Neden ben bir yerlerden kadını duyunca ağzına bir tane yapıştırmak istiyorum. -Ki fenerbahçeli değilim ve caner'i de hiç sevmem.
Seviyorum
Sevmiyorum
Nötrüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Belki farkli olusunu seviyordur adamda..
Bence idare eder bir kadın
la bu adam yakışıklı; bu değişik kadını nereden bulmuş?
Günaydın. Bu kadın kim? Yok tanismiyoruz.
En doğru mantık.
Cevap
3Cevap
> kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz
medya önünde bulunan herkes hakkında yorum yapma hakkına gayet de sahipsinizdir. halka mâl olmuş insanlardan bahsediyoruz. veya halk için gereksiz olanlardan. madem öyle, çocuklarımızın izleyebileceği veya uzanabileceği yerlerden uzaklarda olmaları gerekiyor. ki hergün düzenli haber okuyan biri olaraktan, gazetede karşıma çıkan bir tip.
> medya önünde bulunduğunu nerden biliyorsun. adamlar bilerek insanların hayatlarına müdahil oluyorlar olur olmadık yerlerde çekiyorlar. kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. sen yaptığı işle ilgileneceksin.
tamam o halde. işim hakkında bilgi vereyim. medya sektöründeyim. ve bir çok insan arayıp, şuradayız buradayız diyorlar. işim hakkında başka bilgiler de ister misiniz?
Caner Erkin Eşcinsel diyolar ya. Sadece kağıt üzerindeymiș evlilikleri doğru mu acaba.
valla bir anormallik var. Bu kadınıın sevilecek hiç bir yanı yok
herkese vermıs sanada versın
Sevmiyorum tabiki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar