Ne yapmam lazım psikolojim bozuldu iyice?

Arkadaşlar bende sosyal fobi var. Çok içime kapanığım evden çıktığım yok. Sürekli bilgisayarın başındayım. Zaten beni böyle yapanda bilgisayardı. Birazda obsesifim. Geçen sene liseye başlamıştım sonra 1 ay gittim bıraktım. Bu sene tekrar başladım.Çok gitmek istiyorum ama olmuyor. Nasıl anlatsam şimdi. Gitmek istiyorm ama gidemiyorum. Devamsızlık 10 günü geçti. Zaten bu hafta sınavlar başlıyor. Bütün konuları kaçırdım. Gitmeyede utanıyorum. Arkadaşlarım öğretmenlerim niye gelmedin diyip durcaklar. Vericek cevapta bulamıyorum. Uykularım çok düzensiz. Gecem gündüzüm belli değil. Yemek yememde aynı şekilde. Annem babam ayrı. Annem ve ablam çalışıyor. İkiside sabah 8 de gidip akşam 8 de geliyorlar. O süre içinde ben hep evde tek başımayım. Sürekli herşeyi kafama takıyorum. İşe girip çalışmak istiyorum ama nasıl olcak. Bu sosyal fobimi bir türlü yenemedim. Bütün hayatımın her alanında beni ele geçiriyor. Artık okul ve iş meselesini düşünmekten kafayı yedim. Okula gitmek istiyorum ama psikolojik sorunlarım var. İşe gitmek istiyorum belki açılrım diye. Ama bu seferde herkes çok ezilceksin çok salaksın tarzı şeyler söylüyor. Herkes kafamı karıştırıyor. Zaten burcumda terazi. Günlerdir bu meseleyi düşünüyorum ama artık bıkkınlık geldi. Salak salak ağlıyorum sinirimden. Bakın saat 5 te uyandım uyuyamadım yine uykularım kaçıyor. Kimse bana yardımda etmiyor. Arkadaşlar çok kötüyüm. Okuyummu ,çalışıyımmı, psikolojik sorunlarımdanmı kurtuluyum ne ypsam bilmiyorum. Allah rızası için bir yardım edin bana. İnsanlar beni hep yanlış anlıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Ne yapmam lazım psikolojim bozuldu iyice?