Karsi cinsten hic tokat yedinizmi ya da tokat attinizmi?
Cevabın nedir?
+1 yılKafede oturuyorduk ve yanımızda başka bir kız arkadaşı varken konuşma esnasında hoşuna gitmeyen beklemediği bir cevabı verdiğimde birden suratıma tokadı yedim. Asla tokadı hakedecek bir cümle kurmadım. Yani hakaret ya da kıskandırma içeren bir şey değildi. Neden vurduğunu anlamaya çalışırken boş boş bakıyordum.. Arkadaşı da şaşkın bakıyordu ve "napıyorsun sen iyi misin" diye sordu. Saçmalamaya başladı ben ise ağzımı hiç açmadım sustum ve 15 dk sonra kalktık ben ayrıldım yanından. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davransa da yalnız olduğumuz bir sonraki görüşmede konuşarak sözlerle ağzına sı**m. Ne diye bu kadar açıklamalı yazdım ki :))
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyedim...
ilk aşkımdan platonikti sevdigimi ögrenince çaktı tokadı yüzüme15 Yorumla- +1 yıl
Evet kızı hastanelik yaptı.
İlk aşkım diyor bukadarmı teçrubessin onlar gözlerde en narin kızlardır kıyılmaz. - +1 yıl
ne karşılık vermesi.)
dut yemiş bülbül gibin olmuştum
+1 yılarkadaşım bütün arkadaş grubumuzun içinde beni çok rencide etmişti ve bunu defalarca kez yapmıştı istemsiz olarak çaktım bir tane sonra kendim de inanamadım ama baya utanmış olmalı ki sonradan baya trip attı
01 Yorumla- +1 yıl
@inci_tanesiii sen misin bu
tabikide yemedim, ama tokat atmışlığım var diye hatırlıyorum emin değilim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
100Cevap
Bir sefer attim yemedim ama hak etmişti ya :( durakta orami minvıklar burami minciklar ayar oldum ya okadrda uyardım sonra yapiştirdim pişman oldum ama acık ortamlrda insan icinde insan gbi durmayan biriyle birlikteligim olmaz sonrada birakip gittim...
00 Yorumla
+1 yılYumruk yedim tokattan ziyade yok bisey atmadim atsam elimde kalirlardi
132 Yorumla- +1 yıl
Genelde hep öyle olur zaten :Dsd
- +1 yıl
@GizemliYazar41 kiz profesyonel kickboks dalinda sporcuydu kacarim yoktu yine hafif vurdu hakettim ama :)
- +1 yıl
Ne yaptın da vurdu l*n yer söyle mahalleyle gellelim :Ddfsfsf
- +1 yıl
@GizemliYazar41 cok dusuncelisin :)
- +1 yıl
Saoll :Dd
- +1 yıl
kaldırmam zaten bana ters :)
- +1 yıl
teşekkur ettim sikletim dışı şiddete karşıyım :)
- +1 yıl
yane kız 80-85 kg ise o zaman belki istisna yaparım :)
- +1 yıl
kızlar pis dövüşüyo kuralsızlar :)
- +1 yıl
kaç kere kavga gördün veya girdin? :)
- +1 yıl
ben bir kaç kere gördüm çok pis dalasıyolar :)
- +1 yıl
he manyagım böle kız kavgası arıyorum hep :)
- +1 yıl
yok ne işim olur ben gereksiz şiddete karsıyım kavga izlemek istesem evde spor kanalları var porları izlerim :)
- +1 yıl
birine canlı yer istedimde bulamadım :)
- +1 yıl
bayansın şaşırma ben sorsam 20 geçmezdi :)
- +1 yıl
olmuş işte eywallah de geç :)
- +1 yıl
çak düşük experli brine sevinsin garip :)
- +1 yıl
iyi bakalım:)
Onu çok sevdiğimi söylerken heyecanlandım ve kolunu sıktım sanırım biraz. O da bana tokat attı. Sporcu olduğum için reflekslerime söz geçiremedim ve ne olduğunu anlamadan bende ona tokadı yapıştırdım.
Not: csb00 YorumlaBir kere kızın tekiyle ortak bir çalışmamız olmuştu. Bir şeyi yanlış yapmıştım. Fazla samimi buldu herhalde yavaşça bir tokat attı. Birşey diyememiştim. Şimdi ki aklım olsa bir tokatta ben patlatırdım. Bu ne samimiyet arkadaş.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aldattığını gördüğümde attım.. O da yüzüme yumruk atmaya çalıştı bunun üzerine , yavuz hırsız misali. Aldım yumruğunu bir tarafına monte edip aldım basımı gittim.
10 Yorumla
+1 yıllisede kızın ensesine biri şaplak attı kalabalıkta. o salak da ben attım sandı bana tokat attı. ben de refleks olarak hemen bir tane ona attım. o da tuttu (kış vaktiydi) sert botunun ucuyla ayağımın az üstünde kaval kemiğime vurdu. bütün gün topalladım. koluma girdi taşıdı beni her yere.
00 Yorumlayemedım ama attım.. ben yerımı yurdumu bılırım nerede duracagım bellıdır.. ama kısı kendını bılmez kutsalıma gırerse kadın madın anlamam.. ki dısler bır yere kadar sıkılabılır..
00 Yorumla
+1 yılmaalesef tokat atıldı. siyasi bir tartışma sırasında hakaret edilince ben gidiyorum, hakaret edemezsin bana demiştim ve karşı taraf oturtmaya çalışırken tokat attı.
00 Yorumla
+1 yılyemedim ama attım çok kızmıştım atarken elim daha yanağına gitmeden pişman olmuştum ama çaresi yok çaat diye yapıştı sonra özür diledim :)
03 Yorumla- +1 yıl
yaa sen öyle san :) bende öküz gibi güç var :)
Tokat attıklarıma sor ya 😏 tokat yumruk tekme iyi tanırlar hira diyince 😃😎 hiç yemedim fırsat vermedim kimseye
02 YorumlaBir kız arkadaş vardı yeşim isminde şakalaşırken şakasına bana beklemediğim anda bir geçirdi şalapppss diye tam oturmaz mı birde üstüne. Aaaa oğuzz pardonn elimden kaydı özür dilerim falan.
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük tokatta attım ama karnıma yumruk yedim. Pek önerilmez
01 YorumlaHangi kız bana tokat atacakmış şaşarım, yırtarım elbiselerini saçlarından tutar duvara çarparım., birde vurdum mu boğayı deviririm :)
00 Yorumla
+1 yılYedim, eski sevgilimin dolduruşuna gelen yeni sevgilim önce tokat attı sonra tükürdü bir kafedeydik utanç verici bir durumdu.
00 Yorumla
+1 yılİlkogretim arkadasımdan ortaokula gectıgımız sene bılgısayar dersındeyken erkek arkadaşım (sevgili anlamında değil) tokat atmıştı. nedenini bilmiyorum da. hiçte aman yani.
00 Yorumla
+1 yıldayak yedim :D maç çıkışında , ama kasıklarını tekmelediğim de var , topuklu ayakkabıyı omzuna sapladığım var
07 Yorumla- +1 yıl
:) haketti düğünde gelini ağlatan damada her şey yapılır
- +1 yıl
kız kardeşim evlendi ben değil :D ben evde kaldım :D
- +1 yıl
sağol yinede:)
- +1 yıl
:) kaldım sanki ya öyle hissediyorum vlla
+1 yılEvet Tokat ile sınırlı kalmadı bildiğin darp edildim
00 Yorumla
+1 yılkafede otururken etrafıma bakıyorum diye tokat yedim.
03 Yorumla- +1 yıl
bakıyodum :D
Hayır. Bunu hakedecek bir şey yapmadim. Kimse de o rahatlığı bulamaz bende
00 YorumlaHayır şimdilik bu iki durumla da karşı karşıya kalmadım. Ama tokat atmaya hevesli değilim desem biraz yalan olabilir 😅
00 YorumlaHayır inşallah hiçbi erkek tokat atmaz bana çok bozulurum :)
00 Yorumla
+1 yılUfakken kızın koluna yumruk atmıştım. Bu aptallıgı neden yaptıgmı bilmiyorm
00 Yorumla
+1 yılbir kere yedim oda vurduktan sonra kendisi ağladığı için karşılık vermeye niyet bile edemedim
00 Yorumla
+1 yıl1 tokat atmışım 2 gün izi kaldığını söliyorlar... ;) Ama atmasaydım keşke o kırmızı kırmızı yanaklara :S
02 Yorumla- +1 yıl
walla çok tatlıydı :( bir gülüşü var meyvesi olan gül gibi :( bir saçları var şelaleden akan su gibi :( bu arada ben şairim :)
+1 yılKarsi cinsten bir kere tokat yemistim ama sevdigim biri falan degildi bir arkadasti :)
00 YorumlaYedim. Neden ki?
Kız arkadaşım Siyah Kuşak tekvandocu :)00 Yorumla
+1 yılYedim ve attım. Yemek değilde atmak çok güzel bir his ya😄
01 Yorumla
+1 yılFiziksel olarak yemedim atmadım ama.. Söz ile çok feci tokatlarım..
01 YorumlaAttım yere yapıştı demek isterdim ama öyle bir şey olmadı 😐
01 Yorumlabir erkeği buzda kayıp düşmesinden istifade edip karnına tekme atmıştım oda bacağımdan tutup bni düşürmüştü mk çocu kolum kırılmıştı o günden beri kmseyle muhattap olmam
00 Yorumla
+1 yıl4 kere :D 4'ünü de aldattım yakaladı yakalanmak istedim sanırım ya da :D onlar atmıştı. Ben karşılık vermedim asla bir bayan'a elim kalmaz. Kalkan eli'de kırarım
00 YorumlaBir erkek bir kıza vuruyorsa onun ne kadar aciz 5 para etmez olduğunu gösterir...
00 Yorumla
+1 yılTokat attım bir keresinde de yanlışlıkla yumruk yedim 2 hafta geçmedi o morluk 😞
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşındaydım... Kız geldi seni seviyorum dedi biranda tokat attım. Kendimi koruma iç güdüsü :D
01 Yorumla
+1 yıltokat yemedim karşı cinsten bana tokat atacak kişi kız erkek farketmez kafayı çakarım direk.
04 Yorumla- +1 yıl
bende zaten pasif saldırganlık sorunu var hele bir kızdan hiç tokat yiyemem öyle bir durumada düşürmem kendimi zaten.
- +1 yıl
iyi
Öyle biri çıkmadı daha,
Hayatta vurmadım karşı cinsede.00 Yorumla
+1 yılHayir. Boyle ikilikten soz edilemez.
Baris tokat yemez, tokat da atmaz :)00 Yorumlavalla sevgilim beni aldatınca ona sinirden öyle bir tokat atmışımki kız 2 hafta konuşamadı
00 YorumlaYedim. Ama attımda o an pismanlik yasasamda şu an iyikide atmışım diyorum :D
00 Yorumla
+1 yılyemedimde atmadımda
erkeklerle çok kavgam oldu :D
saçını kestir ben erkeğim diyerek gel gör yumruğu tokadı :D00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılg*t ister, karşı veya hemcins sıkıysa vursun, ayrıca bir kadına da el kaldırmam, o kadar acizleştirmesin Allah
00 Yorumla Atmdm ama yedim orta okulda doğrukmu cesretlik mi oynuyduk iste dediler zeynbi op opemdn iyi bir tokt yedim:D
00 Yorumla
+1 yılEski erkek arkadaşım öptüğünde o anlık sinirle tokat atmıştım. Yüzü kızarmıştı on dakika boyunca trip attı ama bence hak etmişti ben izin vermeden öpmemeliydi.
00 YorumlaBir kıza vuracak kadar küçüleceğimi sanmıyorum, ama 1 kere tokat yedim :)
00 YorumlaGul verdigim icin gulun tadina bakmistim tokat yemis gibi oldum.
00 YorumlaAtmaya yeltendim ama havada kalan elimi pantolonumun cebine koydum
00 Yorumla
+1 yılavm de başka bir kızla öpüşürken basıldım, tokat attı, ağlayıp gitti...
00 Yorumla
+1 yılYok bayan öğretmenin yeltendi de vurursan vururum dedim indirdi elini yok öyle bir dünya :D
00 YorumlaTokat atmistim hayatimin en kotu aniydi. Tokat yedigim de oldu ama o kadar kotu degildi.
00 YorumlaOkulda kızın birisiyle birşeyler içmeyi reddettim diye tokat atmıştı, kız arkadaşım halletti.
00 Yorumla
+1 yılEvet 7. sınıfa giderken benden bir yaş küçük olan erkek çocuk bana birden tokat atmıştı neye uğradığımı şaşırmıştım :Dsd
00 Yorumla
+1 yılBen yemedım ama ilk defa bugün birine tokat attım. 😄
00 YorumlaHayır yemedim eğer bir kız bana tokat atarsa direk güzel bir tokat yer benden.
00 Yorumla
+1 yılYedim karsilik olarak sacina bir sise bira doktum.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmadı ikiside.
umarımda olmaz.00 Yorumla
+1 yılSeverken tokatliyordu yanaklarimi hahhahha
00 Yorumla
+1 yılEvet yedim haketmisdim 😊
00 Yorumla
+1 yılYemedim tokat ama attım tokat
00 YorumlaKimseye tokat atmadım.
Ve tokat yemedim..00 YorumlaEski sevgilimden tokat yemistim
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Karşı cinsten tokat yedinizmi hiç? ? ya da attinizmi tokat?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne