Annem çok sorunlu asla anlaşamıyoruz?

annem çok sinirli bir insan bundan 10 yıl öncesine kadar sinir hastasıydı şu an geçmişe göre daha iyi durumda fakat hala ruh hastası gibi davranıyor. Fazla titiz bir insan temizlik hastası denilebilecek kadar beni mutfağa bile sokmuyor bu akşam sufle yapmak için mutfağa girdim tezgaha 2 gram kakao döküldü diye bana demediğini bırakmadı. Bütün gün avm geziyor ya da arkadaşlarına gidiyor 4 günde 1 kere falan yemek yapıyor onun haricinde sürekli dışarıdan yiyoruz ve bir gün yaptığı yemeği 3 gün yedirtiyor zorla. Babamda bu durumdan çok rahatsız ama annem sinirlenmesin çenesini açmasın diye bir şey demiyor. Küçük bir kız kardeşim var o bile artık nefret ediyor annemden hiç kimseyle anlaşamıyor evde. Bütün gün temizlik yapıyor o kadar çok ev süpürüyor ki gün içinde yemek yapmaya zamanı kalmıyor. Sadece ev konusunda titiz kişisel bakımına duş almasına diş fırçalamasına falan pek dikkat etmez. Geçen gün eve arkadaşım gelmişti arkadaşım geldi diye yemek bile yapmadı arkadaşımla evde aç kaldık. Ben mutfağa giriyorum bir şeyler yapayım diyorum söylenip duruyor “zaten yaptığın şeyler yenecek gibi değil boşuna yapma o yüzden kimse yemiyor yaptıklarını” falan deyip hevesimi kırmaya calısıyor. En küçük bir şeyimde babama söylüyor babamda şiddete meğilli bir insan saçımı falan çekiyor ittiriyor beni.9 aylık erkek arkadaşım var o da annemin farkında tek yanımda olan kişi o. Annem sürekli beni kötülüyor eşe dosta ailemize herkese karşı beni kötü gösteriyor. Ben her gün duş alan ve kişisel bakımıma çok dikkat eden bir insanım. Buda onun zoruna gidiyor her gün duş almak temizlik hastalığıymış öyle diyor bunun yüzünden beni zorla 5 kere falan psikiyatriste götürdü.1 yıl onun yüzünden ilaç kullandım boş yere. Babamında zorla aklına giriyor buna para verme bir şey alma hiçbir şey haketmez diyor. Ev içinde beni sürekli aşağılıyor “hayvansın sen aşağılıksın keşke senin gibi bir kızım olmasa” diyor o yüzden evde hiç durmuyorum sürekli erkek arkadaşımla dışarıda geziyorum annem yüzünden.20 yaşındayım eskişehirde üniversite kazandım bu sene ama pandemiden dolayı okullar açılmıyor ruh sağlığımı nasıl koruyabilirim? kalp olarak çok incindim.
Annem çok sorunlu asla anlaşamıyoruz?