18 yaşındayım Ben bir cocuğum evet bir çocuk... ve size sormak istiyorum sizce babam iyi mi babam bir sapıkmı sapık bence ben öyle düşünüyorum babam, telefondan kadınlara yazıyor farklı ülkelerden bizim gibi türk kadınlara yazıyor aşkım gülüm vb. Görüntülü arama yapıyor numaralarını alıp arıyo yazıyo inst. Den bile görüntülü arıyo bazı kadınları anneme söylediğimde babamla kavga etmişlerdi babam annemi dövmüştü ve bu olay 2 yıl önceye ait hala devam ediyor hala kadınlara yazıyor arıyor bu yıl tekrar söyledimde sen karışma o benle baban arasında herkesin babası öyle. Hata babanda ya o türşeyler yapmıycak ya da telefonu vermiycek sana herkes çocuğuna telefonunu vermiyor bak kuzenlerine hiç veriyo mu babaları çocuklarına diyor ve babam küfür ediyor iğrenç sözler söylüyor ve beni, kardeşimi annemi, dövüyor açık giyinmeme laf ediyor tabi buna açık giyinmek denirse piskolojim bozuk diye 1 bućuk yıldır piskoloğa görtürüyolar ve enson aldığım ilaçdan birsürü aldım bu olay 2 ay öncesine ait 10 tane ve büyüklerin ilacı doktor kontrolünde yazılmıştı intara kalkıştım babam yüzünden 2 defa 🥺 evden kaçmak istiyorum ama daha 14 yaşındayım ve 7. sınıfım napıcam bilmiyorum babam aklını s**kim diye küfürler söylüyo bana anneme diyorum babandır büyüktür sus annede babada döverde severde babama kızınca anne ve baba döverde severde diyolar 2, si de kardeşimin gözü görmüyo bulanık görüyo küçüklükten ana okulda tespit edilmiş doktor gözlük vermiş dün dövdü onu ve gözlük takıyor kardeşim gözünü kanattı kan doldu 😭 bugün 1 saat önce beni dövmeye kalktı napmalıyım napıcam şört gitmeme kızıyor bıktım nolur yardım edin lütfen... Daha küçük bir cocuğum 18 yaşındayım ve ailem beni zorla kapatmaya çalışıyor nolur yardım edin yalvarırım erşap koyuyolar başıma zorla resmen nolurr yardım edinn 😭🙏😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😭🙏🙏😭🙏🙏🙏😭😭🙏🙏😭🙏🙏😭🙏🙂🙏😭😭🙏🙏😭😭
Sebep: 18 Yaş Altı
Sebep: 18 Yaş Altı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer