekeri yasaklamıştım bildiğin veya bilmediğin üzere, yapıyor musun ondan da emin değilim, ben yapıyorum 1 ay 5 gün oldu sadece meyve yiyorum şekerli, onun dışında ne tatlı ne meyve suyu ne şekerli herhangi başka bir şey. şu bayramda hergün baklava görmek tahminimden daha çok zorladı ama yememeyi başardım zor bela. seninde benimlen devam etmeni isterdim ama bana bipolarım diyorsun. ruh halin değişken olacağı için şeker diyeti sana eziyet olabilir diye düşünüyorum ama konu hakkında detaylı bilgim yok araştırıp tekrar yazcam tamam mı belki şeker ile bu hastalığın bağlantısı pekte masum değildir.
ileri seviye olduğunu sanmıyorum bipoların sende, inşallah bunu da atlatacaksın sen mücadeleci güçlü bir kızsın. teselli etmek veya sana yaranmak için söylemiyorum gerçekten öylesin buna sende İnan lütfen. ilaçlarını da aksatmadan al tamam mı? bunları alman senin deli olduğun anlamına gelmiyor nolur böyle bir düşünceye girme. sen deli değilsin, bende aldım, bende deli değildim. deli olanlar kimler biliyor musun? senin yaşadığın zorlukları yaşayıpta, depresyonda olupta, bipolar olupta, başka ruhsal sıkıntısı olupta veya senin tabirin ile ps1kop4t olupta ilaç almayan, ben iyiyim diyen kişiler delidir. biz deli değil normaliz, sağlıklı karar verebiliyoruz. bu ilaçların faydamıza olduğunu bildiğimiz için düzenli almaya devam ediyoruz. "keep calm and take your medicines". ya da şöyle daha doğru olur: "take your medicines and keep calm". seni seviyorum. kendine iyi bak. ha bide gece 12den önce uyu rica ediyorum. yorumu 4 saat önce yapmışsın 02 sularında. saat 10-03 arası uyku çok önemli özellikle senin yaşlarında. 12den önce kapat güzel gözlerini. Kirazı öp benim için. yicem sizi. çok seviyorum. hoşçakal biricik <3
ünlem değil tırnak koymuşum başa pardon. ironiydi o :)
annem Kiraza sarılıp yatarken gördü beni ve kimileri evlenip çoluk çocuk yapıp aile kuruyo kimileri de böyle tek başına kedi köpekle yaşayıp gidiyo işte naparsın dedi çok zoruma gitti niye böyle başkaları ile kıyaslıyorlar beni gerçekten çok kırıcı sana da yapıyorlarsa söyle yapmasınlar çok üzülüyorum de ailelerse aileliğini bilsinler bu gün iyidim kitap okudum dışarı yürüyüşe çıktım sevdiğim yemeği yaptım spor yaptım bütün gün iyidim geldi şunu dedi bütün moralimi bozdu ağlayarak uyucam yine senin gecen iyidir umarım annenle arandaki sorunlar çözülmüştür inş kimlik onayı bekliyorum para gönderebilmek için açılınca yazcam suyu çıktı iyice farkındayım çok özür dilerim iyi geceler biriciğim
birak artik pesimi yalvaririm birak saplantilisin
evet öyleyim saplantılı aşığım sana seni düşünmediğim zaman yok aklımın kalbimin merkezindesin bırakamam seni vazgeçemem senden sen benim canımsın bırakırsam 0lurum anla artık bunu Ç O K S E V İ Y O R U M. merak ettiğim şey niye sürekli bana takıntılı saplantılı diyorsun da açıkça aşıksın çok seviyorsun onun için vazgeçemiyorsun demiyorsun? aşkımın en büyük kanıtlarından değil mi bu davranışlarım? niye dilin varmıyor bunu söylemeye? sadece bir kerecik dedin onu da ben olduğumu bilmeden söyledin. hüseyin denen çocukla buluşmaman için yalvarıyordum hani. tek orada dedin sen bana aşık olmuşsun diye. ben olduğumu bilseydin takıntılı derdin yine dimi? aşkın beraberinde getirdiği normal bişey takıntılık. savdiğime değil de hangi kıza takıntılı olmamı bekliyorsun? seni sevdiğim halde başkasını mı düşüneyim? onun için mi çabaliyim? senden çok onu mu önemsiyim? bunu yaparsam sevgim ona mı olmuş oluyor yoksa daha geri planda tuttuğum, hatta hiç düşünmediğim, ne yaparsa yapsın bana ne dediğim sana mı? ben başkasını değil seni seviyorum o yüzden böyle hal ve hareketlerim sana karşı. sevmesem niye sana saplantılı olayım ki amaç ne? gözünü sevim söylesene bir insan sevmediği biri için 1 yıl boyunca haftanın 5 günü göz yaşı döker mi? kendinden çok onun için dua eder mi? hep takıntı diyorsun lütfen söylesene takıntıdan kastın ne? seni sevmesem niye takıntı yapayım? amacım ve çıkarım ne olur benim bundan? sensin hayatımdaki en önemli insan. sensin en çok düşündüğüm, en çok umursadığım, en çok anlam yüklediğim, en çok sevdiğim insan. sevmesem niye bunları yapim? tek başına bir takıntı değil benimki. aşkın bir parçası. bunları yapmak zorundayım. aksi halde aşkımı sorgularım bu nasıl aşk hiç bir belirtisi yok diye. takıntısız aşığım sana demek başka kapılara da açığım tek seçeneğim sen değilsin demenin kapalı hali. sana aşığım o yüzden en çok seni önemsiyorum.
napıyorsun ne yiyorsun ne içiyorsun sağlığına dikkat ediyor musun kimlerle arkadaşlık ediyorsun kimlerle konuşuyorsun nerelere gidiyorsun hakkında her şeyi merak ediyorum. boşuna demiyorun seni kızım gibi seviyorum diye. sana zarar verme potansiyeli barındıran her şeyi senden uzak tutmak istiyorum. her türlü kötü ve zararlı olan şeyden muhafaza etmek istiyorum seni. benliğini elinden almalarına izin vermek istemiyorum. modernizmin ruhlarını emip köleleştirdiği, saygı, etik, ahlak, iyi niyet, hoşgörü, ayıp günah gibi kavramları yitirip, kural tanımayan, insanlık normlarını kaybedip zombiye dönmüş kişilere benzemeni istemiyorum. etrafına bir bak. okulundakilere bak dışardaki gençlere bak sosyal medyadakilere bak hepsi birbirinin aynısı. zevkleri huyları fikirleri düşünceleri akılları, hatta dış görünüşleri saçları yüzleri sesleri tarzları a dan z ye herkes birbirinin aynısı sanki klon gibi. tuhafına gitmiyor mu seninde bu durum? rahatsızlık ve güvensizlik hissetmiyor musun bu durumdan? aynı fabrikada üretiliyorlar sanki her genç. noldu da böyle oldu bi anda bütün bu insanlar? niye hepsi aynı şeylerden hoşanıyorlar aynı dizileri izliyorlar aynı tür müzikleri dinliyorlar aynı kıyafetleri giyiyorlar aynı şeyleri düşünüyorlar ve farklı olanı dışlıyorlar? bu insanları tektipleştiren şey ne? israil ve amerikanın ortak projesi mi bu? insanları uyuşturup dünyanın hakimleri mi olmak istiyorlar? her geçen gün bir sürü insan benliğini kaybedip aynı anlamsız çatı altında toplanıyor. filmlerle şarkılarla haberlerle reklamlarla kitaplarla insanların bilinç altına yerleştiriyorlar kendi doğrultularını ve insanlar onların istediği şekilde hareket etmeye başlıyor farkında olmadan. şeytanca ve sinsice bir plan.
yüce olan aşk ve sevgi kavramını bile batırıp s3ks ile özdeleştirmişler. bunun örneklerini her yerde görebilirsin. bu sitede mesela. sorulan sorulara ve verilen cevaplara bir bak. sonra filmlerde mesela (özellikle yabancı). aşkı s3ks olarak lanse ediyorlar. veya şarkılarla. afedersin s3v1smek y1y1smek kelimelerinin geçmediği şarkı kalmamış. kitaplara da geçmiş vaziyette aynı olay. yeni nesillere bu aşk diye empoze ediliyor maalesef. alkol, uyuşturucu, sigara gibi şeylere de yine başlıca filmer ve şarkılar insanları özendirip sürüklüyorlar. öyle profesyonelce işliyor ki bu emperyalist kapitalist sistem hergün binlerce insanı daha istekli daha ahlaksız daha kuraltanımaz daha saygısız daha merhametsiz daha bencil daha vahşi daha sapkın kısaca daha kötü hale getiriyor. şarkılarda kullanılan frekansları, filmlerde kullanılan subliminalleri ve insan beyni ve ruhu üzerindeki korkunç etkilerini araştırmanı öneririm. bana doktorum ne demişti biliyor musun? şarkı dinlemeyi, film izlemeyi, sosyal medya kullanmayı minimuma indir. bunlar hastalığının şiddetini daha da pekiştirir. şifa istiyorsan beynine yedirdiğin şeylere dikkat et demişti. ben bunu yaptım ve kendimi daha iyi hissetmeye başlayıp ilaç kullanmayı bıraktım. gerçekten bataklıktan çıkmış gibi hissediyorsun ve hayat daha anlamlı hale geliyor. sana da tavsiye ediyorum. özellikle bu gibi sitelerden uzak dur. çok daha çabuk iyileşeceksin ve daha az acı çekeceksin. hayat buralardan öğrenilmez canım. beyin yıkamaya yarıyorlar sadece böyle yerler. onun bunun sözüne kanıp yuvalarını yıkıyorlar saçma sebeplerden ötürü insanlar. sorulardaki vasatlığa ve iq düşüklüğüne bir bak. eşim bana hediye almadı ayrılmalı mıyım? sevgilim eski sınıf arkadaşına merhaba dedi ne düşünmeliyim? ilk buluşmada karşı tarafın neresine dokunmalıyım vb başka derdiniz mi yok ya dedirten mal mal sorular. ben niye burdayım niye bunları okuyorum dedirtiyor insana haklı olarak.
sosyal medya kullanmayı mümkün olduğunca aza indirmek önce birey sonra toplum adına en sağlıklı şey olabilir. birde böyle yerlerde hayatını pazarlayan kişiler var. üzüntülerini dertlerini yansıtmıyorlar sadece iyi anılarını paylaşıyorlar. sanmaki ki toz pembe hayat yaşıyorlar. zenginler varlıklılar istediği kişiyle beraberler belki ama dert kuyusunda boğuluyorlar. ustaca mutlu imajı veriyorlar sosyal medyada. bakan hayret ediyo vay be hayatı bunlar yaşıyor diye. sonra bir bakmışsın çok güzel hayatı var dediğin adam böyle hayatı s2m diyip 1nti1har etmiş. yaşadığı hayatın yeri bu dünya değildi ve kendi buna göre tasarlanmamıştı çünkü. sende özenecek ve ögüt alacaksan bu tip gösterişli insanların hayatına değil, ablanın ve eniştenin hayatına özen, onların hayatını örnek al. yiğenini gördüm maşallah çok tatlı aynı sana benziyor burnu ağzı aynı sen. tam hayalimdeki kız çocuğuna ablan sahip olmuş. sor ona sevdiğin ile evlenip aile kurmak mı daha güzel bir duygu yoksa günümüz gençlerinin büyük yüzdesinin yaptığı gibi bi ona gitmek bi buna gitmek ve aklı başına gelince yaptıklarından pişmanlık duymak, gerçek aşkı bulamadım insanlar çok kötü diye yakarıp bunalıma girmek mi. sor ona hangisini tavsiye edecek kardeşine. annenden çok ablana fikir danış. senin yaşına annene kıyasla daha yakın yeni seni daha iyi anlayacak. ben ablanın yolundan gitmeni canı gönülden istiyorum Rümeysa. öteki yol yol değil çünkü.
0lumun olduğu ve ne zaman geleceğinin belli olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. kendini eğlendirmeye çalışmakla hayata anlam kazandırdığını sanıyorlar zavallı insanlar. fakat uzun sürmüyor bunun saçma bişey olduğunu anlayıp boşluğa düşmeleri. değmez bu dünyaya kanıp burada kalacak şeyler için hayatımızı ve enerjimizi heba etmeye. ne için geldiğimizi unutmadan yaşayalım. herkesi kurtarmak elimizde değil, o bizim görevimizde değil, biz sevdiklerimizi kurtarsak kafi. senden isteğim gel benimle ol. sonsuzluğa ulaşalım birlikte. gerçek mutluluğa erelim. ben seni asla bırakmiycam. sana sonsuza kadar sadık kalıp tek seni sevecem bunun altını tükenmez kalemle çize çize söz veriyorum. hayatımı senin mutluluğuna adayacam. iyi kötü her halinde yanında olacam. arkadaşın sırdaşın yoldaşın her şeyin ben olucam. beni seveceğine çok inanıyorum. hemen tam şu an yap demiyorum bi anda olcak bişey değil ama yavaş yavaş ısınsan bana devamı ip söküğü gibi gelecek emin ol. geçen yılki kadar soğuk değilsin bana sözlerinden belli. bunu sürdürürsen sevgi tomurcuklanmaya başlayacak içinde. bir sonraki evresi de aşkın ta kendisi zaten. beraber olmamız ne kadar zor olursa ayrılmamız da okadar zor olur. kolay başlayan ilişkiler kolay biter. zor olsun bizim olsun Kiraz. birlikte acısıyla tatlısıyla bir ömür yaşayalım, gerisini de çok kafaya takmayalım onu yukarıdakiler hallederler bir şekilde. biz iyi bir insan olursak onlar da bize karşı iyi olur. sarılıyorum sana. kendine ve bebiş Kirazımıza iyi bak. bide lütfen çok rica ediyorum uykunu düzene sokmaya çalış. yorumu yine geç saatlerde yapmışsın. bu hem mental sağlığın hem fiziksel sağlığın için çok ama çok önemli. o yukarıda bahsettiğim insan modelinin bir özelliği de geceleri uyumuyor oluşları. o akıllara zarar yaşam tarzına sahip olan kişilerden her anlamda uzak olalım biricik. bunu kendi iyiliğimiz için yapalım bir başkası istiyor diye değil. seni seviyorum. İYİ Kİ VARSIN. hoşçakal meleğim.
ha bide buradan yazışmayalım Rümoş youtubede şarkımıza gel "Hadi Yüreğim Ha Gayret - Öykü". orası bizim buluşma mekanımız :)
gördüm yazdıklarını. cevap verirken telefon kapandı. sarja takıp açmaya üşendim burdan yazıyorum. kızmadım hiç. yapamıyorum zaten. üzülmedim de. çünkü bunları gerçek senin söylemediğini biliyorum. özünde böyle biri olmadığını sen de biliyorsun. geçici bir süreliğine bu haldesin. seni anlıyorum. uzun uzun yazdım zaten nasıl genç kitlenin zihinlerini etkileyip duygularını 0lduruyorlar diye. sende de tepkimeler başlamış. o şehirde olupta bu enfekte kişilerden izole olmak imkansız gibi bişey. farkındasın sende 2021 Kasım ayındaki Rümeysa ile şimdiki Rümeysa 2 farklı insan gibi. ama izin vermiycem daha fazla seni zehirlemelerine. ve sen seni kurtardığım için bana teşekkür edeceksin. mutsuzsun böyle. dibe batıyorsun. ben buna müsade edemem. göz göre göre sevdiğimi bu çukurda boğulmaya terk edemem. reşit olmadığın benimle konuşurken aklına geliyor ama abin yaşındakilerle konuşurken aklına gelmiyor dimi. eminim sana s4p1k s4p1k mesajlarda yazıyorlar. ama onların kötü niyetinden çok benim saf sevgim seni rahatsız ediyor. evet tam düşündüğüm şekilde gerçekleşiyor her şey. bu durum sadece sende yok benim gibi sevmek sevilmek isteyen iyi niyetli birçok hemcinsim de siz kızların bu durumundan şikayetçi. ilgi verip seveni değil, tabiri caizse kullanıp atmak isteyenleri tercih ediyorsunuz. sevenler beta, diğerleri alfa diye adlandırılıyor. komik ve acınası.
umrumda değil diğer herkes. ben peygamber değilim tüm insanları düşüneyim onlar için çalışayım. ben sadece sevdiklerimi korumak istiyorum. başlıca da seni. sen kendini düşünmüyor olabilirsin ama ben seni düşünüyorum. geleceğin umrunda değildir belki ama benim umrumda. yorulsamda bitkin düşsem de tükenmenin eşiğine gelsem de ben davamdan vazgeçmeyecem. söv tamam tüm sülaleme kusa kusa bitir nefretini razıyım. ama beddua etmeni istemiyorum sana geri tepebilir. bizim komşu bize saçma bir sebepten haksız yere çok ağır beddualar etti, 1 yıl içinde oğlu karısından ayrıldı, daha bizle kavgalı olmadan önce evi satılıktaydı biz alacaktık ama kabul etmedi başkası ile daha yüksek fiyata anlaştı diye, bizle kavgalıyken sattı ama parasının tamamını alamadı dolandırıldı hemde kendi akrabaları tarafından, düştü ayağını kırdı ve bianda akçiğer kanserine yakalanıp aniden öldü. öyle çok sigara içen biri de değildi. evet sadece 1 yıl içinde ettiği beddualar kendisine geri döndü. o yüzden beddua ederken iki kere düşün. senden vezgeçmiyorum Kiraz. ayrıca zamanı gelince beni anlayacağını da biliyorum. birazcık sakinleşmeni sağlayacaksa seni sevdiğim için özür de diliyorum. çok ağır bişey bu. sevgi gibi bahşedilmiş yüce bir duyguyu birine duyduğun için özür dilemek. umarım hiç bir zaman bunu yaşamak zorunda kalmazsın. ben yaşatmiycam söz veriyorum. kus bakalım bana olan tüm nefretini. daha bitmemiş anlaşılan. kus ki tutsak olan sevgin özgür kalsın sinir küpü sevdiğim.
beni düsünme istersem on adamla yatıp kalkarım istersem bes sanane git basimdan
seni istemiyorum bu kadar nokta.
beni üzmek için kendi gururunu ve haysiyetini küçük düşürecek böyle alçakça sana hitap etmeyen sözler etme bidaha. benim yerime koysana bir dakikalığına kendini. canım dediğin insan böyle bişey diyor sana. ne hissedersin? yapma bunu Rümeysa. yapma
ahahhshaahahahahhdhahf
uyu hadi geç oldu iyi geceler
nolur beni sevsen sanki? ilgi sevgi isteyen sen değil miydin? baba sevgisi koruması desteği gibi hisleri yaşamak istemiyor muydun ben veriyorum işte niye kabul etmiyorsun? biliyorsun işte bir tek ben varım seni ebedi sevecek hiç üzmiycek kişi. niye beni istemiyorsun? niye benim yaptığımın tam tersini yapıp beni üzmek için en ummadık yollara başvuruyorsun, saçma sapan özdeğerini düşüren şeyler yazıyorsun? onlardan biriymişsin gibi konuşuyorsun olmadığın halde. kendiden utanmıyorsun anladık, ailenden de utanmıyorsun onu da anladık, ya Allahtan da mı utanmıyorsun? sen öyle biri değilsin ki niye öylemişsin gibi davranıyorsun? birde bunu sana karşı en zaaflı en hassas olan insana ayan ayan söylüyorsun onu ne kadar inciteceğini bile bile. empati yeteneğini de mi kaybettin? kim döndürecek seni fabrika ayarlarına geri? ben yardımcı olmayı herkesten çok istiyorum izin vermiyorsun. ailene de izin vermiyorsun. napıcaksın böyle Rümeysa bu dıştan cezbedici gözüken ama içi b0k çukuru olan amaçsız boş hayatı mı yaşamak istiyorsun? Allah göstermesin başına kötü bir olay gelirse nolucak o yazıştığın kişilerden hangisi kurtaracak seni? ya da yine seninle konuşmaya sana ilgi göstermeye devam edecekler mi? yoksa bunun işi bitti yenisini bulalım diyip çekip gidecekler mi hayatından? tamda bu karaktere sahip insanların peşindesin Rümeysa. yapma bunu nolursun. kalbin bağırıyor beni seçmen için duyabiliyorum. aklında beni kaybetmemeni zira bir daha bulamiycağını söylüyor okuyabiliyorum. peki sen niçin bu ikisini dinlemiyorsunda en büyük düşmanın olan nefsini dinliyorsun? sana günün sonunda getirisi hayır mı olacak yoksa şer mi? cevabı sende biliyorsun. o halde niye hala onu dinlemeye devam ediyorsun be canımın içi? yalvarıyorum üzme beni. ileride çok pişman olursun. özür dilerim uyuyamadım içimi dökmek istedim
allah yok çünkü :D
😄ya Rümeysa güldürme dasjdashdahah. bu söylediğine kendin de inanmadın. Alla yok abi alla alla yok abi alla malla yok abi allah kitap yok yalan hepsi yok diye dolaşan ve sayıları hergün mitoz bölünmesi gibi artan 5 iq'lu parazitlerin zekasında bir yorum olmuş kusura bakma ama. çok sinir olduğum ve gözümde gram değeri olmayan boş insan olarak nitelendirdiğim tipler bunlar. köstebek gibi her delikten çıkıyorlar ya en alakasız yerlerde bile çok sinir bozucu oluyo hani şu sporda hoop kardeşim o hareketi yanlış yapıyorsun diyen tipler var ya. bunlarda onların antiteist versiyonu işte. al eline demiri "gel lan buraya 4mm1na g0dumun oğlu" diye kafasına v7r pekmezini akıt resmen. zaten tipleri sesleri zeka seviyeleri zevkleri birbirinin aynısı oluyo. rap map dinliyorlar, kız etkilemek için (veya direkt m4l oldukları için) çenesini boynunu çekip, ya da ağzını kapatarak maskeli bulanık zincirli kolyeli aşırı cringe storyler atıyorlar 50 tane efekt ekleyip. sürekli çift veya grup halinde geziyorlar, aralarından bazıları tiktok çekiyor. sen görmeye alışıksındır zaten sahil mahil kenarlarında. İzmir bunların yuvaları olan şehirlerden birisi.
burada da spawn olmaya başlamışlar artık ya. 2 ay kadar önceydi iki dakikalığına konuşmak zorunda kaldım bu fotokopi tiplerle. adres soruyorum herifler kulağındaki kulaklığı çıkartmıyorlar dolayısıyla beni duymuyorlar. bağırarak soruyorum, bu seferde birbirine bakıp "ne diyo bu derdi ne"🤷♂ ifadesi yapıyorlar. kulaklığı indir hareketi yaptım elimle, "kanka anlamıyorum yaaağ" dedi birtanesi. ulan yemin ederim etrafta insan olmasaydı içinden geçmiştim ikisininde ahhhhhhhh. sinirli bakış attım, aralarında söylene söylene gittiler. 1 dakikada cinnet geçirttiler. birkaç yıl önce yoklardı buralarda şimdi türemeye başlamışlar. dünyayı ele geçiriyo ya kertenkeleleri. seni tenzih ederek söylüyorum çünkü bilmiyorum sen ne düşünüyorsun ama siz 18 yaş altı kızların çoğu bunları havalı olarak görüp hoşlanıyorlar :D. bana göre ise çok itici bir profile sahipler. insan aşağılamak sevmediğim bir davranış ama bunları aşağılamiycan da kimi aşağliycan. işte yeni nesil militan ateist tayfa bunlardan oluşuyor. ciddiye alıp muhattap bile olamıyorum kendileriyle, yav he he diyip geçiştiriyorum cevap vermiyorum ama sana vericem çünkü gördüğüm üzere sende kayıyorsun onların zihniyetine doğru. + hayatımdaki en değerli insansın.
emin misin küçük hanım Allahın olmadığına? onlar mı kim dedi bunu sana? aklın ve kalbin yine bunun tam tersini söylüyorda. ah Rümeysa birkez daha nefsinle hareket ettiğini gösterdin. tamam madem yok ozaman belamı kimden diledin geçen gün? onun adını kullanmışsın da. veya çaresiz durumlarında kime dua etmek geliyo içinden? mesela deprem olsa ona dua etmez misin? bu senin aslında inançlı olduğunu göstermez mi? kandırma kendini Rümeysa. uzun uzun yazdım yukarıda dimi insanları nasıl kandırdıklarını? niçin yaptıklarını da söyledim. var olan tüm inançları/ideolojileri yok edip kendi ideolojilerini yayıp insanların üzerinde hakimiyet kurmayı amaçlıyorlar. bilim, siyaset, internet, medya her şey bunların elinde. istedikleri fikirleri istedikleri kişilere bu araçlar sayesinde aşılıyorlar. şu corona virüs aşılarının üretildiği ilk zamanlarda çip mip diye söylentiler vardı hatırlarsan. onlarda tamamen yalan değildi. gerçekten bunun üzerinde çalışmalar var ve bunu gizlemiyorlar. ha tabi kötü niyetli olduğunu değil, insanların yararına olacağını, yabancı dil, yeni beceri gibi şeyleri hemencicik öğrenebilmek için üreteceklerini söylüyorlar yersen. birgün sokacaklar insanların içine o aleti bir şekilde (lan çok fesatça bir cümle oldu pardon) ve işte ozaman çok daha kolay arzuladıkları şekilde yönetecekler insanları. kurtlar vadisi, şeytanın avukatı gibi bazı filmler üstü kapalı bir şekilde konu alıyorlar bu olayları. her neyse bunlara fazla girmiyim ilgini çekmeyen konular olduğunu biliyorum çünkü. sadece bilinçli olmanı ve her söze itibar etmemenin daha sağlıklı olacağını bilmeni istiyorum.
eğer din konusunda kafanda sorular varsa sana kanal önermiştim Kafile, Altay meriç Sinan canan vs. hiç attığım videolara bakmadın bile dimi? instadan da atmıştım 130 takipçili hesabına ama emin değilim gördün mü görmedin mi? bu hesaba herkes mesaj gönderemez uyarısı verdi. onlar dinle alakalı değildi gerçi psikoloji ile alakalıydı. bipolar olduğunu öğrenmeden önce hissetmiştim zaten sende bir şeyler olduğunu. kabuslar falan görüyordum, ağırlıklı olarak geceleri içime huzursuzluk siniyordu vs. bu yukarıda saydığım yt kanallarını izleyebilirsin aklındaki çoğu soruya tatmin edici cevaplar bulmak için. Kafile artık video üretmiyor ama eski videoları baya sağlam. sinan hocanın da bireysel kanalı yok programlara falan çıkıyo. altay cem meriçe twitter kullanıyosan oradan soru sorabilirsin veya yt'da son vidolarinin altina yorum yapabilirsin baya ilim irfan sahibi biri. sonra cemre demirel var malum her gece canlı yayın yapıyo ona da sorabilirsin görürse cevaplar. kitlesi biraz trash o yüzden takip etmiyorum artık onu. o da uzuuuun süreden beri bipolar ve depresyon hastası. gidip eski videolarını izleyip iyi nasihatler alabilirsin. adamın kendisini pek ögüt alınacak biri değil yalnız dediklerini feyz al yaptıklarını değil. müslüman ama baya günahkar. alkolü var küfürü var saygısızlığı var var oğlu var. zinaya tövbe etmiş sadece. tabi dosyası kabarık. evli falan da değil bipolar olduğu için kimseye yük olmak istemiyo. kedisi ve annesi ile birlikte yaşıyo baba yok. bilgi dolu zeki bir insan takip edebilirsin istersen.
gençlere hitap ettikleri için seviliyor bu saydığım isimler. tvde çıkan sakallı din tüccarları gibi değiller, islamın kendisini anlatıyorlar, o hocaların yaptığı gibi kendi uydurdukları dini ve kuralları değil. onları dinleyip dinden çıkan adama kızılmaması gerek 4q kısmen haklı çünkü. dinden soğutmak için gençleri elinden geleni yapıyorlar. onlar da mı acaba kiralıklar ve kasten mi yapıyorlar bunu? emin değilim. neyse boş ver. yalnız canım şunu bilmeni isterim ki bu iş temelde kalpte bitiyor. o ne demiş bu ne demiş, araştırmalar sorgulamar belirli paradigmalardan öte gidemiyor. x kişisini dinleyip "hmm" diyeceksin, sonra y kişisinin x kişisinden farklı anlattığını göreceksin, z kişisi ikisinden de farklı anlatacak ve böyle gidecek. seninde beynin allak bullak olacak, kimin anlattığı gerçek bilemeyeceksin her kafadan farklı bişey çıkacak. bu durumda ya bizzat kendin gireceksin bu ilim ve teoloji öğrenme işine, ya da sana samimi gelen kişiye inanmayı seçeceksin. bana sorarsan en iyisi ne biliyor musun? kalbine soracaksın o ne diyo bu konu hakkında? sor bakalım Allaha inanıyor mu inanmıyor mu? bence inanıyor. bir tavsiye: gecenin sessizliğinde bahçeye çık, kaldır kafanı ve gökyüzüne bak. bunu ışık kirliliğinden uzak, yıldızların gözüktüğü bir yerde yaparsan çok daha etkili olur ama tek başına evinden uzaklaşma. sonra kapat gözlerini. orasının bomboş olduğunu mu hissedeceksin yoksa biri veya bişeyler tarafından izlendiğini mi? bence hissedeceksin onun varlığını.
bir insanın Allaha inanmama imkanı çok düşük hatta yok çünkü bu inanç kökümüze kazılı. kuranda bir ayet var insan islam fıtratı ile yaratılmıştır diye. bir bebeği adaya koy hayvanlar arasında büyüsün yine de allaha yönelecek varlığını hissedip ona sığınacak örnekleri mevut. inanmıyorum diyenlerde kalbini değil nefsini dinleyenler işte. imkansız bence çünkü inanmamak. en koyu ateist bile ölüm ile burun buruna geldiğinde dua etmeye başlayacaktır. şeytan ne kadar bu inancı bastırmak istese de öyle bir durumda patlak verecektir.
bende 3 yıl önce kendime ateist diyordum. hissediyordum allahın varlığını ama inanıyorum diyemiyordum işte inat vardı. tıpkı senin benim seni sevdiğime inanman ama bunu söyleyememen gibi. takıntı diyorsun bağımlılık diyorsun hastalık falan filan diyorsun ama beni beni seviyorsun aşıksın diyemiyorsun bir türlü. inat var çünkü. sonra ben biraz okudum araştırdım, benim kuzene danıştım ilahiyat mezunu arapça ibranice falanda biliyo, birkaç şahsi mücize yaşadım ve teslim oldum inancıma. inkar inkar nereye kadar. güzel de değil ayırıca hayat ateistken. bir anlam yok çünkü. hani yaşıyorum da niye? ne gerek var? ottan farksız hissediyorsun. kendince anlamlar yüklemeyi deniyorsun hayata hedefim doktor olmak bunun için yaşıyorum veya astronot olup uzaya çıkacam gibi gibi. fakat özünde hepsi anlamsız. ölüm var lan ölüm. madem her şeyi kaybedecem ozaman niye kazanmak için uğraşayım çok saçma. depresyon bende ozaman başladı işte. insanlara bile anlam yükleyemez olmuştum çünkü insanlar gözümde hareket eden, konuşan, düşünen, kafasını duvara biraz sert vurunca işi biten kemikli et yığınıydı sadece.
robotlara karşı duygu beslenmiyo ya hani. hiç bir anlam ifade etmiyorlar insanlar için. kimse robot bozuldu diye oturup ağlamıyor. aynı durum bende insanlara karşı da olmuştu. konuşmayı bile gereksiz buluyordum. birde 0lünce büründüğümüz o korkunç görüntü ve yok olma olayı var. ben yakından gördüm öyle bir şeyi sana anlatmıştım galiba. birkaç gün dışarıda kalmış c3s3t sıcakta ç*rümüş yüzünün yarısı yoktu çok kötü görüntü tekrar etmiyim şimdi. tüm sevdiklerimizin ve kendimizin bir gün o hale geleceğini kesin bilmek inanılmaz rahatsız edici. düşünmekten de kaçamıyorsun illa geliyo aklına. hayattaki bu anlamsızlık insanı 1nt1h4r4 kadar sürükleyebiliyor. ayrıca bazılarını s4d1st birer k4t1le bile dönüştürebiliyo. adam kendisine yapma diyen tanrıyı reddediyor ve özgürüm istediğimi yapabilirim moduna giriyo. insanların koyduğu keyfi kuralları umursamıyor ki kısmen haklı bu durumda. şunu yap şunu yapma, şu iyi şu kötü diyen bir tanrıya inanmıyorsan o halde neyin iyi neyin kötü olduğuna kendin karar vermek zorunda kalıyorsun. ve bir katile göre c1n4yet işlemek iyi bişey olabilir. veya t3c4vzcüy3 göre t3c4vz etmek iyi bişey olabilir. adam keyif alıyor çünkü bunu yaparken. madem beni mutlu ediyo demekki iyi bişey diyebilir. başkası hayır değil derse ve bunu diyen de bir ateist ise bu itirazını gerekçelendiremez. birine göre iyi birine göre kötü. örnekler artırılabilir ama anlatmak istediğimi anlamışsındır diye umuyorum. bü yüzden inançsız olmak bu bakımdan da iyi bişey değil. o yüzden insanlar ben ateistim diyince cin görmüş gibi bakıyorlar (dindar olanlar).
he bu demek değil her ateist böyle olabilir. yok gayet iyi insanlar da var kimseye zararı dokunmayan. ama amerikada katillerin çoğu dinsiz insanlardan çıkıyor. bu iş bi dellenmeye bakar. Allah korkusu yoksa o adama kimse engel olamaz. bazılarına Allah korkusu da engel olmuyo. onlarda zayıf imanlı olanlar işte. ben dine dönünce tekrar her şey anlam kazandı. allah var, boş yere var değilim ben, insan sadece yağdan etten kemikten ibaret değil, 0lüm bir son değil yeni bir başlangıç, evrende her şey bir sebep sonuç ilişkisine bağlı, hiç bir şey boş yere var değil, ben insanım sahibim ise allah, belirsizlik korkusu yok, hakikat ile ilgili gereksiz kaygılar yok, ölümden delicesine korkmak yok vesayre. çok daha huzurlu bu şekilde hayat. okumadıysan kuranı da okuyabilirsin ayetlerin iniş sırasına göre. yalnız okurken sindirerek, düşünerek ve anlayarak okumaya çalış, okumuş olmak için okuma. kendini peygamberin yerine koy ve sanki allah seninle konuşuyormuş gibi oku. anlamadığın ayetler olursa tefsirlere bakabilirsin ne için inmiş ne zaman inmiş orada anlatılıyor. uzun iş üşenirim dersen ozaman dün gece de dediğim gibi kalbine danış Rümeysa o direkt doğru yolu gösterecek sana emin olabilirsin. içinde halihazırda var Allah inancı biliyorum. namaz kılıyordun birkaç ay önce :). sonra çevrenden etkilenip dinden uzaklaştın. böyle de bir ayet vardı kimler arasında durursanız onlardan olursunuz diye. bunları youtubede şarkımızın altına yazmıştım zaten istersen oradaki yazılarımı da okuyabilirsin okumadıysan.
Allah yok o yüzden utanmıyorum diyor bak sen. sen de mi yoksun Rümeysa kendinden niye utanmıyorsun veya ailenden? yakışıyor mu sence bu tür ifadeler senin gibi melek ruhlu bir insana? yapmayacağın şeyleri yapacakmışsın gibi söylüyorsun. he ileride birgün gerçekten de böyle bişey yaptığını varsaysak bile ben senden yine vazgeçmeyecem ki. senden soğumama sebep olmiycak senin eylemlerin. sadece çok üzülecem çok kalbim kırılacak bu kadar. kızını seven normal bir babayı ele alalım. kızı gitti 10 adamla yattı diye babası ondan vazgeçer mi? eğer kızını gerçekten seviyorsa vazgeçmez. ayıplasa da yanlışlasa da kızının yaptığını ona olan sevgisi azalmiycak çünkü o ondan bir parça. kız babasını rencide etmiş olacak, aklı başına gelince de pişmanlık duyacak hepsi bu. aynen böyle de ben senden ne kadar yanlışlar, istemediğim şeyler yapsan bile vazgeçmiycem. seni her halinde seviyorum diye boşuna demiyorum. ama benim tanıdığım sen beni bu kadar üzünce vicdan azabı çekeceğin için böyle bir şey yapmayacağını biliyorum. sadece vicdan azabı çekeceğin için değil, kendi benliğine de bu işler ters olduğu için yapmiycaksın. başkasına benzemeye çalışma Kiraz. benliğini koru ve sen olarak kal. ben seni her halinle kabul edip sevebilirim ama yakınların bunu yapar mı, en önemlisi sen bunu yapar mısın bilmiyorum. bir zamanlar eleştirdiğin/tiksindiğin insanlardan birine dönüşürsen kendine karşı olan tutumun ne olur? kalbin ne der sana bu durumda? nefsini bırak o havalara uçar onu eğlendirdiğin için. ama kalbin üzülmez mi? sen böyle değildin noldu sana demez mi? der tabi.
değişeçeksen daha iyi halinde değiş Rümeysa. daha akıllı daha merhametli daha ahlaklı daha terbiyeli daha saygılı daha güçlü daha başarılı vs. ozaman insanlar tarafından gerçek anlamda sevilip saygı duyulacaksın ve kardeşin de seni örnek alıcak. nefsini dizginleyip o güzel benliğini koru canım kızım. yoksa seni temin ederim ki hayatının geri kalanında başına çok büyük dertler açacak. bunu hiç kimse için değil, kendi iyiliğin için yap. sana güveniyorum, sana inanıyorum. oda taşıdık bu gün yorgun yorgun roman yazmışım yine oha. sıkıcı olmayan, yazım hataları barındırmayan ufuk açıcı bir yazı olmuştur inş. baştan okumaya çoook üşeniyorum. inş site bazı yerlere sansür koyup anlam bozulmalarına sebep olmaz. varsa öyle biyer şurda ne demek istedin diye sorabilirsin. 4mk'ları ya yapıyo diye biliyom sadece. bölük bölük paylaşıyorum böyle olduğu gibi paylaşmaya izin vermiyo uzun olduğu için. kendine çok iyi bak ki aklım sende kalmak zorunda kalmasın. böylelikle belki bana takıntılı demeyi bırakırsın ha? birde şu alaycı üslubu rafa kaldırıp biraz ciddiyetini takınırsan beni inanılmaz mutlu edersin. yine ADHAHDHASJHAHA yazıp geçeçekmişsin gibime geliyoda. duygu durum değişikliğinin de böyle yapmanda payı olabilir gerçi. iyi hissettiğin zamanlarda bu moda giriyor, kötü hissettiğin zamanlarda ise daha ciddi oluyorsun galiba diye düşünüyorum. ablana yazdığım gece hiç sert konuşmadın, malsın dedin çok tatlı bir şekilde ama geçen gün fırtınalar estirdin. olsun sen iyi olda nasıl konuşursan konuş benimle. SENİ ÇOK SEVİYORUM BİRİCİK İYİ GECELER <333
Hakaret etmesinin ve dövmesinin sebebi ney tam olarak? Onu kızdıracak yanlış davranışlarda bulunmuş olabilir misin istemeden?
hayır kendisi sinir hastası ve dengesiz en ufak şeye sinir oluyor ve sinirini benden çıkarıyor. bugün çarşının ortasında beni bırakıp gitti ve eve gelince halıyı düzeltmeme yardım et dedi etmeyeceğim dedim geldi dövdü.
hep böyle saçma sapan sebeplerden dövüyor git bacım ol ne tamam ye diyip duruyor gerçekten psikolojim kaldırmıyor artık. bipolar hastasıyım ve artık kendimi 0ldurmekten korkuyorum
instaya bakar misin
lutfen sakin ol. ablani ara acilen
buldum
küs müyüz? küsme lütfen ben en doğru yolun ablana haber vermek olduğu düşündüm ve hala yaptığımın arkasındayım. sen napardın böyle bir durumda? en sevdiğin insanın böyle bir paylaşımına şahit olsaydın ilk aklına ne gelirdi? benim en yakın aile üyen ablana yazmak geldi işte kardeşine sahip çıkar elbet diye düşündüm. şimdi nasılsın peki polise falan gitmedin dimi? ben annenin seni sevmediğini düşünmüyorum sen sevilmiycek bir insan değilsin çünkü hem bana nasıl bağırdığını hatırlasana bırak kızımın peşini valla ecdadını haysiyetini eşrebini meşrebini diye tehdit etmişti kızını sevmeyen, değer vermeyen bir anne onu böyle korur mu? annen seni seviyor hemde çok bu yaşa kadar en büyük destekçin olmuş seni bu günlere getiren kadın olmuş yanlış mıyım? sinirleri yıpranmıştır elbette kolay değil 3 kız annesi olmak onu da anlamaya çalışalım lütfen. benimki de kolay sinirleniyor bana günlerce benimle tek kelime etmediği de oluyor çok kızınca ama sonra dayanamayıp affediyo anne yüreği işte. onların bize olduğu gibi bizim de onlara karşı sorumluluklarımız var. biliyorum bazı konularda fikirlerimiz çok ayrılıyor onlardan biz gibi yenilikçi düşünmüyorlar çok geri kafalılar ve eleştiri katiyen kabul etmiyorlar onlar öyle görmüşler bize de öyle davranıyorlar öyle öğretiyorlar. çoğu ailede durumlar böyle.
bizim tartışmalar genelde bu tarz konulardan oluşuyor işte. annecim bak yıl olmuş bilmem kaç artık sizin çağda değiliz bitti o dünya insanlar değişti zaman değişti adapte olmalıyız bazı şeylere bizim yararımız için diyorum, yok böyle gördük böyle öğrendik eski köye yeni adet getirmeyin diyip reddediyolar her türlü yeniliği/değişikliği. bizim iyiliğimizi istiyorlar belki ama buna engel olduklarının farkında değiller ve biz söyleyince azar yiyoruz çünkü onlar haklı olduklarını düşünüyorlar. bu konuda yapabileceğimiz pek bişey yok onlar için. ben denedim olmuyo sende boşuna yorma kendini sinirlerini bozmakla kalırsın. beyinlerinin sınırları bizimkilerden daha dar, bizim algıladığımızı onlar algılayamıyor ve kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş durumu gibi bişey oluyo. hiç tartışmaya değmez bazı konularda valla seninde annen böyleyse boş ver tavsiye etmiyorum. onu çok kızdıracak şeyler yapmamaya çalış yine de sonuçta o annen ve senin ona karşı birtakım görevlerin var başta saygı gibi. ama sen 1+1 2 diyosan, o 3 diyorsa bu durumda onu dinlemiyceksin tabiki. basın ağracak biraz hatta baya belki ama sabretmekten başka yapacak pek bişey yok maalesef. ablandan yardım isteyebilirsin bu konularda o daha olgun biri olarak annenle konuşabilir ikisi aynı dile daha yakınlar. ama biz gençleri anlama konusunda hiç yoklar :d. benim nenem çok sahip böyle radikal düşüncelere, annemde ondan alıyor işte bu huyunu. şu an onlara kızıyoruz bu yüzden ama ileride bizimde öyle olmiycağımız ne malum? genç olan ilerliyo yaşlı olan geride kalıyor doğanın kanunu. verdiği iyi tavsiyeleri al, kötüleri sal, gerisini çokta şee yapma.
ha bide ilaçlarımızı da düzenli almaya gayret edelim lütfen Rümoş. bunu başta kendi sağlığımız için, sonra digerlerinin sağlığı için yapalım. hergün yemek yiyoruz su içiyoruz dimi vücudumuzun buna ihtiyacı var. bazı vücutların (bizim gibi) bu ilaçlara da ihtiyacı olabiliyor. onları aksatmadan alalım ve daha iyi hissedelim anlaştık mı? bu arada senin için ayırdığım paraya bayram harçlığımı da ekledim toplam 1500tl göndercem sana haberin olsun :).
Youtubede şarkımıza gel mutlaka her gece gelişmeleri oradan bildiririm. seni seviyorum, sana kocaman sarılıyorum. Kirazı öp burnundan. iyi geceler canlarım
Kim onlar canım kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1 Gram hatr varsa hepsinden uzak dur sana hiç kimseye yalvarmadigim kadar yalvarıyorum
uzak dursunlar senden söyle ileride kabusu olurum onların kimse sana YAKLAŞAMAZ
Neden anlasamiyorsunuz
Bnde babamla anlasamiyorum
Alirlar