Spor konusunda 1b cevap paylaştı. gencken üniverste kazanacam diye kendini yırtan kazanınca maddi zorluklar içinde bir tas corba 1 ekmek ancak karnını doyuran kazanamayınca iş bulacam diye bulunca * asgari ücretle ancak yol masrafı ve karnını doyurabilen gencliğimiz ilerleyen yıllarda evlenecem eşya taksidi kız arkadaşla nişanlıyla saga sola gittiğinde cep harclığı bu arada calıştıgı için artık evin geciminede yardımcı oluydur ki malum evin eksiği hiç bitmez daha sonra evlendim telaşı cocuk oldu bu maaşla nasıl gecinecez telaşı cocuk okula başladı ne halt edecez telaşı okul servis ücretleri telaşı bu arada kadın hiç durmaz oonun kocası karısına tek taş almış bunun kocası karısına yaprak sarması yapan telefon almış dır dırı gencti adam oldu kendine ayırabldiği tek şey ara sıra stres atmak için içtiği 2 bira
lan ne zormuş Türk erkeği olmak yazarken iğrendim mk14 Yorumla- +1 yıl
bu arkadaş da pek haklı..
En İyi Cevaplar
Madem az görüyorsun sen teşvik et ne olur ki deme, yani ben amatör olarak bodybuilding ile uğraşıyorum ve sanırım 11 - 12 arkadaşımı bu ay içinde spora başlattım.. Tabi ki ayrı ayrı salonlarda yani haydi spora diyip toplanmıyoruz :) hmm sorunun cevabına gelince ise bence amaçlarımız farklı yani "zihniyet" meselesi yani şunu demek istiyorum, bizim gençlerimiz bende buna dahil olmak üzere yaşımız küçükken bunları bilmiyorduk zaten, biraz büyüdük sınavlar dediler biraz daha büyüdük hadi üniversiteyi bitir sonra ne istersen yaparsın dediler hep bir erteleme içindiyiz anlaşılan, yani insanın içinde olan birşey ve birde ailenin bu konulara olan ilgisiyle alakalı sanırım..
01 Yorumla
+1 yılneye önem veriliyor ki buralarda sanki.. hadi diyelim konu spor olsun.. futboldan başka sporlar izlemiyorsunuz dahi çoğunuz yaa.. spor dalında kıt bir kültüre sahip ülkeden ne bekliyorsun.
13 Yorumla- +1 yıl
sistem tarafından sunulan her şeyi bianda popülerleştiren bir toplum olmaktan vazgeçerek. her alanda. spor da dahil.
Onu erkeklere sormak lazım birazcıkta olsun vücut calsn biz kadınlar yazın plajarla kıllı ve göbekli erkek görmek istemiyoruz.
517 Yorumla- +1 yıl
olacagı sonra ne biliyomusun .. erkekler bu sefer sizi takmıcak bakımlı olduktan sonra erkek bu sefer kızlar peslerinde kosucak .. ben bulgaristanda yasıyorum burada kızlar erkek icin kavga yapıyo .. turkiyedeki durumun tam tersi burada .. halinize şükredin :D
- +1 yıl
Adamı duydunuz beyler bundan sonra plajlarda üstsüz dolaşmak yok herkes tişörtünü kaprisini giyecek denize öyle girecek işte o kadar.
- +1 yıl
şule ölediyosunda adam yanına gelınce de tanısmakıcın fıt bırı tabı yok olma z söle böle tanımadıgım bırıyle cıkmam ben ozaman halanın ogluyla felan cıckın yabancıya gıtmemıs olursunuz he :D
- +1 yıl
biz de basenli, yağlı, ağdasız hatun görmek istemiyoruz al sana misilleme
- +1 yıl
E peki arkadaş listende neden hep hödükler var o zaman?
- +1 yıl
Sen bunu dedin ya patlama olacak şimdi bir gym salonuda ben açayım paraya para demem artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü bu spor türkiyede pahalı
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır o dediklerinle v�c�t yapılmiyor
+1 yılbizim gençler bira ya da rakı ya da cigaralık içmeyi bir bok sanıyorlar.bunu bir erkeklik şeysi olarak görüyorlar.kızlarımız da erkeklerimiz de bu konuda iğrenç durumda.elemana bir bakıyosun bir karış boyu var ulen insan en azından çok değil günde 30 dakika kardio yapsa yine tığ gibi olur.hem boy kısa hem kilo var.eleman yürümüyo mübarek sürünüyo...bir de şu genel kanı var.danaya sorsan neden spora gitmiyorsun?diye o da benim kilom iyi der.kız olsun erkek olsun cevap sekmez.spor yapmanın kilo vermekle alakalı olarak görüyorlar.verhasıl kelam...eğitim şart.farz,vacip ne dersen de...
30 Yorumlaşehir planlarında koşu ve bisiklet için yer belirleyen ülkelerde elbette bizden daha fazla spor yapılacak.yarın sabah koşuya çıkacağım desen yer bulamazsın.kültürümüzde spor yapmaya değil,konuşmaya geyiğini yapmaya yer var.
21 YorumlaO dediklerin filmlerde obezite oranı kat ve kat daha yüksek onlarda. İsyan eden kadınlar acaba hiç spor yapıyorlar mı onu da merak ettim.(50 kilo kızda 70 cm bel var.-_-) Bir de biz öğrencilerin onlar kadar boş vakti yok. Onların okulunda her türlü spor anternatifi var. Ben sırf sayısal öğrencisi olduğum için biz milli sporcu yetiştiriyoruz senin zamanın kısıtlı dediler gönderdiler beni.
10 YorumlaTürk erkeklerinin öncelikleri başka belli ki. Kafası rahat insan kendine ayıracak vakit bulur.
24 Yorumla
+1 yılBiraz mantıklı olun öğrencilerin işsizlik kaygılarından dolayı ve okulu bitirme kaygılarından dolayı ayrıca parasız olmalarından dolayı , çalışanların yoğun çalışma saatlerinden ve aldıkları düşük maaşlardan dolayı ayrıca asgari ücretle 4 kişiyi geçindirme zorluğundan (survival) dolayı hiçkimsenin aklına spor bile gelmiyor ne sporundan bahsediyorsunuz … ülke şartlarını görün öyle konuşun
00 Yorumla
+1 yılHergun alkol alan bir genclik olursa gobekte olur kas da olmaz :) Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Yabanci bir rulkede yasayan olarak soyluyorum, adamlar icmiyor kardesim. Ben kendim fitnese gidiyorum, cuma cumartesi aksami gidip parti yapacagina icecegine gelmis agirlik kaldiriyor. Oyle tipsiz tipler de degil, bindigin wauw diyecen tipler. Ne bilim biz biraz oturalim elimde cayim boregim olsun tv de dizimi izleyim ya da filmime bakayim bir halk miyiz neyiz :)
00 YorumlaAnamızın yağlı ve lezzetli yemeklerini onların anaları yapamıyorda ondan :D
22 Yorumla- +1 yıl
ahahah.. nokta atışı..
amerikalılar mı fit ve kaslı allah aşkına adamların en büyük sorunu obezite yapmayın bunu yav
hea tvde falan bakınca tabi hepsi fit kaslı ee bizim ülkedeki yeni ünlülerde aynı olmaya başladı farkettiysen10 Yorumla
+1 yılsalonlar eskiye nazaran daha kalabalık ama dönem dönem değişiyor bizim salondakiler genelde yaza doğru gelıyor kışın kaslarını gösterecekleri bir pozisyon yok montu giyip yürüyorlar yazında kas şişirip gösteriş derdindeler de bizm toplumuzmu spor daha cok gösteriş için yapılyıor saglıklı yasamak ıcın yapan sayısı az doğru spor yapanda az
00 YorumlaDostum yabancılar diyorsun da Tr'de kaç tane obez hastası gördün? ben düzenli haber izlerim 1 elin parmağını geçmez gördüklerim Tv'lere bakarsan evet yabancı flimlerde hep kaslı elemanlar polisler felan , yine tv'lere bakarsan haberler de Obez'ler yine yabancı ülkelerde onlar sadece iyi reklam yapıyor hepsi bu
00 YorumlaTwitter'da bile 5 tweetten 3'nün uyku,üşengeçlik olduğu(özellikle genç nesil)'Den günde 1 saat spor yapmasını nasıl beklersin..
11 YorumlaAhh ahh gecmisimizde osmanlii zamanindaki turkllerle simdiki turklerii kiyaslarsakkk... ne sporu yapiozz ne kitaap okuooz. Imaan eksikligimi dersinn. Ne ararsan var battikca batioruz. Bizim turkler gibi eringec bii millet varmii aceba bu dunyadaaa.
12 Yorumla
+1 yılArkadaş herhalde bütün dünyayı gezmiş, bütün dünya erkeklerinin ülkelere göre yıllık yaptığı spor saatlerini hesaplamış. Amerika'da obezite ne kadar fazla biliyormusun sen? :D
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılDostum Sen Beynini Yemişsin Son 2 Yılda Spora Artan Merakı Görmedin Galiba 2 Yıl Önce Spor Salonu Bomboşdu Bizim Şu an Boş Aletyok Çalışmaya Yazın Görürsün Plajda
13 Yorumla- +1 yıl
bu arkadaş haklı..
- +1 yıl
:) Zaman Herşeyi Çözer Kardeşim Sende Başla Burda Konu Açacağına :D
Artık kimse vücuda önem vermiyor da ondan. Paran var mı? istersen göbeğin Afrika'yı doyuracak büyüklükte olsun KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL!
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar yaşam ve geçim telaşından
Ne sporu arkadaşım?
Akıllarına bile çoğu insanın spor gelmiyor.80 YorumlaBu tür sporlara ilgi ve alaka son dönemlerde çok arttı umarım salonlarda hoca adı altında geçinen kişiler bilinçli programlar uygularlar . Milleti spordan soğutmazlar ..
00 YorumlaÇünkü onların kızları da böyle link
Not:Bu bi' bahane değil, spor yapıyorum :D20 Yorumlayanlış incelemissin. bunun istatistikleriyle daha yeni ugraştım.. amerikadaki obezite oranı türkiyeden çok yüksek.. onlarda sokaktakı her 10 ınsandan 3ü obezken bizde1 kısı ya vardır ya yoktur.
00 YorumlaBugun rejime girdim 95 im maksimum 2 aya 80 e dusup yaza fitness a baslicam arkadas ekle istersen gelismelerimi gor :) 110 dum 80 e dusmustum 3 ayda ama sonra sinav stressi 15 ini aldim hepsi annemin sucu kekler borekler hahaha artik eski ben yok
00 Yorumlayapam dedım orencıyım peder boş iş dedı vermedı para yılmadım kendım amator yapım dedıöm boynumda fıtık çıktı sakatlandım * omur boyu yasak bana al yapmak ıstıyıncede bole oluo mk
10 Yorumla
+1 yılbu ülküde böyle şeyler lüks kardeşim fedakarlık gerektirir işi var çocuğu geçindirmesi gereken evi var sülalesi rahat adam yapıyor zaten
00 YorumlaCunku onlarda okullar bu ımkanı saglıyor ve hayatları rahat. Bız sınavlarla ugrasmaktan vakıt mı buluyoruz
00 YorumlaÇünkü yurtdışında öğretim hayatı boyunca adam gibi spor yapıyorlar. Bizim gibi üniversitedeyken adam kahvede batak oynamıyor amerikan futbolu, rugby, ... gibi sporlarla uğraşıyor.
00 Yorumlacunku turk erkegi gobekli olur her turk asker dogar gibi :)
10 Yorumla
+1 yılamerika dediğin yerde en mal insanın aldığı asgari ücret saat başında 8 dolar, burada 2 dolar. sen neyden bahsediyon?
10 Yorumlaarkadaşım spor yaptıkta fitizde ne oldu? sap gibi ortadayız :)
00 Yorumlaçünkü bizim türk milleti spora önem vermiyor. onlar her gün gidiyor spora düzenli hayatları var ve vücutlarına önem veriyorlar bizim gibi tembel tembel yatıp hapur hupur yemiyorlar.
01 Yorumlaerkekte bayanda sporda az :)
25 YorumlaGenlerimiz boyle killi göbekli ve güçlü bir ırkız bir ingiliz deyimi derki türk kadar güçlü yani kas protein tozu bunlar ilgi ceker ama guc ayri bisey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanların daha önemli işleri var. Çoğu insan geçim derdine düşmüş kazandığı parayı ucu ucuna yetiştirirken spora kim nasıl vakit ayırsın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAvrupalı belkide amerikanın %60 ı obez vereceğin örneğin kenarına koyayım.
Önem veren veriyor eğitim meselesi olay başka birvşey değil.10 Yorumla4 sene oncesine kiyaslarsak aslinda buyuk bir gelisme var
00 Yorumla
+1 yılAmerikalı gençlerin çoğu şişman veya obez, ama bizim toplumumuzda evet spor alışkanlığı çok az
01 Yorumla- +1 yıl
oranın sokak cocuklarıyla karsılastırıyo :D var ya serseriler eight pack yapmıs cılız zarganalar * tabi arada yapılılar da var :D bide orda daha okul zamanında yasam tarzları spor .. az cok dizilerden bile bilirsiniz amerkian futbolu falan .. bizde ne oynuyolar :D bırakıyolar topraktan camurlu bir sahaya git yakar top oyna git 9 aylık oyna olmadı şut çek ... git arkada kızla muhabbet et sıkıstır ya da git sigara iç çaktırmadan :D bir halt olca yok
zargana bir balık turudur
beni hariç tut dostum
11 Yorumlapahalı ve disiplin gerektiren bir spor çünkü.
10 Yorumlaya bir git oglum de get
01 Yorumla
+1 yılsende galiba onlardansın:))
04 Yorumla- +1 yıl
yaa yaa ne demzsin :)
- +1 yıl
inandım inandım
+1 yılAynı şekilde kızlar da öyle
00 Yorumlamillet olarak sporla pek ilgili değiliz
01 YorumlaSpor konusunda 302 cevap paylaştı. t.c. boş insan çok kardeşim ondan
10 Yorumla
+1 yılİste bu nedenden yalnizim. :(