Attıysanız sebebi neydi? 👋👊 Ben hayatımda bir kere atmıştım, haketmişti detaya girmeyeyim ama şöyle bir şeydi. Gerçi tokat attıktan sonra böyle gülmedi ama
Tokat yedim :D sesimi çıkarmadım, çıkaramadım :D ama tokat atmadım. Tokat yicemi anlamıştım zaten üzmüştüm kızı gözleri dolmuştu biraz sinirliydi yaklaştı bağırdı bana tam bir şey söylüyodum zalımın kızı yapıştırdı tokatı döndü gitti :D Lisede olmuştu bu olay okulda. :D
ben lisede iken bir kızla tartışmıştık bana ağır küfürler etti birde tekme attı bende uçan tekme ile karşılık verdim kız bayıldı tabi ambülans falan geldi bende kaçtım korktum tabi bir hafta okula gelmedim kız hayvan gibiymiş bişey olmamış öğrendiğimde rahat bir nefes aldım. kız şimdi dövüş kulublerinde para karşılığı dayak atıyor
ilk okulda dalaştığım bir kaç kız arkadaş haricinde olmadı ama sevgilime zamanı geldiğinde keşke atsaydım diyorum şu an hak edenin hakkını vermek gerek sonuçta bu arada kız arkadaşım varken şakayla karışık da olsa ondan bir kaç tokat yemişliğim var hiç güzel olmuyo eli ağırdı yarım saat kulağım çınlamıştı yumruk atsa daha iyii ya :/
Evet, evimde sarhoş oldu, sonra yatağıma yatıp sağa sola tükürmeye başladı... en sonunda dayanamadım vurdum. ertesi gün hatırlamıyordu iyi ki. kendime yakıştıramadım.
aldatmıştı elimin tersiyle gömdüm iki tane birde kafa attım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilime attım, sevgili olmadan önceydi. Off bir kız var nasıl anlatsam dedi. Lafı bitiremeden indirdim tokadı. Içim yandı sonra ya. Çok kötü vurmustum. Simdi sevgilim olur kendisi, bilerek yapmış öküz
En İyi Cevaplar