Annemi haklı bulan arkadaşlar için atıyorum
Ne yapmalıyım psikolojim bozulacak?
Annemi haklı bulan arkadaşlar için atıyorum
Annem saçım açık çıkınca maymuna benziyorsun yüzün kapanıyor diye bazen de güzelliğini kapatıyorsun öyle diyor. İlla onun istediği gibi olacak yoksa kötüleyip moralimi bozuyor
Gayet güzelsin bu arada. Annen kıskanıyor olabilir veya kendi kapalıysa sen de kapan diye zorbalıyor olabilir. Ama sağlıklı bir insan böyle davranmaz. Umarım bu sorunu çözersiniz ya da en kısa sürede kendi ayaklarının üzerinde durup kimseye muhtaç olmadan ayrı eve çıkarsın.
Bu süreçte de onunla arana duygusal mesafe koymayı deneyebilirsin. Yani sanki o yabancı biri ve ciddiye almamaya çalışacaksın. Bi nevi ona karşı olan iyi duyguların da gitmiş oluyor aslında. Ama zaten insanı en çok kıran da o iyi diye düşündüğü şeylerin tersini yaşaması. Annen olunca daha çok etkileniyorsun maalesef.
Teşekkür ederim o senin güzelliğin. Yani annem dediğin gibi kapalı ben de sonradan bir şekilde açılabildim. Sen tek değilsin kararını kendin alamazsın diye diye 7 8 sene kapalı kaldım. Bir şekilde fırsat buluş ikna ettim. Gerçi onun düşünceleri değişmedi hala onun için bir birey olamıyorum. Onlar yüzünden üniversite 2. Sınıfta bırakmak zorunda kaldım çünkü çok fazla psikolojik şiddst gördüm ve sınavlarıma da yansıdı bu. İntihar olayları vs. Kuzenim küçükken taciz etmişti bunu söyleyemiyordum inanmazlar diye. Uni olaylarında patladım söyledim gerçekten de inanmadı. O orada değildi gibisinden bişeyler söyledi ama eminim hayal görmediğime.. eve gitmek istemedim ve Unide birtakım olaylar oldu işte babam geldi zorla götürecekti polisler geldi vs vs. 2 kere kaçtım eve gitmemek için iş buldum gittim ama peşimi bırakmadılar. Sonuç olarak şu an çalışıyorum ve aile evindeyim. Evde kalmamak için girdim bir işe en azından kafam rahat az da olsun. Bunları anlatma sebebimde hani biraz olsun rahatlamak çünkü kimseye anlatamıyorum. Anneme göre bunlar çok kötü şeyler sanki orspıkuk yapmışım gibi. Birisine anlatırsan iki elim yakanda ahirette diyordu hxşsnşs. Sence ben abartıyor mutum
Muyum
Hayır abartmıyorsun ve istersen sana mesaj atabilirim. Çok yakın bir arkadaşım var seninle aynı şeyleri yaşadı hatta biraz daha fazlasını.. bende benzer şeyler yaşadım bazı konularda. Aile gerçekten çok büyük bir şans, başına gelenler için üzüldüm geçmiş olsun 🤍
Benim mesajlarım kapalı ama sana yazmamı istersen takip atabilirsin, böylece bende sana mesaj atarım
Olur hemen istek atıyorum
Kesinlikle öyle
Kimin ne dediğine bakmadan sadece saygı duydum ve kendi düşüncene yürümeni söyleyebilirim çünkü yüce Allah insanlara hesap sorarken hiç kimsenin soyledigine bakmadan hesap soracaktır her şeyin başında senin niyetin önemli düşüncelerin önemli otur şeylere kafanı taktığın sürece hiçbir şekilde ilerleyemez hep stres ve bunalım da kalırsın
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌹
Annenin sözleri gerçekten can acıtır türden, üzülmen çok normal 😔 Ayna karşısında kendini nasıl seviyorsan, esas doğru olan o. Saçın açık mı kapalı mı olduğuna sen karar vermelisin. Onun lafını kişiliğine değil, kendi takıntılarına yor. Sakin bir anında, onu suçlamadan “böyle söyleyince çok kırılıyorum” diye konuşmayı deneyebilirsin 💬💕
Söyledim tamam dedi Bidaha aynı şeyi yaptı
Cevap
6Cevap
Annen kendi isteklerini zorla yaptırmak için zorbalıyor zaten sakın takma
Öyle gerçekten. Bana çzgüvenli ol der ama özgüvenimi tek yıkabilen kendisi oldu
Bunları ciddiye ala ala milletin psikolojisi bozuldu zaten şu an tek sağlam psikoloji de insan yok etrafta
Gerçekten öyle 😭😭
Bence anneniz ne derse tersini yapın sizin için daha iyi olacaktır
Dimi
🙂 öyle görünüyor
😌
Şaka bir yana umarım sizin için en güzeli en doğrusu olur. Ama lütfen doğru bildiğinizi yapın.
Umarım. Akışına bıraktım artık. Bir çok şey yaşadım ve yıprandım doğrusu. Teşekkür ederim
Hepimiz birçok şey yaşıyoruz bir yıpranıyoruz gerçekten. Ve özellikle güven duygusunu kaybettiğimiz zaman karşımıza doğru insan çıksa bile onu da istemiyoruz. Yine de bence umudumuzu kaybetmeyelim
Kesinlikle. Her şey ailede bitiyor maalesef
Bu arada güncelleme kısmında da fotoğrafınızı gördüm bence çok yakışmış..
Anneni takmamayı oğrenmelisin
Olmuyo aynı evdeyken maalesef
Ben inanmıyomki sana 😃😃
Allah allaaaah bak sen inan lğtfen
Sen kendini beğeniyosan sorun yok 😃😃
sen kendini nasilken daha iyi hissediyorsun
Teşekkürler
Annenin sözünü dinle
Güzelsin 😊
Rica gerçekler gözlerin çok güzel
Tanışalım mı tabi isterseniz
Anlıyorum 🙂