Ya lütfen sonuna kadar okuyun çok kötü hayatım var ne yapacağımı bilmiyorum. Benim annemle babam ayrı 3 yaşındayken ayrılmışlar. babam beni görmeye geliyordu küçükken artık hiç gelmiyor 4 yıldır. çok az miktar nafaka parası alıyorum oda bana yetmiyor. herneyse. biz ananemin evinde kalıyoruz. teyzem, ben, annem,2 kuzen daha var. teyzemde kuzenim küçükken boşanmış aynı evde yaşıyoruz ama hep kavga kıskançlık oluyordu hala daha öyle. ananem öleli 1 yıl oldu. aile dağıldı resmen. evi satmaya kalkıyorlar ama allahtan annem ile teyzemin üstüne. annem izin vermiyor sattırmaya. ben lise 1 de sınıfta kaldığım için bida gitmedim gidemedim hiç şu yaşıma kadar eğitilmedim annem beni hiç eğitmedi doğru yolu göstermedi çünkü kendiside hiçbirşey bilmiyor ben cahil yetiştim bu yüzden. ve başıma çok kötü olaylar geldi.köyden indim şehire kızım pavyona havasında annem. şuan açıköğretim lise okuyorum 19 yaşındayım. annemin sevgilisi var 7 yıldır konuşuolar adam iyi birisi eli açık yardım eder hep ama ısanamadım ben ona başından beri çünkü cıvık insan :S annemde sürekli erkeklerle konuşuyor tanımadığı erkeklere bile yüzüne gülüyor ciddi olmuyor havalı davranıyor. bütün erkekler annemi arıyor telefonda annemde konuşuyor :S çok rahatsız oluyorum kaçkere uyardım numaranı değiştir ciddi ol erkeklere gülme diye hala aynı. annemin bana yapmadığı anneliği ben ona yapıyorum :S sahip çıkıyorum doğru yolu gösteriyorum. bunu kendisi bana yapması gerekirken hep ben yol gösterdim şöyle davran böyle yap diye yoksa hem kendi başına hemde bizim aileye kötü günler yaşatırdı :S bunu yazarken utanyorum benim annemin böyle olmasından :( gece ise bazen mast. yapıor duyuyorum. aynı odada kalıyoruz . ranzanın 1. katında yatıyo ben üstte gece anlıyorum ve nefret etmeye başladım iyice. böyle annemi olur ya :( sevgilim olunca onunla evlencem sanır hemen evlenmemi ister. sevgilisi okuyup napcan zengin koca bulup evlenirsin diyor :( annemle daha evlenmediler ben karşı çıkıyorum teyzemde istemiyor annemin sevgilisini. herneyse. ben ise hep dışlanıyorum toplum içinde hiç arkadaşım yok. 2 tane arkadaşım var oda sanaldan öylesine konuşuoruz. sevgilim zaten ayrıldı benden 1 ay önce. onsuzluğa alıştım ama hiçkimsem yok annemden başka. annemde böyle bir insan. yani ben kendimi yetiştirmiş insanım ama annem öyle değil çocukça hareketleride var :S sanki ben annesiyim oda çocuğum. bana hiç annelik yapmadı. annelik sadece doğurmak değildir :S 2 yıldır ağır psikolojim bozuk insanlarla bütün iletişimimi kestim görseler beni tanımazlar .24 saat odamdayım. sosyal fobimde var dışarı çıkmak hiç istemiyorum dışarı çıkınca hemen eve gitmek istiyorum. çünkü dışalnıyorum kötü bakışlara maruz kalıyorum neden bilmiyorum :( Allahın cezasımı bu çok çaresizim bittim tükendim gelecek kaygım var ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun :(
Cevabın nedir?
Seni belki de en iyi ben anlarım. Su an 16 yaşındayım. Bundan 7 yıl önce babam ise gidiyorum diyerek evden çıktı ve bir daha hiç dönmedi. Hep kiskanirdim babası olan cocuklari. Hep haksızlık gibi gelirdi bana. Benden küçük 2 kardeşim var. Annem benle hiç ilgilenmedi yıllarca. Annem hep işe giderdi ben de okula gitmeden önce kardeşlerime bakar yemeklerini hazırladım. Yıllarca onlara ben baktım neredeyse. 13 yasimda evden kactim. İstanbul horhor caddesi belki bilenler vardır. Orada su sattım ve akşama kadar 60-65 tl biriktirdim. Ve en kötüsü de annem beni hiç merak etmedi. Neredeydin diye sormadi bile. 1 ay sonra mersin e tasindik. Orada baya bir cevrem oldu fakat hiçbiri doğru düzgün insan değiller. Hala kardeşlerim ama yapacak birşey yok. Önce sigaraya başladım sonra içkiye. Yeri geldi eve geç gittim yeri geldi hiç görmedim. Annem sormadi bile ne yapıyorsun neden gelmiyorsun diye. Ben yoklukta büyüdüm ve parayı hiç sevmem. Benim en büyük harcamam dostlarımla oturduğum parkta yediğimiz çekirdek ve koladır. İnsan bir müddet sokaklarda olunca dinlediği şarkılar takıldığı arkadaşlar yediği yemekler giydiği kıyafetler hepsi değişiyor. Ben bu hayatta çok şey kaybettim. Önce babami, sonra annem varken annemi kaybettim. Yaşıyor olmasına rağmen. Ama çok kral dostlar tanidim. Gani müslüm gürses in bir şarkısında diyor ya "iyi dostlar biriktirdim. Hepsi ailem oldu" aynı o türden. Benim sadece bu zamana kadar 3 tane kız arkadaşım oldu. Ben hep erkeklerin arasindaydim ama Allah a şükür bana hiç yanlış yapan olması. Ve ben o zaman anladım ki insanin dışı değil içi önemliymiş. Yoksa görseniz yüzlerine bakmazsiniz. Kimi esrar sarar kimi uyusturucu kullanır böyle tipler. Hatta birkaçı hapse bile girdi. Ama bana aile oldular. Kardeş oldular. Sirdaş oldular. Yoldaş oldular. Şu an 10. Siniftayim. 11 olacaktım ama sınıfta kaldım. Yine de kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Herşeyimi kaybetsem de umudumu asla kaybetmedim. Kadar çok adaletsizdi ama ben adaletin en alasını sokakta öğrendim. Köşebaşında oturduğum sokaklar bana çok şey öğretti. Ve en önemlisi ben korkmamayi öğrendim. Çünkü korkarsan kaybedersin...
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaa :( hepsini bir satır dahi atlamadan okudum. İnan ben anlatsam beraber üzülürüz halimize. Sen bunca şeyle başa çıkabilen güçlü bir kadınsın. Okumaya çalışıyorsun ve kendi sorunun farkındasın. Kendini geliştirebilecek birisin bence. Lütfen vazgeçme. Hayat bazen zorluyor. Haklısın anneye annelik yapmak da kolay değil. Ama annenden nefret etme. Senin yaşadığın şeyleri o da yaşadı. Yaşadıklarınız seni bu şekilde etkilerken onu da o şekilde etkiledi büyük olasılık. Evet annenin yaptığı şeyler pek doğru gözükmüyor ama mastürbasyon yapması falan bir o kadar da normal mesela. Asosyal olduğunu düşünüyorsun ama sen asosyal değilsin öyle olsa bu senin için problem olmaz. Bunun tersi için çabalamazdın. Eğer yazarsan bana özel olarak ben arkadaşın olurum. Dilersen derslerinde de yardımcı olurum. Hemen evliliği düşünme. Senin gibi zor zamanlar yaşayan insanların sana ihtiyacı var. Sen düzgün, kendini bilen ve güçlü birisin çünkü. Bu arada bahsettiğim arkadaşlık sanal bir arkadaşlık değil.
00 Yorumla
+1 yılacı dolu bir hayat yaşıyorsun yaşın ise çok genç senin adına gerçekten çok üzüldüm öncelikle sana tavsiyem iyi bir yerde kendine bir iş bul birikim yap doğru bir evlilik yap fakat asla insanlara güvenme evleneceğin insanı iyi araştır sakın evlilik önce ilişkiye müsade etme bende bir erkeğim fakat erkekleri iyi tanırım senden faydalanmak isteyeceklerini iyi bilirim ağır başlı ve iffetli davranki seninle yuva kurmak isteyen kişi senin dürüst ve namuslu biri olduğuna kanaat getirsin evleneceğin kişiyi ise nufüsten araştır gerçekten bekar olduğunu öğren ailesini yakın çevresinden komşularından iyice araştır doğru bir evlilik yaparak bu iğrenç anneden biran önce kurtulmaya bak unutma böyle bir anne seni bile satar veya ilaçlı bir şey içirerek sevgilisi sana sahip çıkabilir çok dikkatli olmanı öneririm eğer yardım etmemi istersen çok sevdiğim yakışıklı boşanmış biri var bana abi temiz bir aile kızı bulabilirmisin diye benden yardım istiyor istersen onunla tanışabilir eğer birbirinizi uygun görürseniz çok mutlu bir aile olabilirsiniz belediye çalışanı kendisi çokta güzel bir evi var aynı zamanda çok yakışıklı eğer düşünüyorsan yardımcı olabilirim hatta çok güvendiğin yakınlarınla birlikte sizi buluşturabilirim ben senin gibi kızlara çok üzülüyorum dilerim bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun sevgiyle kal kardeşim ve kendine çok ama çok dikkat et..
00 Yorumla
+1 yılBasindan sonuna kadar okudum gercekten kotu bir hayat ama hayatlarimizi kendimiz secemiyoruz malesef bir sekilde verilen hayatlarla idare etmek zorundayiz ve degistirmek zorundayiz bu hayatlari bazilari evlen falan demis sen onlara bakma evlenirsin birde kotu bir kocaya dusersen isler dahada sarpa sarar sen bence bir muddet daha idare et bulabilirsen guzel bir is calis fakat tiriviri islerdede calisma okulunu okumaya bak en azindan liseyi bitir kendi ayaklarinin uzerinde durmaya calis bunlar gecici seyler merak etme hersey duzelecek birgun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
19Cevap
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum çünkü bende farkli olsada aynı durumları yaşıyorum diye bilirim bende lise 1 de sınıfta kaldım ve okuyamadim 5 yaşindan beri hep kötü bir yaşam içinde mücadele ettim şu an 26 yaşındayim ve iş düzenim yok çevremdeki insanlarida yavaş yavaş kaybettim pisikolojim o kadar bozukki ruhum o kadar çok daraldıki anlatamam hep kafama taktım neden neden neden diye ama nedenin bana bir faydasi olmadi uyuyamiyor yemek yiyemiyor bir haayali varlık gibi var oldum sana tavsiyem şu kafana takma elimde değil deme elinde sadece alışman lazim guzel bir kitap bul kendine ve sakin bir şekilde guzel bir yerlerde kahvenide al ve öyle bir süre devam et sohpet etmeyide ihmal etme aklını ewdeyken başka yerlere gönderme aklın her zaman olduğun an içinde olsun kendine çok çok iyi bak kimse senden daha önemli değil senin için hislerimle dua edicem mücadele et zamana bırak gün gelir ve herşey geride bile yer bulamicak erken saatlerde kalkıp egzersiz yapmayıda unutma ama dediğim gibi kafanı kemiren şeyleri düşünme bazı düşünceler hemen sana gelicektir enerjini düşurücektir ilgilenirsen daha da büyür ama yol verirsen bulut gibi dağılır giderler toplama kafanda boşalt her zaman enerjili ol kimse senden daha önemli değil kimsenin seni yönlendirmesine izin verme direksiyonun başinda her zaman sen ol...
00 Yorumla
+1 yılBir bayan olarak durumun gerçekten zor. Annenden sana daha fayda geleceğini sanmıyorum. Belki bir miktar geliriniz vardır sizi şimdilik idare edebilcek ama nereye kadar ? Bittiğinde ben o zaman durumunuzun daha zorlaşacağından eminim ve daha kötü şeylerin olması da muhtemel. Bu yüzden güçlü ol herşeyden önce kendine güvenmelisin. Bir bayanda olsan kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmelisin. Sana verebileceğim en iyi tavsiye bir iş bul ve çalışmaya başla zaten açıköğretim okuyorsun sana pek fazla engel olacağını düşünmüyorum. Bak kendi çalışmanla biraz para kazanmaya başlarsan gittikçe kendine güvenin gelişir. Hem iş ortamlarında yeni arkadaşlıklar edinebilirsin bu sosyal fobini atlatman için bir fırsat olabilir. Şunu unutma sihirli bir değnek yok gelip dokununca herşey düzelsin. Sihirin kendisidir insan. Kendine inanırsan yapamayacağın başaramayacağın hiçbirşey olmadığını göreceksin.
20 Yorumlacanım benim yazdıklarına inan çok üzüldüm.doğru dürüst çocukluğunu yaşayamamışsın hayliyle gençliğinide yaşayamıyorsun.yaşın çok genç sakın moralini bozup aklına kötü şeyler getirme.sen sadece ayakta dimdik dur.kimsenin seni yıkmasına izin verme.madem sana böyle davranıyorlar.sende onlara hakettikleri gibi davran.yaşın 19 gir doğru düzgün bir işe çalış okulunada devam et.kimseye minnet etme.o kadar gençsinki yazık etme kendine.bırak annen ne hali varsa görsün.yazdığın kadarıyla hayırlı biri değilmiş.boşver bütün bunları kendine düzen kur.bu arada bulunduğun ortamlara ve arkadaşlarada dikkat et.malum ortam çok kötü.seçici ol biraz.
10 YorumlaGerçekten bende çok üzüldüm büyüklerimizin yaptıgı hatalar cocuklara yansiyor sen akıllı bir kızsın annen düzelme z bu saatten sonra cunku icinde var normalde annenin seni şekillendirip cevirmesi lazim onu oyle gorunce seninde sinirlerin bozuluyor tiksiniyosun çalis guzel bir is bul biraz birikimin olunca ayri eve cik belli bir duzenin olsun daha cok gencsin elbette seni cok seven biri çikar karsina ama sen yeter ki dogru ol dogru yuru bak o zaman hersey daha guzel olur sorunlarinida herkese soyleme insanin en buyuk dusmani insandir
00 Yorumlaöncelikle allah yardımcın olsun.bazen anne ve babalar cocukları düşünmeden karar veriyorlar.bencil ce davranıyorlar.olan cocuklara oluyor.yaşadıkarın gerçekten zor biz bunu okuyoruz ve üzülüyoruz ama sen birebir hergın yaşıyorsun.ama neyse ki doğru ve yanlışı ayrt edebiliyorsun.öncelikle cevrenden soyutlanma.arkadaş edin.yanlız olmak her bakımdan zor.tamam guvenilir insan az korkuyorsun belki ama inan iyi arkadaşlar da muhakkak vardır.kafanı dağıtacak bir iş bul ve kendini başkasına muhtaç olmaktan kurtar.bir şkilde artık kendi hayatını kendi kararlarını vermek zorundasın.iş bul çalış ev tut ve dost edn.saba tavsiyem sadece bunlar
umarım mutlu olursun bundan sonra00 Yorumla
+1 yılbu anlattıklarına göre sen çok güçlü ve zeki birisin etrafında kimselerin olmaması senden kaynaklanmıyor ailenden kaynaklanıyor sen nerde ne yapacağını bilen birisin o yüzden akıl vermek değilde bi muhabbet olduğunu bilmeni isterim şu an sen duygu boşluğunda olabilirsin o yüzden her önüne gelene güvenme birde ileride anlım ak yüzüm pak diyebilmek için dikkatli ol geride bıraktıklarınla üzülmemek iiçin... ayrıca sen doğru olduğun müddetçe kazanırsın merak etme çünkü doğruluktan kim ne kazanmış diyenleride görüyoruz bitik hepsi ya bitik ya batak ya yatak... dikkat et burda arkadaşın çok bak belki seni tanımaya insanlar bile senin için güzel duygularını burada paylaşmışlar sen hem değerli hemde güçlü birisin şunuda unutma ki insanların dertleri sıkıntıları üzüntüleri kalitesiyle paraleldir... yani yüksek dağın dumanı bol olur.
21 Yorumla- +1 yıl
tabi canım akıl hastanesinde yatan ben, binbirtürlü sıkıntıya katlanan ben , bazıları biraz satır dizince onlar en güçlüsü ve zekisi oluyor. güçlü olmak için yıllara meydan okumak her sıkıntıya katlanmak sabırlı olmak üzmemek dağıtmamak... daha neler neler. bilmem anlatabildim mi. hayırlı işler.
Valla benim olayda Benzer Babam iki evli 3 erkek kardeşiz Yaşım 19 şubatta askerim Allah izin ederse , neyse Tokatlıyız Tokatta yaşıyoruz şu an felaket piskolojim bozuk , Annem ile babam hala evli ama babam başka bir kadının yanında ve 3 tane kendi çocuğu var 3'üde kız 6-7 yıldır olaylar olaylar Abim kıbrıs'ta hukuk okuyor ben Tokatta okuyorum üniversiteyi bıraktım şu an hayatımda herşey başarısız oldu Elimden birşeyde gelmiyor Annem her gece ağlıyor tesellisi ben oluyorum belki herkes'te aynı durum vardır gidesim geliyor bu ara çalışıyorum sabah 7 aksam 12 3-5 kuruş için , gitmek istiyorum dünyayı terk etmek istiyorum , bıktım cünkü hayat bu kadar acımasız olabilir mi Sevgilim oluyor o üzerime geliyor yaşayaman bilemez günlük 2 paket sigara içiyorum Alkol bile alıyorum arada napah yani hayat işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle hemen hemen benzer bir arkadaşım vardı benim de lisede o da cok zorluklar yaşadı annesinin aynı huyları yuzunden ama zar zor üniversiteyi baska şehirde kazandı oraya yerleşti kendi hayatını kazandı sana tavsiyem kendine is bulman açıktan okuyormussun zaten dikkat et ama kurumsal bir yer olsun part time ya da tam zamanlı hayatını kazanman için başka türlü kurtulamazsin ayni yerde dönüp durursun annen degismez belki ama senin onunde cok sey var olumsuzlukları bir kenara bırak zor biliyorum ama dünyaya kendini simdiden kapatirsan ileride daha zor günler yaşarsın sen kimsesiz degilsin sen bir bireysin bunları aşacak kendini geliştirecek guctesin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de güvenmediğin kimseye bunları anlatma insanlar kötü
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ise gir çalış o evden kurtulmaya bak. Tüm gün boyunca odana kapanıp dışarı çıkmadan, insan yüzü görmeden bir hayat surersen hayatın dahada kararir. Cesaretini topla dışarı çık ve sana göre bir iş varsa çalışmayı dene. Insan gorunce, insanlarla konuşunca acilacaksin, elin para tutucak ve kendine güvenin gelecek, seninle evlenmek isteyen birileri çıkacaktır. Ama dediklerimi yapmayıp aynı hatayi sürdürmeye devam edersen hayatın dahada kötüye gider ve psikolojin çok kötü olur. Allah yardimcin olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınn hem okuyup hem çalışmak kesin çözüm olabilir. artık dayanamaz hale geldim nasıl bir hayatım var kaldıramıyorum bu yükü artık kötü yola düşmekten çok korkuyorum bu yüzden.
- +1 yıl
Bu sekilde nasil bir is bulmasini bekliyorsun kiz daha acik ogretimden okumaya calisiyor en fazla tiri viri islere girer birde oralarda basina birsey gelebilir
Cevap sahibi+1 yılAnnenin gittiği yoldan gitme, annen çok yanlış yapıyor. Sen kendi geleceğini düşün ve bunun icin bir adım at. Bu adim da işe girmek olsun. Git elemana ihtiyacı olan mağazaya ve çalışmak istediğini soyle. Insanlarla konuştukça, sosyal ortama girdikçe acilacakcin ve cebine para girdiğinde ozguvenin yerine gelecek. Artık eve kapanmaktan vazgec en kısa zamanda cesaretini toplayıp bu dediklerimi yap.
Cevap sahibi+1 yılBulanık-mantık muhattabim değilsin ben arkadaşla konuşuyorum kendi dusunceni kendine sakla.
Hayatın hep sana oynadığını düşünürsen haklı çıkarsın demem o ki biraz oluruna bırak ve kendine başka bir ortam yarat arkadaşlar da demiş zaten iş bul falan diye annen o seni sonuçta yapabilirsin ki ona da kızma çok belki onun da psikolojisi bozuktur. Sana tavsiyem kötü düşünceleri at kafamdan başka bir ortam kur kimsenin seni dışlayacağını sanmıyorum sana öyle geliyor bakarsan benim hayatım seninkinden daha berbat ama her gün şükrediyorum daha kötüsü olmadığı için ve üzerimde gezen o bulutların birbir dağılışını izliyorum daha be diyeyim
00 Yorumlamerhaba, bende size yazmak istedim. bana ozelden mesaj atabilirsiniz konusup size cok cok yardimci olabilirim.
şoyle bahsedeyim dunya imtihandir. anneniz babanizda sizin imtihaninizdir. Kuran okursaniz cok rahatlarsiniz. psikologa gitmeniz sizi var olan sorunlarinizdan kurtarmaz. antidepresanlarda sizi kurtarmaz. herseyle bas edebilecek guce sahipsiniz. Kendi hayatinizi yasayin. inanin zor seyler yasamiyorsunuz bunu saka demiyorum. hayata imtihan olarak bakin00 Yorumla
+1 yılİşinin ehli, iyi bir psikiyatriste gitmelisin hemen, çekinmeden her şeyini ona anlat... Durumun gerçekten sıkıntılı, o ne yapılacağını bilir. Mutsuz olman nörolojik biraz da hormonlarla ilgili, çünkü ruhsal açıdan çıkmaza sokmuşsun kendini.. Diğer insanları boş ver, yalnızız her zaman bunu bil.. Tek değilsin yani... Umarım yapaman gerekeni yaparsın... Sen değerlisin, bu hayat senin sadece!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi sana buradaki tatlı su balıklarının söylemediği önemli bir konuyu söylücem.
Depresyona girmişsin odandasin surekli.
Tipine, cildine, kilona dikkat et kendini salma.
Yalniz olmaya devam edersin.
bu devirde zor vasifsiz elemana is. Kpss filan calisirsin tabi lise bitirde denersin.
Ama guzel olursan illa seni kurtaracak birini bulursun.
Cirkin olursan kimse almaz kurtariyim demez.
Aci ama gercek kizabilirsin01 Yorumla- +1 yıl
Aptalmisinn sen çirkinlikle guzellikle. olmuyo isler sen kendine bak önce
+1 yılbaşınızda erkek olmamasına rağmen iyi dayanmışsın yinede. annen saf ve azgın bir insan. sevgilisi ve diğer erkeklerde onu kullanıyor sadece.. sen bir iş bulup çalışmaya bak kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış.. annenin yolu zaten belli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılannenle brlıkte psıkıyatra cıkmalısın canım cıddı sorunlar var ortada
00 Yorumla Bana ulas 546 556 10 58
Bir psikoliji ogrencisi olarak belkide seninle baslamaliyim00 YorumlaHerşeyin farkındasın. Kendini toparlayıp bir anönce çalışma hayatına atılarak ayaklarının üzerinde durmalı ve dimdik hayatı yaşamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğunun annesi böyle, ben çok duydum annem kötü yolda diye. Ama sen bir doktora git anlat. Buraya takılma.
00 YorumlaEmin ol benim psikolojim senden daha bom bok kendimi bildim bileli geç konuşma rahatsızlığıyla mücadele ediyorum psikolojim alt üst oldu zaman zaman sinir krizleri geçiyorum ruh halim bozuk böyle giderse intihar edicem.
00 Yorumla
+1 yılSayin Sevda Eryigit... Antalya... Cocuklarina bictigin gelecek iste bu genc kizin gelecegine benzer... ic huzuru bos...
00 YorumlaHaci allah sana sabir versin gercekten cok zor gunler geciriyosun annende massalah keyfine diyecek yok
00 Yorumlasen tamamen benim hayatımı anlatıyosun ya ekle beni kesin konuşucam sennle
10 Yorumlas**sen okumam :D , şaka şaja ablacım eskiyi boşverip hayatında yeni bir sayfa aç , yeni insanlar yeni birşeyler
00 Yorumla
+1 yılBana özelden bı yazarmis seninle konuşmak istiyorum
00 YorumlaÇalış ve kurtar kendini bu kadar basit
00 Yorumlatbrk edyrm seni üşenmedın mı yazarken stayla...
00 YorumlaKisaca yazsaydin kitap etmissin
00 Yorumla
+1 yılBence profesyonel destek al
00 Yorumla
+1 yılRica etsem bana ulaşabilir misin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Beni eklermisiniz.
00 Yorumladoktora git kardeşim
00 Yorumlaevlen ve kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta evlenemem. evlenince hayatım kurtulmaz
psikoloğa git
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi