Herkes gibi annemi çok seviyorum hatta bunları yazarken ağlıyorum😥Ama hiç anlaşamıyoruz. Her şeye kızıyor. Yani örneğin bir yere gitmem gerekiyor soruyorum tamam git diyor sonra baska is çıkıyor o zaman da kızıyor niye gidiyorsun da baska zaman mi yok?
Ve hiç memnun degil hicbir şeyden. Nasil anlatayim ona bir hediye alsak aile icinde begenmez mutlaka bir eksik bulur.
Bazen sohbet ederken diyelim gundeme iliskin ona katilmadigimiz yerler oluyor o zaman "beni düşman gibi goruyorsunuz ben ne yaptim size"diye ağlıyor.
Bu arada evliyim ve annemle tatillerde görüşüyoruz.
Bulasiklari mesela makinaya dizmek isterim kizar bizim makinamiz temiz yikamiyor elde yikayacagim der. Sonra ertesi gun bakarim başka bulasiklari makinaya dizer.
Var mi böyle yasayanlar?
Ve hiç memnun degil hicbir şeyden. Nasil anlatayim ona bir hediye alsak aile icinde begenmez mutlaka bir eksik bulur.
Bazen sohbet ederken diyelim gundeme iliskin ona katilmadigimiz yerler oluyor o zaman "beni düşman gibi goruyorsunuz ben ne yaptim size"diye ağlıyor.
Bu arada evliyim ve annemle tatillerde görüşüyoruz.
Bulasiklari mesela makinaya dizmek isterim kizar bizim makinamiz temiz yikamiyor elde yikayacagim der. Sonra ertesi gun bakarim başka bulasiklari makinaya dizer.
Var mi böyle yasayanlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer