ya 35 ten sonra bir göbek bıyık sakal bilmemne dağdan inmiş gbi sırrtta bile kıl var abi git epilasyon yaptır i yani herkes değil tabi ama yüzde 70i öyle... böyle sert bakışlar filan sert bakınca kıl ve göbek yok oluyo sanki :D . neden kaslı bakımlı modern deiller anlamıorum. not: lütfen kimse üstüne ALMASIN ben sokakta yürüken gördüğüm sıradan tiplerden bahsettim kızlar daha bakımlı erkeklerimiz pek bir pejmurde nedense
bende spora gidiyom kıllarımı epilasyon yaptırıyom göbek de yok
üzüm üzüme baka baka kararır sürü psikolojisi kızlar bakımlı olsun istiyolar aynaya bakmadan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden bir çok türk erkeği spora gitmez göbekli ve kıllı?
Aslında evet kızlar Bakımsız olsa Bıyıklı kaşlar çıkmış vücut Yağlı dişler sarı vs kimse bakmaz bu bir gerçek ben bile kendimden aynaya bakınca tiksinirim en azından erkeklerinde kendilerine dikkat etmesi gerekiyor bence birçok gördüğüm erkek (illa bunlara uymayanlarda vardır tabi ama) diş fırçalamıyor, Tırnaklar pislik içinde, deli gibi ter kokuyor vs... Yani bunları kadınlarda düşündüğünüzde ne kadar geri adım atoyorsanız aynı şeyi bizimde sizler için düşündüğümüzü unutmayın sevgiler :) herkes temiz bakımlı mutlu sevgilili bir hayat yaşasın âmin :D
evet aynaya bakmıyorlar kadın bakımlı olsun ama kendileri leş gbi kokuyo. sanki dokunulmazlıkları var. otobüse binemiodum ya ter kokusundan abicim paran olmayabilir suyun sabunundamı yok
Nasıl mutlu oluyolarsa öyle olsunlar buna biz karışamayız. Ancak ben şuna kızıyorum kadını eleştiriyorlar. Yani siz göbeğinizle mutluysanız göbeğiyle mutlu olan bir kızı eleştirmeye hakkınız yok. Kusura bakmayın.
evet manken gbi kadın istiyolar. o tipinle manken gbi kadın seni napsın haa paran varsa anca ona gelir . bide kendine kaslı genç sevgili yapar sende boynuzlandığınla kalırsın ahuahuah
Hepsinin nedeni fakirlik. Kilolu çünkü çeşit yiyecekler yok ekmeğe abanıyor. Bolluk içinde insan ekmeği ister istemez kısar ve ekmeği kıstığı anda kilo verir. Spor yapmıyor çünkü işte çalışmaktan boş zamanı olmuyor. Olduğunda ise dinlenmeye ayırıyor. Güneş yüzü görmeden sabah girip akşam işten çıkan milyonlar var ülkede..
Nasıl istisna? Buda istisna o zaman. Sakal erkekliğin şanındadır, napsın erkekler kız gibi kılsız tüysüz mü gezsin? Bir çok insanın epilasyon yaptıracak durumu yok, bazılarıda aldırmaz, sırtındaki kıldan bizene :) Oda öyle yaratılmış. Ama bir bayana hiç yakışıyor mu bu? Hiçte istisna değil ayrıca :)
üff ne alaka ya sakal traşı olsun hergün maymuna 5 kala gezmesin midem bulanıo ya çorbanın yemeğin içinde sakallar. sakal şanından değil pisliğinden bakımsızlığındda tembelliğindendir bir traş olmaya üşenio ya
Terbiyesiz olan ben miyim şimdi? :D İnsanlara bodoslama dümdüz gidiyorsun, sakal ya saka, midem bulanıyor diyorsun oranda kim bilir at kılı gibi kalın kalın kaç tane vardır :D
yabancı ülkedeki modern dediğin erkeklerin yüzde 70 den fazlası senin tarifine uyuyor ve koltuk altlarına bak kılı orda görürsün, çoğuda obez. genelleme yaparken türk erkeği diye ayrım yapmanız yanlış
anladım, bu birazda yaşam standartlarıyla alakalı gibi (çalışma saatleri, sosyal imkanlar vb.) çevremdekileri düşünüyorumda kılı bilemem ama göbek olayına katılmıyorum.
Sana zaten 1 tanesi yeter oda istediğin gibi olur ha 1 tanesi yetmiyor diyosan bilemem, zaten tanımı vermişsin Öyle olmasa Türk Erkeği olmaz değilmi? 👉👌
valla sokağa çık bir bak 10 kadından 8 i bakımlıdır makyajı saçı diyet yaapr vs erkeklere bak 10 eerkekten 7 si kilolu göbekli yağlı saçlı kokar vs erkekler bakmıo kendine
Makyaj bakim degildir. Ben o 10 kadindan hep 2sine denk geldim sanirim. bir toplu giyip yuzunede badanayi yapinca bakimli oluyolar. erkekleridr bu kadar kucumsemem spor salonlarindaki uyelerin %80i erkektir mesela hic dikkat ettin mk?
Ben o kadar salon degistirdim her yastan erkek gordum. kadinlarda 50 yas ustu pilates dersine gelip kadinlar gunu yapiyolar :) haklisin tabi erkeklerde bakimsiz ama kadinlarda onlardan asagi kalmiyo
hahaha öyle ama. kıllarını almaz onlar erkeklikten çıkacaklarını zannediyorlar kıllarını alınca, sonra top mop derler diye. :-) tüm savunmaları bundan ibaret. sonrası saldım çayıra mevlam kayıra hesabı. ama sorsan karılarını düşünüyorlar hep. :-)
Spora gitme konusunda Türk kası terimi hiçe sayılarak yazılmış :) Kıllı olan kısmında da ; şu resimdeki elemanda küpe var sakal denişik marjinal diye bu tipe bakarız temiz oldugu düşünülen tip ama gördüğün gibi kıllı pislik olan bu ;)
Fotograf koydugun tip Türk erkeğini yansıtmıyor genelde Türk erkeği küpesiz olur , sakalları böyle yapmaz. Kaç tane sokakta gördüğün erkeğin sırtını gördün de genelleme yaptın diyorum :) Göbek işi başka onlar Türk kası.
"sokakta yürüken gördüğüm sıradan tiplerden bahsettim" demişsin ama plaj dememişsin :) kendinle çelişiyosun bırak bu işleri çoğu ülkede bizimki kadar temiz erkek bulamazsın :)
Akşam eve ekmek götürmekten kendılerıen bakmıyorlar ki ben 4-5 aydır spora gidiyorum oda sırf göbeğim olmasın diye kas yapma gereği hiç duymadım çünkü sokakta artık her 4 erkekten 6 sı apaçi kaslı
Spor 4 aydır yaşam tarzım ama öyle gereksiz yalnızca kız düşürmek için spor yapan insan çok sen onları arıyorsun galiba ben vücut la ugrasmayi seviyorum kıl konusuna gelince kılsiz erkek mi olur ya :D
Ben kıllı ve göbekli halimden memnunum ve sporada asla gitmem. beni böyle kabul edecek birini bulurum kafam rahat başkalarının ne düşündüğü umurumda değil.
kes ya akşam akşam seninle tartışacak değilim uza şimdi buradan. Milletle laf dalaşına girecek kadar ucuz ve basit birisin yol al la gece gece canımı sıkma !
Sigaram yok İçkim yok Spor Yaparım Doğal olmayana karşıyım Epilasyon felan sen kopa dur Günü gelince lazer Epilasyon Yüzünden lafları çıkar gülmeye devam edersin
Burnunu kırdıran mı alıyom bu ülkede Saçına postiş takan mı Gözüne lens takan mı Insan olun Allah'ın yarattığını sevin Kendinizle Barışık olun Dünya'ya 1 defa geldim O ne der Bu ne der Beğenirler midiyormuşuz kendimi geremem Kimseyi tatmin etmek için de yaşamam Hayat felsefem carpe Diem Zevkime bakarım I'm the Best f*ck The rest
Katılıyorum Ama ben AÇIK alanda parkta da spor yapıyorum Isteyen bulur Tabi benimki biraz zevk meselesi Şehirde ağaçların Arasında koşmak varken ter kokusuyla salonda spora karşıyım Ama bu ara insanity düşünüyorum belki salona girerim
Sendede var sen köpekmi oluyorsun şimdi?, bırak ablacım bu işleri hadi sana iyi geceler hatta akşamalar sizin orada daha saat erkendir, yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor😏
Öyle değilim bundan emin ol, her hafta iki kere düzenli yüzerim, kendi işyerim olduğu için barifks çubuğum var günde ortalam yüz barfiks çerim her akşam yatmadan önce 70-100 arası kekik çekerim her akşam en az 150-200 kere ip atlarım, her pazar sabahın 6sında kalkıp egrezsize giderim, milleti beğenmiyorsun acaba sen nekadar düzgün bir fiziğin var mı, ben yolda yürürken en az 3-5 tane kız ilgi gösterir, sen git bebelerle takıl bana masal anlatma.
Algılaman düşük olduğu için çok ince açıklama yapmak zorunda kaldım kusura bakma, benim yaram yok ama senin bir sıkıntın olduğu kesin insanları hor görüyorsun, ilk önce kendini eleştir sonra başkalarını, bana deki bende iyi vucut var o yüzden beğenmiyorum tamam derim, ama siz hiç birşey yapmayıp sonra başkalarını eleştiriyorsunuz.
Okumama senin cahilliğini belli eder, çünkü tartışmayı bile beceremiyorusn hadi iyi geceler seninle uğraşamıyıcam, senin seviyene inmek istemiyorum, bir dahakine kelimeleri seçerken biraz daha dikkat et birisi sana köpek dese hoşuna gidermi?
Demesi kolay sizdeki kıllar ince olduğu için ağda pek acıtmaz bizdekiler bildiğin amazon ormanının 100 yıllık köklü ağaçları gibi ama ben kendim kıllı değilim sporumu yapıyorum ve göbek yerine sixpack var
hehehhehehh olsun sen yinede git markete çamsakızı ya da veed al :D onu yapıştır çek... hehe ağzı kesici almayı unutma bu olaydan önce bir kaç tane hatta o bölgeyi uyuştur öyle bas ağdayı çek.. bas ağdayı çek ehheheheh yol kıllarını hehehe
zaten yakışmayacağını düşünüyorum :D yok ya sırtımda felan bişey yok ama olanlarıda asla yadırgamıyorum göbeklileride yadırgamıyorum çünkü bizi onlar varediyorlar :D
Benim avuç içi ve ayak tabanlarim hariç ful kıl ama iş için göç ettiğim bursada tavladigim Bursalı sevgilim bebeh gibi sarışın mavi gözlü. Eliyle sürekli göğüs kıllarımı oynar canı sıkıldığında yolar. Evet kıllar normalde kokar ama ben sevgilime her zaman sildirttigim için kokmaz. Ayrıca ben garsonum sabah sekiz akşam onbir senin o tüysüz kaslılar gibi zengin çocuğu değiliz kas yapalım beslenelim. patronun ağız kokusunu çekeriz. Sen İngiltere'de kıllı erkek bulamadığım için kıskanıyorsun birazda bacım.
banane o onların sorunu kızlarda kıllı çıksın ortalara o zaman onların da maddi sıkıntıları oluyo :))) n e alaka git çamsakızı çoban ağdası al yapıştıur orana burana çek işte yol kılını
En İyi Cevaplar