Arkadaşlar öncelikle beni ciddiye alın şimdiden teşekkürler. Evden kaçmak istiyorum diye yazanlar olmuş yardım isteyenler akıl isteyenler olmuş ama siz öğüt vermişsiniz. Açıkçası ben de evden kaçmak istiyorum ve bana bir akıl verin kaçma taktikleri verin sakın evinde kal annen baban seni seviyor kıymetini Nil gibi şeyler söylemeyin lütfen. Çünki kimse kimsenin ne yaşadığım bilemior gerçekten ben 18 yaşındayım ewet param yok annemin cüzdanından alcam kaçıcam adana dayım kayseriye kaçıcam sizce nasıl kaçabilirim bana sadece fikirle gelin öğüt vermeyin fikrinize ihtiyacım var nasıl kaçabilirim otobüse binden arabayı durdurabilirler mi ya da kaçmaama engel olabilirlermi arkadaşımın evinde kalcam ilkokul arkadaşım annesi de biliyor kaçıcagımı kızmadı onların evinde kalıcam orda bir iş bulcam çalışıp para biriktiricem sonrası allah kerim ama adana dan kayseriye nasıl kaçabilirim neyi bahane edip evden çıkabilirim lütfen bana biriniz öğüt yerine akıl versin sizden sadece anlayış istiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba kardesim bende kacmayi dusunuyorum arkadasimla iki sene sonra daha resit olmadigimiz icin sen cok sanslisin simdide gidebilirsin sana tavsiye az parayla gitme sakin ve kacacagin gunu iyi sec benim tavisyeler bu kadar kendine iyi bak bana mesaj atabilirsin arkadas olalim belki iki sene sonra gorusuruz bu arada ismim Meryem tanistigima memnun oldum kardesim
147 Yorumla- +1 yıl
Bende kacicam beraber kacabiliriz
- +1 yıl
Bende aynı ya😢
- +1 yıl
@Wndhsbsvdyx naptin kaçtin mi
- +1 yıl
@Melekkryyy kaçabildin mi
- +1 yıl
Bende kacac
- +1 yıl
@Zeynoo060606 beraber kaçalım?
- +1 yıl
Kaçabilen var mı yaa
- +1 yıl
Kacacaz
- +1 yıl
@Zeynoo060606 kaç yaşındasın bi de nerede oturuyorsun
- +1 yıl
@Zeynoo060606 22 yaşında mısın?
- +1 yıl
@Melekkryyy kactinizmi
- +1 yıl
- +1 yıl
Instagram ismin ne acaba
- +1 yıl
- +1 yıl
@leyyladmrr ankara18
- +1 yıl
@benselim1 ulas bana
- +1 yıl
@Zeynoo060606 bu hesap çıkmıyor
- +1 yıl
Tabiki hesabini versen daha iyi olur ulasmam icin @dilannn01
- +1 yıl
@benselin1 bana da ulaşır mısın mesaj atılmıyo sana
- +1 yıl
@Dilannn01 merhaba bende senin gibi kaçmayı düşünüyorum reşit değilim ama reşit olan biriyle kaçarsan daha iyi bence adım aleyna İstanbul da yaşıyorum yaşım 14 lütfen ciddi olanlar cevap verebilirimi?
- +1 yıl
@Melekkryyy beraber kaçabiliriz istersen İstanbul da yaşıyorum reşit değilim ama benim için sorun olmaz tabi kızsan ben kızım adım aleyna
- +1 yıl
@Zeynoo060606 Zeyno gel kız kaçalım. D ciddiyim İstanbul da yaşıyorum reşit değilim maalesef
- +1 yıl
- +1 yıl
@Zeynoo060606 arkadaşlar bende kaçmak istiyorum benide alın aranıza
- +1 yıl
@Merve859e7w8wğwğ bende kaçmak istiyorum ben kizim sadece yanlislikla erkek hesabi actim daha ayrinti konusalimmi fake instagramlardan
- +1 yıl
@benselin1 ben 3 ya da 4 kiz arkadas beraber hayata atilmak istiyorum yeni ve güzel düşünen insanlarla kacmak istiyorum bende kizim ama yanlislikla erkek geaabi actim fake instagramlarimizi buraya yazlım ve tanisalimmi
- +1 yıl
@Melekkryyy hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@Wndhsbsvdyx hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@Merve859e7w8wğwğ hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@Zeynoo060606 bende kaçmak istiyorum ne yapmam lazım
- +1 yıl
@Merve859e7w8wğwğ ben de İstanbul da yaşıyorum kaçtınız mı
- +1 yıl
@Kaçıyorumlan bende İstanbul'da yaşıyorum kaçtın mı sen?
- +1 yıl
@ilaçlarvezehir bende kacicam
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende kacicam gerçekten ortak bı yer olsada buluşsak sorunsuz yaşasam keşke
- +1 yıl
@3858prenses merhaba kaç yaşındasın
- +1 yıl
@Melekkryyy hala dusunuyosan yaz bana. acill
- 1 yıl
@Melekkryyy beraber kaça biliriz ya kaçıcak biri arıyom
- 3 ay
En İyi Cevaplar
+1 yılBende kaçcam adnadayım bütçe 0 tl nasıl kaçabilirim
633 Yorumla
Soran+1 yılBeraber kaçalım?
- +1 yıl
alkol seni kaçırayım mı
Soran+1 yıl@senağlamadayanamam sen karışma. kıza da yavşama
- +1 yıl
@Busraaacr bende ankaradayım ve kaçmayı düşünüyorum hala fikrin değişmediyse beraber kaçabiliriz
- +1 yıl
@sudenurcan kaçtın mi ya da hala kaçmayı düşünüyor musun
- +1 yıl
@Busraaacr bende ankaradayim
- +1 yıl
@zeynepdjdjfk siz kaç yaşındasınız ve naptnz Banada yardımcı olur musunuz ya
- +1 yıl
@zeynepppejdjej 18 yasindayiz
- +1 yıl
@Zeynoo060606 kdkdkd3502 instam bu 15 yaşındayım ulaş bana
- +1 yıl
@yalnızlık_112 bende kaçmayı düşürüyorum tek yapamam reşit değilim İstanbul da yaşıyorum cvp ver lütfen
- +1 yıl
- +1 yıl
@Merve859e7w8wğwğ bana fake instagramini versene ben kizim sana yukaridada cevap verdim yeni bir hayat kuralim çalışıp okulumuzu okuyalim
- +1 yıl
Hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
Hâlâ kaçmayı düşünüyo musun bende adanadayim
- +1 yıl
@xxxl3 hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@meeeliisaaa1 evet
- +1 yıl
@xxxxxxee ben de kaçmayı düşünüyorum bir miktar para biriktirdim ve sanırım farklı bir şehie kaçıcam şu an adanadayım yaşım da 16 bursum ve önceden kazandığım para ile kaçıcam fakat işte biri ile kaçıcağım için bekliyorum eğer isterseniz beraber kaçabiliriz bunu sapkınlık ya da kötü bir amacım olduğu içinde yazmıyorum sadece tek başına olmaktan istinaden biri ile daha kolay olucağından
- +1 yıl
- +1 yıl
@oylesineisteaq03 konuşabilir miyiz sana ulasicagim bı yer verebilir misin?
- +1 yıl
@İlaydaaaaap oylesineisteaq09 instagram hesabım yazabilirsin
- +1 yıl
- +1 yıl
@Değişikziy bende kaçmayı düşünüyorum 18 yaşındayım
- +1 yıl
@Charlie0 kaçtınız mı ne yaptınız dostum?
- +1 yıl
- +1 yıl
hala disunuyosan yaz bana acillll
- 3 ay
@ncgjncdjvs hala aynı fikirde misiniz bende kacıcam
+1 yılAynen bende o durumdayım öncelikle kayseride iş ve arkadaşın varsa kaç .
Ama bence senin bayan olduğundan kaçmak konusunda 1-0 geridesin. bence biraz paranı biriktir yattılı bir iş ayarla dışarda ve kaç 18 yaşındasında ailen bişey yapmaya hakı yok .10 Yorumla
+1 yılKaç kaç sevgilene kaç bekaretini kaybett bak bakalım zor durumda yanında olacakmı o senin salak salak tavırlar sergilemeye gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kaçmıorum.
Soran+1 yılSevgili işlerini filan sevmem BN arkadaşıma kaçıom kız arakadaşıma
- +1 yıl
Valla sana tavsiye her kime veya nereye gidiyorsan bunu söyle çık evden ama unutma hiç iyi birsey yapımiyorsun derdin sıkıntın olabilir eyvallah ama hayat bu dibe batarsan kutulamazsin iyi düşün taşın derim sana karışmam ama dikkat et derim sadece
- +1 yıl
Kız arkadaşın 2 gün sonra koyar kapıya sığınti gibi olacaksın demedi deme
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
26Cevap
1 yılÇok iyi bi plan yapılmış olması gerek, ani karar vermeden önce aylarca düşünüp mantikli yollar seçmek gerekiyo, yaninizda güvendiğiniz bi insan (manevi maddi olabilir) ve yeteri kadar paraniz varsa deneyebilirsiniz, bunlar işinizi daha kolaylastiricaktir, paraniz ve guvendiginiz bi insan yoksa işiniz bi hayli zorlaşir, bütün riskleri goz onunde bulundurup ben napiyorum ya da gercekten dogru mu diye sorgulamalisiniz, eğer gercekten kafaya koyduysaniz korkmayin, en fazla ölürsünüz:)) işin tehlikeli yanlari çok fazla ama kendinize guveniniz varsa ve akillica davranirsaniz başarabilirsiniz, reşit değilseniz ve evden kaçma karari aldiysaniz aileniz muhtemelen peşinize dusucektir, akıllı kararlar veremezseniz yakalanmaniz an meselesi olur, reşitseniz işiniz çok zor degil bence, başka tavsiyeler vermem gerekirse, kalicak yeriniz tam olarak yok ve ne yapicaginizi bilemiyosaniz sokakta yasamaya hazir olun, otobus yerine tren kullanmaniz daha avantajli olucaktir, biraz erken inebilme sansiniz var ve bilet aldiginiz yerde oldugunuz bilindigi icin sizi orada aricaklardir:) kalabileceginiz ve uyuyabileceginiz yerler; otogar, cami, mescit, havaalani, hastane acili, buralar sizin icin guvenli yerler olucaktir, gunduz uyuyup gece uyanik kalmaniz daha iyi olur, yaniniza yeteri kadar yedek kiyafetler almayi ihmal etmeyin ve gerektigincede cok esya almayin, taşimak zor olucaktir, ayriyeten yaniniza sargi bezi, agri kesici, yara bandi, çakmak, kibrit, ıslak mendil, peçete, bicak kesici alet vs almanizi öneririm, bu surecte iş arayip bi sure calismaniz cok cok iyi olucaktir, asla insanlarin lafina aldanmayin sizleri kandirmalarina izin vermeyin, sokaklar cok tehlikeli, insanlar sizleri hep kotu yola suruklemeye calisicaktir, kız iseniz işiniz daha zor, hayatinizda basarilar dilerim, dikkatli olun, sağlicakla kalin:)
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle evden kaçmak önceden planlamanın gereken bir konu ben ailemle bir sürü sorun yaşadığımdan ve en yakın arkadaşımda bu tarz sıkıntılar yaşadığı için 3 yıl önceden bir plan kurduk aileme sadece gelecek yatırım yapmak istiyorum diyerek garsonluga başladım tabi bu yasak diye biliyorum çünkü ben 10 . Sınıfta başladım ve 18 yaşına gelene kdr para biriktirdim tek bir kuruş bile harcamadan bir yandan üni ye çalışırken artık günleriniz sadece çalışmakla geciyodu çünkü geleceğimiz için fedakarlıklar yapmamız gerekti tam 3 yıl sonra ben ve arkadaşımın toplamda 100,000 lira biriktirmiş olduk ve evden kaçmayı kesinlestiricek şeylere başvurduk öncelikle bir kaç gün önceden İstanbula biletleri hazırladık ve konyadan kaçtık ilk günler bir otelde kaldık ve ardından çok geçmeden bize yetecek kdr bir 2 1 ev bulup kiraladık ev temizliği eşya alma falan derken tam 2 hafta sonra hersey istediğimiz gibi gitti aileme evden kaçmak kararıma saygı duyuyorsanız bana arkadaşımın telefonundan ulaşın dedim bu arada 18 yaşından küçükler böyle bisey yapmasın polisler tarafından yakalanirlar ben tamamen reşit olduğumdan bir sıkıntı olmadı ztn üni seçeneklerinde hepsini orda yapmıştım ve İstanbul'da polislik akademisini kazandık ikimizde ailem bana ulaştı basta eve dönmem adına çok ısrar ettiler kizdilar tehdid etiler ama dinlemedim ve sonrasında benim kendi kendimi gecinebildigimi gorunce saygı duyup barıştık Şu an kaçalı 5 ay oldu hersey mukkemel sigortalı bir işte çalışıp üni okumaya devam ediyorum geçim sıkıntımızda yok yani bazi şeyleri göz önünde bulundurup bunun için çalışırsan başarabilirsin 1 yıl önceden yazmışsın bunu acaba kactinmi bunuda cevaplarsan sevinirim
11 Yorumla- +1 yıl
hala boyle bisey dusunuyosan yaz bana acilll
Arkadaşlar öncelikle sıfır bütçe ile kesinlikle kaçmayın. Sokakta kalabilirsiniz ve bu isteyebileceğiniz son şey olsun.
İlk olarak yaşadığınız şehirden farklı bir yere gitmeniz gerek, neticede sizi bulabilirler ve ne yapabileceklerini hepimiz biliyoruz.
kabullenip susmak en kötüsü kafanıza bir şey koyun bu kaçmak olabilir ve bunun üzerine yoğunlaşın.
Bir birikiminiz olsun, küçük şehirler tercih etmeyin çalışma imkanı bol olan şehirler tercih etmelisiniz.
Ev kiralama işi herkesin yapabileceği bir olay değil. bunun kirası, bulması, depozitosu, emlakçısı derken kesinlikle reşit olmanız gerekli. Ev için en az 2000 tl kadar ayırmalısınız. Hadi eve çıktınız bunun faturaları var yiyeceğiniz var ve eve alınacak eşyalar var. iş bulana kadar kendinize bakabilmeniz için ortalama 5000 tl kadar birikiminiz olması gerekli.30 YorumlaBende bugün evden kaçtım sonra polisi aradım plansız içten gelmiş bir kaçıştı bu ailem de artık bazı şeylerin farkında beni bunalıma soktuklarının herşey için zorladıklarının vs. aklıma geldikçe ağladığım bütün o şeyleri anlatsam da herhalde beni de insan yerine koymayı başardılar artık. Bence kaçmadan önce bi konuşun anlaşın olmadı şehir içinde kaçarak göz dağı verirsin ciddi sorunlarının olduğunu anlarlar yine olmazsa dediğini yaparsın.
sanırım fikir değil öğüt gibi oldu tam çözemedim inş. işine yarar şeyler söylemişimdir01 Yorumla- +1 yıl
Şu an ailenle mi yaşıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılReşit olduğun için kimsenin müdahale hakkı yok ama Türkiye burası ne olur belli olmaz. Kayseride yanına geleceğin aileden emin ol başına iş alma. Kayseri'ye geldikten sonra bi sıkıntın ihtiyacın bişey olursa ulaş. Allah hakkında hayırlı olanı yaşatsın.
10 Yorumla
+1 yılDisarida klamka oyle kolay degil tek basina iyi dusun derim polis gelip bize sroar sinra
20 Yorumlaya saçmalama herkesin sıkıntısı oluyo zor günler geçirebiliyo herkes tek çözüm kaçmak mi sanki biz dört dörtlüğüz sanki bizim derdimiz yok kaçmakla hicbiseyi çözemezsin kalsanda sorunları halletmeye çalışsan daha mantıklı değil mi
01 Yorumlareşit olduğun için hiçbi problem olmaz sabah saatlerinde markete diye çık ya da sessizce fark ettiklerinde muhtemelen geç olur ya da kayseriye gitttiğini nerden bilecekler zaten yakalasalar polisi arasan kimse bişey yapamaz keşke benimde böyle bi şansım olsa :\
00 YorumlaParan yoksa bir sey yapamazsin daha okulunu da bitirmemissin yapacagin işle evin kirasini bile odeyemezsin ev esyalari en kotusunden alsan bile en az 10 15 bin eder kira fatura senin alacagin maasin 4 katı olur arkadasinin annesi saka yaptigini dusunmustur sen gidince annene soyler kactigini ve kimse sana bakmak istemez 2 gun kalirsin sonra seni istemezler arkadasin istese de annesi babasi istemez otobus falan durdurmazlar ama evine donersin yine ustune siddet gorursun haberin olsun
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşındasın kaçsan özel kuvvet gelse bile seni alamazlar reşitsin artık ailende seni kaçırdığı için geri dönerler yani kaçabilirsin eşyalarının birazını al evden bir yere diye çık ya da onlar evde yokken kaç ama başta kendne yeni bir hat al ki kaçtığın zaman hemen değiştir eskisinide kır at benden bu kadar işe yarar umarım
01 Yorumla- +1 yıl
Peki 18 değil 17 isek ve şehir dışına kaçmayı düşünüyorsak sizce yakalanır mıyız? Kendi şehrimden çok uzak bir şehre gideceğim ama annem çok titiz ve çevresi olan bir kadın. Korkmuyor değilim.
+1 yılkötü yola düşme de.
yol kenarında arabalara el sallayan çok kız gördük öyle.5 liraya amuda kalkıyorlardı.10 YorumlaKim kaçmak istiyorsa yeni bir başlangıç için ulaşsın bana, ev, iş, ne lazımsa. Hatay iskenderun da
110 Yorumla- +1 yıl
yazar misin?
- +1 yıl
Nasıl yardım edeceksiniz
- +1 yıl
@XxözgrXx @xxayca_@gizemnurxx @meyveli1icecek
evet kızlar nedir durum 😅😅😅🌸 - +1 yıl
Kaçtınız mı
- +1 yıl
Naptınız
1 yılKaçma çalışacak iş bul paranı biriktir önce ortada kalirsin
00 Yorumlakacsanda bu yazidan sonra kayseride oldugunu bilecekler :)
00 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. lütfen bana bir mesaj atarmısın. en adi şerefsizin herhangi bir şey söylemeyeceğim. sadece bir video linki atmak istiyorum.
01 Yorumla
+1 yılmerhaba umarım iyisindir 2023 ten yazıyorum ben daha reşit değilim ama olur olmaz bende aynı senin gibi kaçmayı düşünüyorum kaçabildin mi şu an ki hayatın nasıl? umarım beni görüp cevaplayabilirsin kendine iyi bak.
02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba kaçmak konusunda hala kararlı mısın?
- +1 yıl
@cılgınbikızzz selam
boş beleş hayaller peşindesin evinden kaçmadan da çalışıp para biriktirebilirsin
10 Yorumla
+1 yılBak güzellik bende kaçmak istiyorum bende ailemde durmak istemiyorum yiyip içip gezmek istiyorum beklediğim tek şey para param olursa ben cidden gidicem artık sorunsuz yaşamak istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin sadece ulaş bana
+1 yılbende kaçmayı düşünüyorum yaşım 18 aşırı aile baskısına maruz kalıyorum çok uzun süredir. artık çıkıp gitmek istiyorum :(
tavsiyede bulunabilir fikir falan verebilirsiniz iyi olur.01 Yorumla- +1 yıl
Bende kaçmak istiyorum ama ailem pişman olsun diye
Gizli Üye(18-24)+1 yılHâlâ hesabın aktifse görüşümü görüyorsan konuşabilirmiyiz
015 Yorumla- +1 yıl
Sen kaçmayı düşünüyomuusn
Cevap sahibi+1 yıl@xskskslsle evet
- +1 yıl
Peki bana yazar mısın bende kaçmak istiyorum istanbula 18 yaşındayım
- +1 yıl
?
Cevap sahibi+1 yıl@xskskslsle takip attım ben sana yazamıyorum sen yaz
- +1 yıl
Ben 1 xperim sen mesaj at 5sin
- +1 yıl
@Dilannn01 kızlar geldim özür dilerim girememiştim bence herkes bir fake hesap acsın takipleşelim grup kurup konuslaım tanıyalım birbirimizi fake ya da gercek insta hesaplarınızı beklşyorum
- +1 yıl
@yalnızlık_112 gel kaçalım
- +1 yıl
@zeynepdjdjfk insta adın ne
- +1 yıl
@xskskslsle selam bana yazarmısn acil ve öenmli
- +1 yıl
@emrediler kaçtın mı?
+1 yılbende kacıcam birkac ay sonra Şu an plan yapma aşamasındayım. bana mesaj atarsan konusabilirz bu konuyu cnaım
112 Yorumla- +1 yıl
cok sorry gec cevap verdim
- +1 yıl
ben mesaj atamıyorum da bana instanı versen eger buraya yazamam dersende bir fake acıver konusalım
- +1 yıl
Bende evimde bir saniye bile durmak istemiyorum ama zorundaliktan para yok iş nerden bulucam
- +1 yıl
@Önemlimibiri yaş kaç
- +1 yıl
Bana ulasirmisin
- +1 yıl
@Zeynoo060606 ulaş bana
- +1 yıl
Hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
Beni takip et sonra ysz
- +1 yıl
Bak istersen bu konuştu konuşalım İnstagram alibudakk1 yaz bana
Kaçınca ne yapacaksın
İlk kaybedeceğin şey bekaretin olabilir01 Yorumla- +1 yıl
abi ne kadar boşsunuz iki damla bişey için namussuz mu oluyoruz ayrıca bekaret diye bişey yok kızlık zarı ve her kadında olmayabilir bazılarında gelmez bazılarında aşırı derecede kanama yapar lütfen artık farkına varın.
- Diğer konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılkaçarsan kac yolundan sasma ama medem kafaya koydun
00 Yorumla
+1 yılSorunun ne bilmiyorum ama...
Ciddi kavgalar ve sapıklıklar yoksa kaçmana gerek yok..
Böyle olgunlaşacaksın çünkü...00 YorumlaArkadaşlar bende kaçmak istiyorum birlikte kaçalım...
10 Yorumla
+1 yılBende bugün kacicam ya da bu hafta gel beraber kaçalım
10 YorumlaBende kayseriye gitmek istiyorum ama ailem izin vermiyor beraber gidelim mi
00 YorumlaBende kaçmak istiyorum hala kaçmayı düşünüyor musun?
04 Yorumla
+1 yıl18 yaşındayım istanbuldayım bende kaçmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
kaçtın mı ne yaptın?
+1 yılbende kaçıcam kesin ama arkadaşım yok tek sıkıntım bu... ya da aryı ev tutup çalışmam lazım.
07 Yorumla- +1 yıl
@Dilannn01 ikinizde bana mesaj atarmısınız konusalım tanısalım anlatmak istediklerim var bnde gidicem
- +1 yıl
@yalnızlık_112 hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@Dilannn01 kaçtın mi
Bende kaçmak istiyorum ama tek başıma cesaret edemiyorum kaçmak istiyen varsa bana ulaşın
04 Yorumla- +1 yıl
Bende evden kaçmak istiyorum instagramım bu ulaşır mısın bana hemen zeynep. nehirrt
- +1 yıl
Hâlâ kaçmayı düşünüyor musun
Evime kabul edebilirim gel bana kalabilirsiniz bir süre 🌈🤞
01 Yorumla- +1 yıl
Bendee slkdskdksk
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim bende kacıcam gel birlikte kaçalım birbirimize destek oluruz
06 Yorumla- +1 yıl
@kkkaaadddfff123 bnle kaç kardeşim
- +1 yıl
@Gizemciik kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@emrediler sen neden kaçmak istiyorsun erkek değilmişim
- +1 yıl
@Gizlikullanıcı12a babam ile tek kalyroum ve artık bıktım ayrılıyorum 1 hafta sonra
- +1 yıl
kaçtınız mı? bende kaçmayı düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuc ortagi olmak istemem ne sorunun varsa ailenle konus burdanda kimseye guvenme kimsenin sermayesi olma
00 YorumlaDiğer konusunda 974 cevap paylaştı. Çık git 18 yaşındaysan kimse bişey diyemez
10 Yorumla
+1 yılHarap olacak bi’ hayat görüyorum geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yıldön dolaş yine aynı yere gelirsin tavsiye etmem..
00 YorumlaBize gel babe skdşskd
10 Yorumlakaç anasını satıyım
10 gün de bacım olur dönersin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaçmak isteyen varsa bu görüşün altına yazsın
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
- +1 yıl
Ben kesinim
- +1 yıl
sakın İstanbul ne tarfta diye sorma :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh ah bu ergenler tam kafayı yemiş
00 YorumlaCanım bana ulaş lütfen instagram. 0blanco6...
00 YorumlaŞimdi nerdesin
00 Yorumla
+1 yılKaçabildiniz mi?
00 Yorumla
+1 yılTabiki buyurun sizi dinliyorum
00 YorumlaKayserideyim. Ben de kaçmayı düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
bende kaçmayı düşünüyorum aile baskısı yüzünden
+1 yılKactın mııı seri crvap verin lütfen
00 Yorumlahala kaçmayı düşünüyor musun bende adanadayım
03 Yorumla- +1 yıl
Bende kaçmayı düşünüyorum
- +1 yıl
biz adanaya taşınıcaz bu ay içinde
Kararlaştıralım kaçalım
01 Yorumla- +1 yıl
Bende kaçıcam da tekim kimse yok
Bende kaçıcam şimdi para biriktiriyorum
010 Yorumla- +1 yıl
bana yazar mısn ltfen acil
- +1 yıl
bn mesaj atamıyorum
- +1 yıl
@yalnızlık_112 nerede oturuyorsun yaş kaç ben de kaçmak istiyorum ama hataydayım yaşım 19 bne de kaçmak istiyorum
- +1 yıl
@benselin1 hayır kaçmadım sen?
- +1 yıl
@benselin1 bana ulaşırmısın lütfen sormak istediklerim varr acillll
- +1 yıl
@Hazanıkıhece yaz bana
- +1 yıl
@Hazanıkıhece bende adanadayim hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
kaçmayı düşünenler: @jeaminif
01 Yorumla- +1 yıl
zeynep. nehirrt bende evden kaçmak istiyorum ulaş bana instam bu zeynep. nehirrt
Banada ulaşabilir misin konuşmak istiyorum seninle
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYazarmisin aynı durumdayız
01 Yorumla- +1 yıl
bana ulaşır mısn @nezamnmutluolucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayına degil bana kaç
00 Yorumla
+1 yılkaç toprağam
09 Yorumla
Soran+1 yılKaçıcam abi kararım kesin sonucu ne olursa olsun
- +1 yıl
aferin kardeşim
- +1 yıl
merhaba bende evden kaçmayı düşünüyorum ama bunu tek başıma yapamam banada ulaşırmışın lütfen
- +1 yıl
@zeynepdjdjfk buradan yazabilirmsn bana
- +1 yıl
@Zeynepppejdjej nerde yaşıyorsun? Ben İstanbul
- +1 yıl
@isimsiz219 hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@isimsiz219 1. Si kaç yaşındasın 2. Nerde yasiyosun 3. bende kaçıcam İzmir'e gelirsen yardımcı olurum
- +1 yıl
@isimsiz219 bende tek cesaret edemediğim için bekliyorum lütfen bir şey diyin? Birlik olabiliriz
- +1 yıl
+1 yılMarkete gidiyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)3 ayKaçtın mı? Bende aynı şeyi düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenide al ya
01 Yorumla- +1 yıl
Bende evden kaçmak istiyorum instagramım bu ulaşır mısın bana hemen zeynep. nehirrt
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana ulasss
08 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende kaçmak istiyorum ama erkeğim eger sizin için de sıkıntı olmazsa bana ulaşırmısınız?
- +1 yıl
@Canısııığğ bana meaj atarmısn lütfen ben atamıyorum da
- +1 yıl
@Canısııığğ gel kaçak
- +1 yıl
@yalnızlık_112 kdkdkd3502 insta bu
- +1 yıl
@Canısııığğ instam eliaderosewalt
- +1 yıl
@emrediler reşit misin?
- +1 yıl
@Değişikziy ben reşitim 18 yaşıma girdim kaçmayı düşünüyorum