Türkiye'de ünlüler arasında başarılı evlilik yapanlar çok az. Yasemin Ergene'yi Doktorlar dizisinde takip etmeye başlamıştım. Güzel bir evlilik yaptı, hem iyi bir eş hem de iyi bir anne oldu belli ki. Evlendikten sonra kendini salan kadınlardan da olmadı ve fiziği hiç bozulmadı. Bence bir kadın anne olsa da kadınlığını asla unutmamalı, eşini ihmal etmemeli ve her zaman bakımlı, şık olmalı. Fotoğraflar her şeyi anlatıyor gerçi ama siz ne diyorsunuz? Yeri geldiğinde iyi bir anneHer zaman iyi bir eşHer zaman şık ve bakımlı bir kadın Her zaman şık ve bakımlı bir kadın
Kızlar, sizce de Yasemin Ergene Özilhan harika bir anne ve eş değil mi?
Zengin adamın karısı şık ve bakımlı olur tabi. İşçi adamın daha karınlarını doyuramayan her gun çocuklarının geleceğini düşünen yemek yapıp örgü yapıp satan karısı mi şık ve bakımlı olacaktı.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evlilik yaşantılarına şahit olmadığım için anneliği ve eş olması konusunda bir yorum yapamayacağım da onca para iki satır zevki olan hangi kadında olsa tabii bakımlı olur tabii şık olur...
İşiniz gününüz insanları eleştirmek küçümsemek. Ah şu internet, herkese bir şahsiyet kazandırdı, herkes her konu hakkında kendini bilgili ve uzman zannetmeye başladı. Bir de tabii günümüz kadınlarının para sevdası var ki bunun için her şeyi yapabilirler. Kalitenin, şık, tarz ve özgüvenli olmanın doğrudan parayla olmadığını anlayabilen bir avuç kadın var ülkede. O yüzdendir ki Türk kadınlarının büyük bir bölümü mutsuz olmaya mahkum.
Sizim uzman oldugunuz yaziminizdan belli zaten 😂😂😂 Yazdigim yoruma verdiginiz karsilik o kadar komik ki bir sey demiyorum bu kafayla allah yardimciniz olsun kardesim heee yasemin harika anne heee cok bakimli kadin oyle bakimli ki dudak dolgu yuzde botox ama seni mi kıracağım ya bakimli bakimli
Maddi durumlarının çok iyi olması önemli tabii ama kendine giydiğini de yakıştırıyor ve bir tarzı var. Herkes bu kıyafetleri taşıyamaz diye düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun giyimi ve tarzı hakkında?
Öyle tabii herkesin tercihi. Bak mesela üçüncü fotoda siyah bir mini elbise giymiş. Aslında elbise oldukça iddialı, o yüzden de herkes taşıyamaz. Ama onda harika durmamış mı?
Ben de yasemin özilhanı çol beğeniyorum. İddalı pozları dikkatleri üstüne topluyor. Bizim gördüğümüz kadarıyla çok iyi bir anne, iyi bir eş ve çok güzel bir kadın. Ve evliliği düzenli giden nadir ünlülerden bir tanesi.
Güzel bir bakış açısı katılıyorum sana. Ama güzel bir kadın ve giydiğini de yakıştırıyor bence. Bilmiyorum sen giyimi ve tarzıyla ilgili neler düşünüyorsun?
Haklısın. Hormonal bir sıkıntısı yok, ama dediğin gibi bakmış da kendine. Bekar birinin bile kolayına taşıyamayacağı şeyleri cesurca giyiyor ve çok da yakışıyor bence
Kesinlikle katılıyorum. Giydiklerini de yakıştırıyor. Gündelik hayatta şık ve doğal giyiniyor. Özel gecelerde de hem şık hem de iddialı. En çok hangi kombinini beğendin?
En büyük sorununuz kalitenin, zevk sahibi, özgüvenli ve tarz olmanın parayla olduğunu sanmanız. Emin ol bu kafa yapısıyla paran olsa da pek bir şey değişmez.
En İyi Cevaplar