Çoğu böyle, spor yapmak çok mu zor? Hepsi demiyorum ama çoğu böyle :D

bende de kas yok evet ama spora gidecek zamanım yok ha para da önemli şimdi belki diyeceksin çok bir şey değil diye de o parayı bulmak için çalışıp sırtında evine ekmek götürmeye çalışan insanlar var. ha sen şanslısındır ortamın vardır durumunuz iyidir gidersin fitnessi vücudunu şekle sokarsın kendin gibi de bakımlı kaslı erkek istersin de niye karalıyorsun burada bize? kas yapma mecburiyetimiz var mı? yok. sende toprağa gideceksin bende kas yapsam ne yapmasam ne, yapanlar çok iyi gözüküyorsa onlarla takıl burada niye laf kalabalığı yapıyorsun ki?
Zor iş tabi. Sen her şeyi yiyememek nedir bilir misin? sabah akşam hesap yapmak. Ve buna zaman, emek ve para harcamak. Neyseki aralarından sıyrıldığım için şanslıyım
https://i.hizliresim.com/lkaJ7X.jpg
Kardeş bu ne hal
Kollar biraz daha kalın olabilir
Ohaa erkeklere bak kancık kezo gibi nasılda kıskanmışlar yuuuh, vault boy fiziği gayet iyi bakma sen kıskançlara
tek avantajı spor yapmadan adonis kasının görülebilmesi olan erkek. başka da bir nanesi yok efendim. sağda solda göbekli, yağlı bıdı bıdı yapan kuzucukların da "biraz kilo alsan süper olucaak" diye zırvalamaları da cabası. l*n kilo alınca da göbeğimize laf ediyorsunuz. ne emmeye ne gömmeye yani. napim lan? kilo almamı isteyen kuzucukları mutfağa beklerim. al diyerekten alınmıyor bu meret.
Bence vucudun güzel. Taş gibisin
Kız olarak şunu söylüyorum ki kızlarında çoğu bakımsız yani erkekleri taşlarsak onlarda bunu vurur yüzümüze
Evet kızlarda erkeklerde çoooook bakımsız
Heeeeeeeeeyyyu yavrum yürrrrüü bee kim tutar seni :))
Ahahhaha
Erkekleri savunan bir kız Haha
Cevap
96Cevap
tüm paramı ve zamanımı son 10 senedir yüksek okullarda dil kurslarında meslek seminerlerinde harcadım.. haftada 3 gün yüzüyorum bana yetiyor spor olsun diye.. ama kızlar beni beğensin diye toz proteyin tüketip salonlarda ter kokusu çekemem.. birçogu sağlığını yitiriyor kullandıkları kimyasallarla ve ağır idmanlarla..
@babyface0 sen kas geliştiriyorsun ama sanırım okumayı geliştiremiyorsun "birçogu sağlığını yitiriyor kullandıkları kimyasallarla ve ağır idmanlarla.." bu cümleyi ben yazdım yukarıda okumadınmı? herşeyin kararında olanı iyidir.. zararlı olduğu şeylere var.. sigara içmem içki içmem düzenli spor yapmaya özen gösteririm sağlığıma dikkat ederim.. bak buda zararları tabi okuyabilirsen bu sefer.. saglik.zararlari.com/...me-yapmanin-zararlari.html
Aşırı kaslı bende sevmiyorum
ya aşırı kas biryana sağlıklarını hiçe sayıyorlar adamlara fit olmak yetmiyor.. bazı vucutlar asla kas yapamaz mesela resimdeki çocuk ne yaparsa yapsın kas yapamaz çünkü kol ve bacakları çok uzun kısa mesafeli kaslar hacim kazanır.. o resimdeki çocuk ancak yüzme sporu yaparsa omuzlar kalkar göğüsler ve omurgası düzelir. ..
Ya ben onlardan bahsetmiyorum sadece kollar biraz kalın/kaslı olsun diyorum
çalışacak işte doğal yollarla.. sigara içen biriyse zaten adam olmaz...
Vücut geliştirmek sabır işi çoğu insan ilk 3ayda istediklerini alamadıkları için bırakır bu iş sadece ağırlık işi deildir diyetine yedigin karbonlara proteinlere dikkat edilmelidir ben günde 6 öğün yemek yenilmesi cok önemli protein takviyeleri bcaa amino asit karbonhidrat almadan olmaz bayada para isteyen ve zaman isteyen bir spor oyüzden coğu kişide vücut olmaz ben 7aydır bu spora gidiyorum definasyon dönemminden sonra inş istedim vücuda sahip olucam :D
Türk kızlarıni çok seviyoruz
https://i.hizliresim.com/12gmdD.jpg
off volup ya :D tamam benim cevap vermeme gerek kalmadı. :)
kadınlar nasıl bişi biliyormusun yakışıklı olsun olur
kasıda olsun olur
araba var mı olur
evi var mı olur
para ya para olur
anlayış olsun olur
beni az serbest bıraksın
bitmez bitmez bir evim var paramda yok arabamda yakışıklıda değilim kadımda yok türk kası var bende göbeğim ama hiç yanlış yapmadım ben hem bana yanlış yaptılar acımadan
Oooy anneeemmm sen ne dolmuşsun böyke
Kıyamam 😓😓😓😓😓
Üzüyorsun beni 😓😓😓😓
o zman seni güldürmeme izin ver
bazen ;
hoşça kal demeyi kendimize çok görürüz.
acı çekerken ben hoşsuz, sen hoşça kal.
ne yalan,
ne sahtekar
ne balon bir söz
uğruna yakıyoruz geleceği,
patlaması mor rengin asilliği.
tam ümidimi kesmiştim ki çıka geldin
tek bir kelime buzlu hayatımdan etti
bilemezsin anlamını onun
heyecenım korkularım
karamsarlık geride kalsın
bir gülücük ve
nasılsın...
Demek ki vücut değil kişilik ön planda. Bu zamana kadar yoktu tencere her seferinde yuvarlandı bu zamandan sonra da elbet yuvarlanır. Kendine bakmak güzel şey ama play station salonları dururken ilgiyi oraya çekmek zor. Erkekler böyle olsun isterken erkenlerin kızlardaki o at ımsı istekleri ne olacak? Tüm erkekler kaslı fit bir vücutta olunca kızların da manken gibi vücuda sahip olmaları gerekecek erkek için tamam da çoğu kız için yemez:d
Öfff he yav he
Tabi kendi vücuduna şöyle bir bakınca aynadan he he
Taş gibi latin kızları gibiyim
Çünkü evine ekmek götürüyor %95 i yanı vucuduna ayırıcak zamanları yok.
Yooo evli olmayanların çoğu böyle
Biz diger dış ulkedeki insanlar gibi rahat yasayamiyoruz canim benim ben spor yapiyodum 72 kg 1.73 boyunda zimba gibiydim fizigimi gören harita inceler gibi incelerdi ama hayatin yukleri sirta binince spor mipor yapamiyo insan ;) aile gecindiriyoruz spor gelmiyo akla vakit yok şu an 60 kg ya düştüm anatomim degisti
çünkü türk erkeğinin kas anlayışı bira göbeğidir ve hiçbizaman ihtiyaç duymamıştır çünkü türktür ve bütün türk ataları güçlü olduğu için kendinide onlar gibi zanneder ama salak bilmiyoki ataları ondan kat ve kat büyüktür.
Aynennnnn
Yok yaaa hangi ülkede Türk erkeklerine hastalar
Kasli olan yerlerimiz de var... Peki siz neden kim kardasyan ya da alessandro ambrossio gibi degilsiniz? Cok mu zor. Ha simdi demeyin biri dogustan digeri sonradan diye ! Yüz güzelliginden bahsetmiyoruz. Geri kalan yerleri de ugrassaniz yaparsiniz
Hayırdır? Siz Türk erkekleri ne zamandan beri dolgun büyük çıkık kalçalí kadınları beğenir oldunuz? Normalde tahta gibi oğlana benzeyen kızlardan hoşlanır sınız
Seni kandirmislar malesef. Ya da öyle inanmak istedigin icin öyle düsünüyosun. Yok ben alinmiyorum zaten cünkü kasliyim ama kendi cinsimi savunuyorum burada
herkes kaslı olucak diye bişey yok türk kızlarının çogu kilolu çoguda çirkin laf diyen oluyormu? :d amelelik 3 5 kıza kendimizi begendirelim diye değmez
Aynaya bak sen tipsiz :d sen kaslı olsan bile bakan olmaz😃😄
Bak bak sanki altıma yatmış gibi konuşuyor kesin yarası var benimle ak :D
gizli hatun şu göz kamaştıran güzelliğini bir görelim senin bakalim yüzüme boşalmaya değicek tipin var mı tipsiz dedi ulan bana asdghl tarihe geçirdim seni :D
yüzüne boşalmaya değermi çok merak ediyorum ak :D
Her spor yapan kasli olsa herkes yapardi. Zor bir spor. İnsanin her gün agri ve aci ile yasamayi sevmesi. 1-2 saat amele gibi agirlik kaldirmayi sevmesi ve beslenmesine önem vermesi gereken, dünyanın en zor sporudur. Bu yüzden olsa gerek. Kozlarnasil hep siskoysa veya kemikse TTürkiye de erkeklerde kassiz iste ne yaparsin.
Not: Kasliyim
Oldu
Sanirsin kendileri Adriana lima :D
https://hizliresim.com/QRbaZV
İste bu da bir Turk.
Azim iste...
Sen şöyle misin peki? Ya da siz?
timdir.com/.../scarlet_red_09.jpg
pics.wikifeet.com/Scarlet-Red-Feet-1450850.jpg
images5.naughtycdn.com/.../...oververt_190x256.jpg
Kalça tahta göğüs tahta :D benim fiziğim latin kızların fiziğiine benziyor :D
Sen böyle misin ki kaslı adam istiyorsun?s3-eu-central-1.amazonaws.com/.../...6c556e723.jpg
Tamamen işsizlikten üşengeçlikten sanırım. Spor disiplin işidir herkes yapamaz. Zamanım yok diyenler de yalan söylüyor. Bahanelere sığınmayın :)
Aynen
milletin işi gücü var spora ayıracak vakitleri yok senin gibi işsiz değil kimse
Işsiz olmasan ne ararsın bu sitede
Yav hee he spor yap senden kaslıyım
Aman yapmasınlar :) göbek çok olmadığı sürece sorun yok bence ;)
Bir de olmayan kaslarıyla poz verirler tee Allah'ım Yarappim.
:))
Kendı fotonu koyarsın ondan sonra yorum yaparsın anlarıma bu sekılde özellıkle genellemelı sorular çok itici.
https://i.hizliresim.com/8l4qzA.jpg al sana kas o zaman. :p
Eh işte kaslı denmez
5 dakikalık zevk için ömür boyu spor yapana kadar 5 dakika çene yapıp ömür boyu mutlu olan insan olmak daha güzel👍
Sağlık için spor yaparım 250 grm et için kasaba gitmem yeterli👍
Allahım ya :D
Bak gördünmü 😪
Tembell
Tembelmi? 😪 günümün 5 saati uykuyla 2 saati sporla 2-3 saati yollarda. Geri kalan 12 saatide çalışmakla geçiriyorum. Ve tembel oluyorum? Tamam 👍
sözün kisasi fit olanin yanina fit yakisir göbekliğe göbekli yakışır diyelim bitsin. göbekli falanda fit birini istemesin arkadaşım!
Spor yapmak ve ideal kiloya sahip olmam yeterli benim için. Daha şişirmeye gerek yok abartanların çoğu da egoist insanlar
kas olunca ne farkediyor? :) kaslarımız ile ne yapıyorsun daha doğrusu :) perde asarken kavanoz kapağı açarken pek bir etkileri yok çünkü... :D
Sen ne anlarsın
Seks yaparken kaslı kollara tutunmak istiyorlar :))
kas itici geliyo kimine ama ben bu 3 ay tatilde başlıycam tabi kız mız için değil kendim için muay thai ye gidersem fazla kas yapmam ama muay thai işi olmazsa body buildinge geçiş yaparım
Hadi bakalım ^^
Altı yaşımda spora başladım
14 yıldır spor yapıyorum
Atletik yapım var
Maşallah :D
:))
kassız adam seri hareket eder. olanlar ne işe yarıyor.
Spor oyle kolay degil bir vucut yapma kac para biliyomusun sen bu ulkede? Millet ac ac
Kaç para?
Illa tozlara gerek yok
Iyi be
benmki var:) https://hizliresimyukle.com/image/B7OH
Dur birazdan bakayım:D
face var mı :d
Varsa nolcak :D
eklicem :)
Sanırsın kızlarımızın hepsi Scarlett Johansson da birtek biz kötüyüz
Evet berbatsınız
Bize berbat diyen neye benziyor acaba inan çok merak ettim
İşte %90'ı Barbara Palvin olan Türk kızlarından biri.
Ahhah :Da
Ben ve benim bütün arkadaşlarım herkül gibi :)
Sana denk gelmemiş
Diyosun :o
Siz neden kilolusunuz çoğu?
hem evlenince noluyor size? ;)
Siz niye 24 yaşına gelince kel kalıyor sunuz
burdaki bir arkadaşının fotoğrafını alıp onunla dalga mı geçiyorsun yoksa ben mi çok ayrıntılı düşünüyorum
Ayrıntilı düşünüyorsun koç
koç mu neyse
canım genelde calısma sartları hayat koşulları ınsanlar para ve zaman dengesini tuturamıyor cogu zaman
Tutturan tutturur
Şöyle sorular sormayın ya ne yapacaksanız zorla vücut geliştirmeye mi başlattıracaksınız? Onlara laf edecekken kendinize bakın.
Millet ekmek parasi pesinde perisan oluyor. Bizim insanimiz zengin degilki para ve zamanini fitness salonlarina harcasin.
Adam ailesine çocuğuna mi baksın yoksa gidip spor mu yapsın
dizileri izleyip etkisinde kalıyorsunuz. biraz da gerçek hayata adım atın...
Biz erkekler diyormuyuz Türk kızlarının çoğu beden godik ve çirkin
Yok demiyoruz
Millet zor geçiniyor bide gidip kas mı yapacaklar
İlk siz başlattınız zaten kadın zayıf olsun güzel olsun iyide bu kadın neden senin olsun?
Kisisel bir konu herkes istemeyebilir tabi mesela ben seviyorum spor yapmayi yapiyorum da ama herkesten yapmasini bekleyemem
işimiz var , gücümüz var herkesi kastedmiyorum ama kabuğumuzu geliştireceğimize bizi biz yapan ruhumuzu geliştiriyoruz , beynimizi geliştiriyoruz.
Bazi insanlarin vucut yapisi spora elverisli degildir herkes vucut yapamaz ornek ben 3 sene gittim hic bir sonuc alamadim sonra biraktim
ben ole degilim spor yapiyorum ama calisan insan surekli spor yapamaz
Bahane
herşey kasdanmı ibaret arkadaşım bizde insanız bizimlemi evlenceksiniz kasımızlamı evlenceksiniz :)
Her ikisiyle
Türk erkekleri kovalasın seni hangi milletin aktörleri ve modelleri dışında alayı kaslıdır bana bir örnek ver.
Kendimizi şişirecek zamana ayırsaydık aç kalırdık ;:)
Çoğu beyin kası geliştiriyor, o da sizin işinize yaramıyor.
Türkler mi PSHEPSVSĞEVEPEBLEBBSPVISVOHSCHOSĞJECPJEVPUEPUGDUŞHEĞIUVPEĞIHEHIÜDGĞJEIGPEGPUEUGPVUDPVUEHUPRGUPRPUVDĞHRHPIGPRUPUGRHĞURĞUHRUHĞRHPU
İnsanların vücutlarına ayıracak zamanları yok çünkü.
Haklısın çoğu böyle. Yanlış bir şey söylemedin ama eksik bir şey söyledin, türk kızları... :)
Begenmiyosan kapi orda git kendini onlara yama senin gibiside uzak dursun zaten :)
Sizde balinasiniz
2 yıl önce giydiğim tişörtler üstüme oturmuyodu çöküntü duruyodu spora asıl başlama sebebim buydu. Şimdi de dar geliyor gerçi.
Ülke değiştir ozaman sizde göğüş popo 10 numara biz kassızız
Benim fizik maşallah latin kızları gibi :D
Belliki sen çok kilolusun kaldıramazlar diyemi korkuyorsun
Kardashian soruyor!
Kardashiandan daha güzel fiziğim benimki gerçek ^^
Haha Adriana da olabilir mi?
(;
spor kültürü yok, seks yok normal bence
Aynen
fakir fukaralık nedir bilmez misin? beslenemiyoruz işte.
Bahaneye bak
Domuz eti olmayınca öyle olur ;)
Ne alaka
Nasıl ne alaka? Şuradan kalk git en sıradan avrupa ülkesine insanların ayı gibi iri olduğunu görürsün bizim ülkemizde et olmuş kaç lira beslenme zayıf para yok birşey yok yaşam standartları düşük herkesin zira sigara bağımlılığı yüksek düzeyde insanlar seks yapamıyorlar haliyle bölye standart kalıyoruz fakat çevik oluyoruz orası başka
Haklı olabilirsin ama konuyu nereye getirdin
Bende yiyorum ingilteredeyim herkes yiyor ama herkes normal kiloda ve kas yok. Domuz etini çok abarttiniz bence normal et. Yok kıskanclik hormonu salgıliyormusta. Burdaki insanlarin kiskanclik yuzunden yaptigi seyleri görseniz bu neymiş ya dersiniz. Filmlere inanmayin o kadar. Benim anneme cok guzelsiniz dedi biri. Babam agiz burun daldi adama :) 2 davaya girdim kiskanclik yuzunden kocasini karisini öldüren vardı
Avrupa erkekleri gibi kızlarla eğlenme vaktimiz olmadığı için olabilir ekmeğimizin peşindeyiz
Kesin öyledir
Evet öyle
Ne gerek var bir gereği var mı olsa nolur olmasa nolur? ;))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar