Herşeye laf etmesi hiç bi yapdıgınız işi begenmemesi bunu böyle nasıl yaptın başkalarından bahsetmesi en son kapıyı çekip gitmek istiyorum beni anladığı yok
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilimle olan birlikteligime karışıp laf söylesi
Ama şunuda sen yap diyor yapıncada yok düzgün yap diyor anlamadım en iyisi çalışıp ayrı eve çıkmak sanıeım daha yaşamam onla insan öZgür olmak istiyor artık sevdigin insanla yaşamak cidden en iyisi bu geliyor artık yoruldum
Anneler hep konuşur iyiyede konuşur kotuyede ayrılıp yansız özgür yasamayı hele sevgiyle yaşamayı herkes ister tek basına yolacıçaksan sorun yok yanlız cıkmıyacaksan biraz düşün
Aynı evde degil onla yaşamak istemiyorum diyorum ikisi farklı bazen fikirlerimiz uymuyor oda beni anlamıyor neyse karışık konular bunlar benim anlatmak istedigim farklı buradaki herkes evet tepki gösterebilir belki haklıda bulabilir çünkü çok çanuk eleştiriyorlar hemen her kişiyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senden büyük ve tam annenin istediği evlat olan ablan var dimi
Ablam yok
Aslında sen onu Anlamıyorsun kapıyı vur çık aksama geri gel ama
Yo asıl o anlamıyor herşeyi karışıp sanki çocukmuşum gibi davranıyor ama degilim ne iş yapsam begenmez
Çocuk olduğun için ya da yapamadığın için değil konuşmak için daha iyi bilirim demek için
😂
Ama şunuda sen yap diyor yapıncada yok düzgün yap diyor anlamadım en iyisi çalışıp ayrı eve çıkmak sanıeım daha yaşamam onla insan öZgür olmak istiyor artık sevdigin insanla yaşamak cidden en iyisi bu geliyor artık yoruldum
Anneler hep konuşur iyiyede konuşur kotuyede ayrılıp yansız özgür yasamayı hele sevgiyle yaşamayı herkes ister tek basına yolacıçaksan sorun yok yanlız cıkmıyacaksan biraz düşün
Konuşurda sürekli laf söylenmezki yalnız düşünmüyorum sevdigim adamla
Guveniyormusun
Tercih yapma gibi bir durum yok değil mi
Evet güveniyorum
O zaman korkma yuvanı kur
Hayır tercih durumy degil aslında
Evet yuvamı kurmak istiyorum 🙏🏻🙏🏻
Ozaman ne yapacaksan kırmadan dökmeden yap
Senin yas kaç
23 senin
Böylesi benim içinde iyi olucak annemle yaşamak istemiyorum
Ya bu sözleri duyunca çok kızıyorum insanin çok zoruna gicçdecek sözler
Haklısınn bilmiyorum
Neden peki
Annen sana senin aynı evde kalmak istemiyorum pını oırtını topla git artık dese ne hissedersin
Bilmem bende giderim
Aynı evde degil onla yaşamak istemiyorum diyorum ikisi farklı bazen fikirlerimiz uymuyor oda beni anlamıyor neyse karışık konular bunlar benim anlatmak istedigim farklı buradaki herkes evet tepki gösterebilir belki haklıda bulabilir çünkü çok çanuk eleştiriyorlar hemen her kişiyi
Sen kızabilirsin ama kendi pencerenden bahtıgın için
Ooo electra kompleksi mi alırım bi dal
Olurr
Bende herkesi sildim hayatımdan
En güzeli 👍🏻