Ailem hiçbir şeye izin vermiyor. Evden kaçıp gitmek istiyorum. Sizce napıyım?

Ailem üzerimde cok baskıcı ve siddete meyilli. Annem kac defa kollarımı morarttı. Babam dersen en kucuk bıseyde vurur. Devamlı bana salak manyak gibi hakaretler ediyorlar. Kırıldığımı söyleyince de lafın gelişi dedik diyorlar. Ortada bir sebep yokken keyfilerinden izin vermiyorlar. 6 yasındaki kardesimle bir avmye gitmek istedigimi söyledim. 15 dk yol ve metroya binince hemen önünden iniyosun. Babama bizi götür dedim sözü vardı zaten ama yine her zamanki gibi isim var ne gerek var dedi basından sagdı. Bikerede aaaa evet gidelim dedigini bilmem bir yere. Tamam dedim biz gideriz olay ordan patladı kendi cocugunu göturursun isiniz yok gidemezsin dedim izin vermemeniz için bir sebep yok daha öncede gitmistik oraya, keyfilerinden izin vermediler gidicem dedim kavga cıktı asla gidemezsin bugun dısarı cıkmıcaksın vs vs sizden nefret ediyorum hep bana hakaret ediyosunuz keske sizin cocugunuz olmasaydım dedim bugun bu evden cıkarsan bıdaha seni almayız git orospumu oluyosun napıyosan yap dedi havluyu alıp bogazımı sıktı annem gelmeseydi sıkmaya devam ediyordu git kendini as kendini öldür kurtul deyip durdu bendede hata cevap veriyorum cunku cok zoruma gidiyor dedıklerı bende cvb olarak yapmıcam öylr bıse sen yap hapıslerde curutsun dedım arkadaslar nolur bana bı akıl verin bana keyfi yere izin vermemeleri cok mantıksız geliyor daha oncede gittigim yer ben 22 yasındayım hıc mı kardesımı bı yere goturemıcem goturmek ıstedım dıye bana beni neredeyse öldürvekti bıktım artık. Bende onlara cevap veriyorum asi gibi davramıyorum ama büyük uygunsuz biseyde istemiyorum keyfi izin vermedikleri icin böyle cevap veriyorum anlamıyorum cunku onları
Ailem hiçbir şeye izin vermiyor. Evden kaçıp gitmek istiyorum. Sizce napıyım?