Soru belli ne oldu da bir kıza tokat atar derecesine geldiniz veya erkeğe
Cevabın nedir?
+1 yılİlkokul 2. sınıfın başlarıydı sanırım eski okulumda iken bir tane kızın kafasını duvara vurmuştum başıma büyük bela alıyordum o zamanlar. Bayağı hınçla vurmuştum ama kız nasıl kafası kanamamıştı şimdi bile hayret ediyorum aileler girmişti araya falan nasıl çözüldü onu unuttum şimdi. Günümüzde ise bir kız benim anama küfür etmediği sürece asla el kaldırmam, anama ve ailevi değerlerime söven kız erkek farketmez yumruğu çakarım.
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle kızları hayatınıza sokmassanız ailenize nede başka kimseye küfür ettiğine şahit olmazsınız öyle kızlar kendilerini her yerde belli eder yine de şiddete hayır diyoruz
- +1 yıl
Haklısın çevremde olmazlar zaten.
Şiddete hayır sadece kadınlar için değil hiçbir canlıya olmamalı o zaman.
Soran+1 yıltabiki de hiç bir canlıya olmamalı özellikle hayvanlar yazık onlar konuşamıyor bile
- +1 yıl
Hayvanlara şiddet konusunda hassasım.
Onlar Allahın sessiz kullarıdır.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtmadim ama birkac kez yedim. Karnima yumruk, tekme ve diz, kasiklarima da tekme ve diz yemisligim var ama bunlara ragmen hic karsilik vermisligim yok. Bundan sonra da vermem soz konusu olamaz. Hakli da olsam karsi cinsten dayak yerken karsi vurus yapmam.
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapıyorsun kımse kımseye nedensız vurmaz
Cevap sahibi+1 yılNedensiz cok tekme ve diz yedim ama kizdir sonucta hem el kalkmaz hem de kendisini hakli gormese atmazdi dedim bagirmadim bile.
+1 yılışıklar kaplıydı yerde oturuyoduk el ele tutuşuyoduk 1 yıl oldu sanirım niçin el ele tutuşuyoruz hatırlayamıyorum çocukluktan beri arkadaşım sonraa bu benii korkutmaya bayılır çocukken falanda gece 1 e kadar vampircilik oynardık :D bu vampir olurdu arkadannn vuuuvvuuvuv diee sesler geldii amaa çk değişişk bende oyapıyo sendım korkudan bir tokat atmışımm oysaa kdeşimle onun kardeşiymiş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahha :)
Kuzenime atmistim, buda cocukluk haricinde tek siddetimdir heralde :/
Denizde yuzerken ona su attim diye kufur etti, hemde agir bir kufur ve benden 4 yas kucuk, bende o an, onun islak surati ve benim islak ellimin birlesiminden cikan o sesten anladim tokat attigimi, ne ara elim kalkti ne ara yaptim farketmedim :/
Kufure karsi hassasim :/00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
89Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Atmadım ama yedim... 3 sene felan oldu. Kendi mahallemden tanıdığım.
Hoşlandığım biraz havalı bir kız vardı, kıza kendisinden hoşlandığımı itiraf edip çıkma teklif ettim. Sen kim benle çıkmak kim dedi para maddiyat zenginlik mevzusuna felan girdi lafı biter bitmez sağlam bir tokat bastı suratıma arkasını döndü gitti dondum kaldım.. :/
Bu kızlardaki çok paralı erkek sevdasını bir türlü anlamıyorum arkadaş. İlla tomarla para mı olacak cebimizde!00 Yorumla
+1 yılUyurken gecenin 4 ünde ışığı acıp kız arkadaşım canım sıkıldı diyip kaşımla gözümle oynayıp oklavayla dürtünce en son belimi tam arkamdaydı uyku sersemi tokatı bir salladım tam oturdu ilk ve son vuruşum oldu bir kıza bana küstü 2 saat konuşmadı cok üzüldüm ama istem dışı olmuştu :(
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 saat az bile
- +1 yıl
Ayrılalı cok oldu ama aklıma glnce üzülüorm biraz hala
Gizli Üye(36-45)+1 yılAttım. Pişman oldum. Ortaokuldaydım. Bir kızla şakalaşıyorduk. Kız ceketimin uzundan tuttu beni kendi ekseninde dönerek savuruyor. Savrulurken canım sıkıldı. Savrulmanın da verdiği hızla kıza bir tokat yapıştırdım ki epey okkalı cinsten oldu. Hemen pişman oldum. Kız ağladı. Sınıfı terketti. Onunla ortak, yakın bir kız arkadaşım devreye girdi ve öğretmene şikayet etmekten vazgeçirdi. Halbuki severdim o kızı. Neden öyle bir şey yaptım şimdi bile anlam veremem. Bir anlık öfke sonucu oldu.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Bu arada erkeklere tepki gösterip kızlara göstermemiş olman aşırı rahatsız edici ve cinsiyetçi. Kızların erkeklere tokat atması da normal değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılburada biraz ironi yapıyorum kızlarla ayrıca şiddet tabiki iyi birşey değil ama erkekler dogustan zırhlıdır canım kadınlar narin ve kırılgandır bunu ben mi söylim sana bir erkekle bir mi kadın erkek dayanıklıdır unutur ama bir kız bunu asla unutamaz bence sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın erkeklerin kadına yaptıgı şiddeti kadın erkeğine yapmadı yapsa bile bir sebebi vardı.
- +1 yıl
Sen kendini narin ve kırılgan olarak mı görüyorsun? Bilmiyor olabilirsin ama kadınların acı eşiği daha düşük, yani hiç bir şekilde bir erkeğe "ne de olsa erkek" diyerek vuramazsınız. Sizin pozitif ayrımcılık isteğiniz yüzünden bir çok yerde kadınlar negatif olanına maruz kalıyor.
+1 yıl4-5 yaşındayken abim bana kendimi savunabilmem için hareketler öğretmiş ben de onda denemişim ilk olarak göbeğine yumruk sonra da alttan burnuna yumruk yedi burnu kanadı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılabidir bişey olmaaz :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇook. Ama gerçekten ciddi ciddi çok sinirlenerek iki kişiye attım. İkisi de sevgilimdi. Birine beni öpmeye kalktığı için ötekine de beni kızdıracak bir şey dediği için hem tekme hem tokat iyi ki atmışım içimde kalırdı:D
11 Yorumla
Soran+1 yılohhhh iyi yapmıssın kız sana da alkış
+1 yılBir tane kendini aşırı beğenmiş götü kalkık kız vardı lise 1de. Beni dellendirip kendisini yine haklı görünce bir arkamda oturuyordu. Sıraya dizimle vurdum duvarla sıra arasında pestili çıkmıştı. Pişman değilim :D
00 Yorumla
+1 yılfiziksel şiddete karşıyım atmam atanla beş dakika yan yana durmam ama tokat niteliğinde cümlelerim omuştur ve kesin haketmiştir.
03 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli bu ama kadın bir yerde bazı durumlarda kendini savunmak zorunda kalabiliyor işte
- +1 yıl
Ben adamı lafımla döverim hem tokadın acıdı geçer ama Söylenen lafların asla Geçmez
Soran+1 yılerkek de boyle yapmalı
+1 yılbir tane sağlam atmıştım 😀 ama kendi zorla kaşındı tekme filan atmaya çalısıyodu git dedim yok yapma dedim yok dinlemedi bir tane vurdum aglıyarak gitti 😀şimdi benmi suçluyum
02 Yorumla
Soran+1 yılneden tekme atmaya çalışıyordu peki? bu hakkı ona kim verdi veya kim yüz verdi?
- +1 yıl
Konuyu tam hatırla hatırlamıyorum zaten tanımıyordum kendisini ama mesele kendi çirkefliğinden çıkmıştı onu iyi biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıllisede arkadaşla kavga ederken araya girdi bir tane yapıştırdım ama avcuma nasıl oturdu varya şlaappppppppp die ses geldi 1 ay özür diledim peşinde dolandım öyle affetti :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin ki masumca bişey :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBayana hiçbir zaman el kaldırmadım, el kalkmamalı. Tokat atma durumuna geldi ise, zaten ilişki zedelenmiştir. Saygı yitirilmiştir. Bunun yerine iki tarafta birbirini seviyorsa , tekrar konuşup ilişkiyi düzeltmeli. Olmuyorsa medenice ayrılmalılardır.
10 Yorumla
+1 yılilk okulda kıvırcık saçlı bir kız vardı sevmiyordum kızı peşimden gelip duruyordu saçını tuttum duvara yapıştırdım :D acıdım sonra ya
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç hoş bişey değil kız nasıl incinmiştir fiziksel değil ruhu
- +1 yıl
küçüktük be geçti gitti :)
Soran+1 yıle tamam peki
Hayır hiç böyle bir duruma düşmedim. Düşsemde yapmam.
11 Yorumla
Soran+1 yıltebrikler
+1 yılFeministe bak hele erkekler atınca ayıplıyorsun, kızlar atınca alkışlıyorsun hayat sana güzel.
Cevap : ayıpla beni04 Yorumla
Soran+1 yılayıpladım seni
- +1 yıl
Ayıplamak da ayıp, ne yapayım bende seni ayıplayım o zaman -.-
Soran+1 yılkızlar atınca alkışlamıyorum ama yerinde atarlarsa alkışlarım durduk yere zaten kimse kimseye tokat atmasın -_-
- +1 yıl
kesinlikle haklısın ^_^
+1 yılsevgilime 15 tane erkek tekme tokat dalınca sevgilimi öyle görmeye dayanamayıp 15 kişiye saldırmaya kalktım aldıgımız darbelerden sevgilimle hastanelik olmuştuk :D daha 1 ay bile geçmedi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılah be yaaa :D
- +1 yıl
yapıcak bişey yok sevgilimiz için dayakta yedik :D
Sakasina attim tokati bnmle konusmadi cunku arkadaslarinin yaninda tokat attim 😂
00 Yorumla
+1 yılAtmadım şiddete karşıyım umarım uygulamak durumunda kalmam✌
00 Yorumla
+1 yılYanlışlıkla bir arkadaşımın gözüne yumruk atmıştım. Ama istemeden oldu.
00 Yorumla
+1 yılOlom ben ilkokuldaki erkeklere günde en az 4 tekme 99 yumruk atıyodum :D
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın emanetine kötü söz bile söylemedim ne tokat mı asla!
11 Yorumla
Soran+1 yılen büyük helal sanaaa :)
Kızın birine osmanlı tokadı atmıştım, yavşayıp ellemeye çalışıyordu :)
00 Yorumla
+1 yılBirçok defa attım. Hatta ilkokulda bile yapmıştım bunu :/
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Attım. Sürekli konuşuyordu sürekli şikayet sen şöylesin sen böylesin... sinir geldi üstüme bir tanr çaktım gitti 5 dk sonra geldi özür diledi ahshhdhjs
01 YorumlaFeminist cahile bak l*n . onlar atınca birşey yok ERKEK atınca şiddet dimi s*kerler canım. Bana el kaldıran kadının elini kırarım, Çok ciddiyim. Herkes haddini bilsin yeter.
04 Yorumla
Soran+1 yılsensin cahil terbiyesiz sen ilk önce konuşmayı ögren pislik herif sen birşey yapmazsan kadın neden sana el kaldırsın
Soran+1 yılmal mısın durduk yere vuranları nıye savunayım ben salak ya sen bir tarafından anlıyorsun senin varya konuşma tarzın küfür küfür ederek birşeyler yapmaya çalışıyorsun o yuzden senınle tartışmaya girmeyecem bile bende sayende ramazan ramazan agzımı bozdum tebrik ederim sizi böyle devam
benim kızın bileğini çıkarmıştım. acıdım laan sonra. her gördüğümde sargıyı üzüldüm. amaaa mk 3 ay sonra yine aynı. baçağına sıkacm plan yapıom
00 Yorumla
+1 yılBen Bir Kadına Bunu Yapmadım Yapmamda. Sözlerimle Vururum. Kadına Vurulmaz. Erkeğe Gelince Çok..
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
Kıyar mıyım..
+1 yılKız kardeşime yazıyodu birine yumruk attım, eski sevgilim beni dinlemedi kulağına sağlamca vurdum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAttim cok attim. En son 3 hafta once ayrildigim sevgilime yapistirdim ayrilirken
02 Yorumla
Soran+1 yılsebebsiz yere yapmasaydın
Cevap sahibi+1 yılHaketti ya sonra zaten kotu oldu baya bidaha vur haklisin dedi
+1 yılHayır atmadım. Yani ciddi yönden atmadım. Şaka amacıyla sadece hafif hafif.
00 Yorumla
+1 yılAttım hem de çok kez.. delirtti bnde Son noktaya geldi çaktım
02 Yorumla
Soran+1 yıldelirtmeseydi oda -_-
- +1 yıl
Aynen 😂
+1 yılAsla atmadim. Atmak icin cok sebebim oldu ama erkekligime sigmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılhelal
+1 yılşakasına yapıyorsuk ama ciddi öyle olmadı allah muhafaza ölür ya
11 Yorumla
Soran+1 yılhahha
attım çünkü laf atmıştı gerizekalı hatta tekme bile attım
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapmışsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok atmadım ama iki defa karşı cinsten tokat yerden kafamı aşagı dogru yaptıgım için arkamdaki arkadaşlarıma gelmişti o tokat :D ayrıca bişi sorabilirmiyim?
02 Yorumla
Soran+1 yılbuyrun seviyenizi aşamadıgınız surece sorabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ogWEGk.jpg şu fotodakilerden hangisi bir bayan gözüyle daha iyi size göre?
Oldu 1 kere. Attiktan sonra pisman oldum ama sonralari iyi ki atmisim dedim
04 Yorumla
Soran+1 yıliçin gitmedi mi hiç
Soran+1 yılumarım birdaha olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç atmadım atmamda kadınlara kalkan eller kırılsın
21 Yorumla
Soran+1 yılhelal sana
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Atmadım hiç. Tatmam lazım o duyguyu. Kezbanı getirin banaaa...
00 Yorumla
+1 yılKızlardan falan çok tokat yedim de. Kızlara da tokat atma raddesine geldim ama hep tuttum kendimi😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni nasıl sinirlendiriceni biliyodu, sinirlendirdi. Durmadı devam etti. Tek tokat, bayıldı zaten. Hala daha yine olsa kendimi tutamazdım desem de, bir taraftan da utanırım.
00 Yorumlaabim olacak hayvana attım o da bana attı dudağımı patlattı falan çok bişey yok yani :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Siddet uygulicam bir kadinla yanyana gelmem
Vurursam ölür.
"Atmam"00 YorumlaAtmistim sevgilime şakalaşıyorduk :D şaka da olsa guzel bir duygu :D :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılKafa attım (kolidorda koşarken önüme atladı merdivenlerin orda durmaya çalışırken oldu)
08 Yorumla- +1 yıl
Hahaha banada öyle bişi oldu ona yakın. Aglasammı gülsemmi bilemedim burnu kanadı kızın. Kndi carptı ama
- +1 yıl
@istanbul_yakışıklısı
ahahah bendekinin kahvesi dökülmüştü üstüne - +1 yıl
Kanka bu nasıl yanlislik ya😂
- +1 yıl
Kanka hızımı alamadım ama fren yaptım ama kafa öne gitti😂😂
@eris-ceres - +1 yıl
Kiz yasiyo mu bari😂
- +1 yıl
En son beni kovalarken gördüm 😂😂
@eris-ceres - +1 yıl
Sonrasini hatirlamiyorum diyosun😂
- +1 yıl
Yanii 😂
@eris-ceres
+1 yıltokat atmadım yumruk attım push kıck atmıslıgım var kızlarla cok antreman yaptım :)
00 YorumlaEvet bana gelmiş Kürdistan kuracağız diyince dayanamadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. hiçbir koşulda hiçbir kadına el kaldırmadım aslada kaldırmam
01 Yorumla
Soran+1 yılalkışşş
Atmadim allahta attirmasin kadinlarimiz cicektir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılnarindirler bunu unutmayalım :)
+1 yılBiri zorla öpmüştü sonrada tokat attım...
Onun dışında çok tekme tokat olmuştur ama ciddi değildi00 Yorumla
+1 yılHemde çok kitab bile vurdum yumruk öyle :D vurdum adam olacaklar
00 Yorumla
+1 yılen yakın erkek arkadasım sacma bir şaka yapmıstı ona tokat atmıstım bende :D
00 Yorumla
+1 yılyalan soyleyıp 2 arkadasını dovdurtmustu sonra kendıde yedı tokatı
00 YorumlaÇocukken yaptım öyle bir hata çünkü iki kişi ile beni dövmüşlerdi bende onları teker teker dövdüm
00 Yorumla
+1 yılaptal yerine koymaya çalıştı
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi yaptın :)) ama yine de sinirlerimize hakim olalım
+1 yılevet beni öpmeye kalkıştı
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi yaptın az bıle
- +1 yıl
sağol zaten pişman da değilim :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkeğe yumruk ve tekme attım.. Kap kaç yapıyordu..
04 Yorumla
Soran+1 yıltebrik ediyorum böyle cesaretli insanlar lazım
Soran+1 yılaynen işte kavga anında insana bir cessaret geliyor hiç birşeyi umursamıyorsun allahkorumuş
+1 yılkıça attıklarımız sayılıyor mu ? =D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok !!!
- +1 yıl
o zaman hayır =D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖpmeye kalktı malın teki bastım tokadı.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi yaptın sonra ben bunları diyince feminist oluyorum hey allahım ya
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Şakasına atmıştım. Ama çok kızarmıştı :D
11 Yorumla
Soran+1 yılolur öyle
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. kalçalarını tokatladım becerirken bu sayılır mı?
10 YorumlaAllah öyle birşey yaşatmasın bana.
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem