Ünlülerden başarılı evlilik yapanlar çok az. Yasemin Ergene'yi Doktorlar dizisinden beri takip ediyorum. Güzel bir evliliği var, hem iyi bir eş hem de iyi bir anne bence. Evlenince kendini salan kadınlardan olmadı ve fiziği de hiç bozulmadı. Bence her kadın elinden geldiğince böyle olmalı, kadınlığını asla unutmamalı, kocasını ihmal etmemeli ve her zaman bakımlı, şık olmayı bilmeli. Fotoğraflar her şeyi anlatıyor aslında ama siz ne diyorsunuz arkadaşlar? Zarif ve şık bir eşİyi bir anne Her zaman bakımlı, güzel ve cesur bir kadınFormunu koruyan bir kadın
Yasemin Ergene Özilhan çok iyi bir eş ve anne değil mi sizce de arkadaşlar?
Üç beş kare fotoğrafa bakıp ünlüleri kusursuz zannedecek o ergenlik zamanlarını çoktan geçmiş yaştasın halbuki.. Keramet sadece tek başına kadında değil. Eşler birbirini her konuda beslemezse mutlaka bir taraf eksik kalır.. Eşi nasıl davranıyor ki karısını mutlu edip güzelleşmesini sağlıyor mesele burada.. Herkes karşı taraftan beklentilere girmeden önce kendine bakacak ilk önce sonra yorum yapacak..
Katılıyorum sana, elbete ki eşinin de her anlamda çok büyük bir rolü var onun şu an bulunduğu noktaya ulaşmasında. Fakat ne olursa olsun, kendi cephesinden bakınca kadın da üzerine düşeni yapmış görünüyor. Yani bir anlamda elindeki cevheri ya da sahip olduğu nimeti kullanabilmiş. Benim söylediğim bu. Ve ne yazık ki yaşadığımız toplumda onun yerinde olsa da bunu yapamayacak tonla özgüvensiz, duruşsuz, kafası ezberlerle dolu, korkak vs. kadın var.
Sadece kadın yok saydığın niteliksizlikte olan milyonlarca da bomboş erkek var.. Ben kimseyi eleştirmiyorum herkes kendinden sorumlu ama görünen bu şahane hayatlarının iç yüzlerini kimse bilemez.. Bu yüzden görüntüler her zaman gerçeği yansıtmaz. Örnek olarak gösterdiğini kadının imkanlarına ve onun sahip olduğu gibi donanımlı bir eşe her kadın sahip olamaz, adil bir eleştiri olmamış bu açıdan hemcinslerime karşı... İyi günler.
Kadınlar bakımlı olmayı bilirler. Fakat ilgili bir kocaları var ise. Kocası evdeki hiçbir şeye yardım etmezse eşine destek çıkmazsa o kadın kendine mi baksın evi mi döndürsün ise gidiyorsa bir de nasıl yapacak? Erkekler bakımlı ve güzel şeyler istiyorlar ama kendilerine bakım göstermiyorlar. Bakımlı kadın isteyen her erkek evde üstüne düşenleri yapsın ki kadın da kendine zaman ayırsın bakımlı olsun.
Yüzde bin katılıyorum söylediklerine. Bu konuya erkeklerin de hassasiyet göstermeleri gerekiyor. Peki tarzı ve giyimi için ne düşünüyorsun? Ben çok yakıştırıyorum kendisine, giyinmeyi biliyor ve gerçekten tarz diye düşünüyorum.
Güzel bir çift profili çiziyorlar. İkili ilişkilerinde herkesin mükemmel bir hayatı yoktur. Mutlaka ara sıra tartışmalar, olumsuzluklar olabilir. Önemli olan saygı çerçevesinde çözüm üretebilmek. Sürekli göz önünde olan insanların özel hayatlarına dikkat etmeleri zor olsa da, bunu başarabilen ender çiflerden olduklarını düşünenlerdenim.
Kesinlikle ben bu kadına baya hayranım doktorlar dizisinde görmüştüm ilk Duruşu evliliğine sahip çıkışı Evli olmasına rağmen modaya giyime gösterdiği özen super
Kesinlikle katılıyorum sana. evlendikten sonra kendini bırakmadı, ayrıca da sadece güzel ya da fiziği düzgün değil, giyinmeyi de iyi biliyor ve giydiğini yakıştırıyor diye düşünüyorum. Taşımasını da biliyor yani.
Kesinlikle Ben şunu anlamadım hayatın boyunca evlenince neden salar kendini kadın? salmamalı kadın asıl o zaman daha bakımlı olmalı Çünkü her anını gören bir erkek var ona hitap etmek için daha dikkatli olmali
Söylediklerinin altına imzamı atarım, tamamen aynı fikirdeyim. Ama birçok kadın bunu farkedemiyor nedense. Sanırım toplumda çoğu kadının özgüvensiz olmasıyla da alakalı bu. Halbuki bakımlı olması önce kendisine, sonra da birlikte olduğu kişiye saygıdır bence
Eve evcil bir hayvan aliyorsun Ona bile özen gösterip bakıyorsun temiz tutuyorsun Ki kirlilik hayvanın doğasında var Ben hala üzeri kokan kadınlar görüyorum bir defa birine dedim ki Jelini parfümünü bakım takımını ben alayım yeterki böyle gezme Beni dövecekti
Güzel bir çift profili çiziyorlar. İkili ilişkilerinde herkesin mükemmel bir hayatı yoktur. Mutlaka ara sıra tartışmalar, olumsuzluklar olabilir. Önemli olan saygı çerçevesinde çözüm üretebilmek. Sürekli göz önünde olan insanların özel hayatlarına dikkat etmeleri zor olsa da, bunu başarabilen ender çiflerden olduklarını düşünenlerdenim.
'Blogistgirl' olan ismimi değiştirerek 'Blogist' olarak yeniden üye oldum. Dileyen buradan takip etmeye devam edebilir.
Elbette zenginliğin payı var ama yakıştırıyor da bence. Ayrıca hem güzel hem de fiziği oldukça düzgün. Bir de tarzını gerçekten iyi diye düşünüyorum. Tabii bir kadın olarak sen daha iyi değerlendirebilirsin
Sanane elin karısından aman Ne İyi eş götünün kenarı gözüküyor aman Ne iyi anne bissürü yardımcılarım olsa bende öyle kafam rahat olurdu bunlar Ne yapıyo ki yıpransın böyle kalmaları çok normal.
Ağzına sağlık kesinlikle katılıyorum yorumuna. Hem fiziğini korudu iki çocuk dogurmasina rağmen hem de çok şık giyiniyor ve giydiklerini de yakıştırıyor. Sen ne düşünüyorsun tarzı ve giyimiyle ilgili?
Tanımıyordum, şimdi baktım söylediğin kişiye netten, o da çok hoş ve güzel bir kadınmış katılıyorum. Belli ki tarz da biri. Peki Yasemin Özilhan'ın giyimi ve tarzı için ne düşünüyorsun?
Bu görüntülere ileride çocukları da erişebilecek şahsen ben çocuğu olsam siyah elbiseli hali için keşke olmasaymış bu görüntü derdim. Belirtiyorum bu 'bence' herkes farklı düşünebilir😊
Anladım şimdi. Evet orda bir frikik vermiş ama dekolte, mini falan giyildiğinde olabiliyor bunlar. Bir anlamda olgunlukla karşılaması lazım. Ayrıca eğer giydiğini taşımayı biliyorsa kadın, ucuz bir görüntü oluşmuyor estetik açıdan. Burdaki da ucuz durmamış diye düşünüyorum.
Giymeyi bilmeyenin işidir frikik vermek ya da profesyonel frikikçinin işidir dikkat çekmek için. Evli ve anne olan kadın frikik veremez 'bence'😊 Başka şekildede estetik görüntüler çıkabilir ortaya bana göre vasatın altında bir görüntü😊
Bakmalı tabii de kime gore neye gore bakimsiz. Senin bakimsiz dedigin bana bakimlidir ya da tam tersi. Aldatmak karaktersizliktir. Memnun degilse boşar bu kadar basit. Uzgunum ama aldatanin da kendisine saygisi yoktur
Her şeye kime göre neye göre kalıp lafını koymak da moda oldu. Yahu bakımsız kadın bakımsızdır. Kişisel temizliğine dikkat etmez, giyimine özen göstermez, erkeğiyle ilgilenmez vs. Bu kadar 2 bilinmeyenli denklem gibi göstermenin alemi yok olayı. Ben aldatsın demiyorum zaten, sadece kaçınılmaz son bu oluyor diyorum.
Ben kadinlari yukardaki gibi bir kaliba sigdirmani elestirdim. Bu kadarda dusunmeye gerek yok zaten bir erkek bu sekilde davraniyorsa kadin hayli hayli davranir. Ve resmen aldatilmayi hakeder dedin ben de yine fikrimi soyledim. Herkesin kendi fikri neyse
Evet estetik konusunda sana hak veriyorum. Ama estetiksiz de güzel bir kadın aslında. Fiziği de hiç bozulmadı. Hem şık giyiniyor hem de iddialı öyle değil mi?
Özellikle 3. fotoğrafta bir davette sanırım, giydiği elbise oldukça iddialı. Hatta hafif bir frikik de olmuş ama şık ve kalite olduğu için basit durmamış bence
Eğer bunun önemli bir şey olduğunun farkındaysan ve gerçekten istersen olabilirsin tabii ki buna bir engel yok. Bence her kadın olmalı. Baksana giydiklerini de nasıl yakıştırmış kendine. Hem yakıştırıyor hem de cesur.
Doktorlar dizisinde oynarken daha güzeldi yasindan dolayimi yoksa estetik yaptirdigi icin mi yuzunu o kadar begenmiyorum artik fizik giyim olarak begeniyorum
Evet estetik yaptırdığı için eleştirenler oldu, o kadarını bilemiyorum tabii anlamam beni aşar o kısım. Ama dediğin gibi fizik ve giyim çok çok iyi. bir de herkes giyse bile taşıyamaz, giyen çok insan var ama o taşıyabiliyor da. Mesela 3. foto belli ki özel bir geceden, davet falan yani, hem çok güzel hem iddialı hem de iyi taşımış diye düşünüyorum.
Evet ama ladondan beklenti hep başka olmuş çocuk doğurdu mu anne oldu mu artık kendi çocyklaro için feda edecek diye bu doğru değil önce eş sonra çocuk bence
En İyi Cevaplar