Çok psikolojim bozuk ne yapmalıyım bilmiyorum

Ya lütfen sonuna kadar okuyun çok kötü hayatım var ne yapacağımı bilmiyorum. Benim annemle babam ayrı 3 yaşındayken ayrılmışlar. babam beni görmeye geliyordu küçükken artık hiç gelmiyor 4 yıldır. çok az miktar nafaka parası alıyorum oda bana yetmiyor. herneyse. biz ananemin evinde kalıyoruz. teyzem, ben, annem,2 kuzen daha var. teyzemde kuzenim küçükken boşanmış aynı evde yaşıyoruz ama hep kavga kıskançlık oluyordu hala daha öyle. ananem öleli 1 yıl oldu. aile dağıldı resmen. evi satmaya kalkıyorlar ama allahtan annem ile teyzemin üstüne. annem izin vermiyor sattırmaya. ben lise 1 de sınıfta kaldığım için bida gitmedim gidemedim hiç şu yaşıma kadar eğitilmedim annem beni hiç eğitmedi doğru yolu göstermedi çünkü kendiside hiçbirşey bilmiyor ben cahil yetiştim bu yüzden. ve başıma çok kötü olaylar geldi.köyden indim şehire kızım pavyona havasında annem. şuan açıköğretim lise okuyorum 19 yaşındayım. annemin sevgilisi var 7 yıldır konuşuolar adam iyi birisi eli açık yardım eder hep ama ısanamadım ben ona başından beri çünkü cıvık insan :S annemde sürekli erkeklerle konuşuyor tanımadığı erkeklere bile yüzüne gülüyor ciddi olmuyor havalı davranıyor. bütün erkekler annemi arıyor telefonda annemde konuşuyor :S çok rahatsız oluyorum kaçkere uyardım numaranı değiştir ciddi ol erkeklere gülme diye hala aynı. annemin bana yapmadığı anneliği ben ona yapıyorum :S sahip çıkıyorum doğru yolu gösteriyorum. bunu kendisi bana yapması gerekirken hep ben yol gösterdim şöyle davran böyle yap diye yoksa hem kendi başına hemde bizim aileye kötü günler yaşatırdı :S bunu yazarken utanyorum benim annemin böyle olmasından :( gece ise bazen mast. yapıor duyuyorum. aynı odada kalıyoruz . ranzanın 1. katında yatıyo ben üstte gece anlıyorum ve nefret etmeye başladım iyice. böyle annemi olur ya :( sevgilim olunca onunla evlencem sanır hemen evlenmemi ister. sevgilisi okuyup napcan zengin koca bulup evlenirsin diyor :( annemle daha evlenmediler ben karşı çıkıyorum teyzemde istemiyor annemin sevgilisini. herneyse. ben ise hep dışlanıyorum toplum içinde hiç arkadaşım yok. 2 tane arkadaşım var oda sanaldan öylesine konuşuoruz. sevgilim zaten ayrıldı benden 1 ay önce. onsuzluğa alıştım ama hiçkimsem yok annemden başka. annemde böyle bir insan. yani ben kendimi yetiştirmiş insanım ama annem öyle değil çocukça hareketleride var :S sanki ben annesiyim oda çocuğum. bana hiç annelik yapmadı. annelik sadece doğurmak değildir :S 2 yıldır ağır psikolojim bozuk insanlarla bütün iletişimimi kestim görseler beni tanımazlar .24 saat odamdayım. sosyal fobimde var dışarı çıkmak hiç istemiyorum dışarı çıkınca hemen eve gitmek istiyorum. çünkü dışalnıyorum kötü bakışlara maruz kalıyorum neden bilmiyorum :( Allahın cezasımı bu çok çaresizim bittim tükendim gelecek kaygım var ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun :(
Çok psikolojim bozuk ne yapmalıyım bilmiyorum