aslında intikam almak için çok çok iyi bir fırsat olacak benm için ama birde tekrar onu yeniden severim eski duygular filizlenir diye korkuyorum :(
siz olsanız ne yapardınız ?
siz olsanız ne yapardınız ?
eski sevgiliyle tekrar sevgılı olursanız emin olun eskisi gibi guvenip ona hiç birşey yapmak gelmicek içinden hiç bir sekılde o duygular olmucak .. Sana bir sorum ..
Yere tükürdügün tükrügü yalarmısın ?
Ben bu sineği öldürmek istiyorum fakat ya sıktığım ilaçtan ben zehirlenirsem :)
Umursama bastan konussaydi snnle iliski bitince mi dank etmis kafasina
bi kitabi tekrar tekrar okumak gibi birey olur.. yoluna devam et bence
Cevap
16Cevap
Hiç gitmezdim konuşmaya eskide kalmış olmuş bitmiş ne konuşacakmışki daha seninşe ?
tabı ya hayatına yenı ınsnlar gırıcek yenı ınsanlar şans tanı yenı heycanlara kapıl boşver eskileri püsküleri ...:)
hadı bakalım o zaman hayırlısı olsun :) sana bır isim bulalım o zaman cici kız aşk konusunu kapattı olsun ısmınde :) yada cici kız tatilde kafasını dinliyor kimseye yüz vermıyor :)
reddet napcan intikam flan boş iş redet ki tenezül etmedigini görsün daha iyi
redederek :D sen kimsin ki benle konusuyosun çapın var mı ben çıtanı yükselttim adam oldun şimdi ilgim degilsin bye demen yeter
goze aliyosan sahip cikarim kendime diyonsa eyvlh . yoksa hiç girme sallamamak en güzeli . kimler intikam almak istedi de yine kendileri düştü :D
Evleneceksen benle geri donebilirsin de. Yoksa bas git de.
agir niye olsun, eger seviyorsan bu adami evlenmek istiyorsun, onun kadini olmak istiyorsun demektir. E o zaman aynen dedigimi de bak hersey ortaya cikacak. Sana laf kivirmaya kalkarsa, ama ben daha hazir degilim de gak da guk da derse YALLAH dersin. Sevgiler
intikaam güçsüz kişilerin işi
yüreğinin sesini dinle...
öyle zannedilir ama her intikam kendine yaptığın kötülüktür
yarın belki öleceğiz bunlarlarmı vaktimizi harcıyacağız:)
bu haksızlığı yapma kendine
intikam falan etkilemez öyle onu koyver gitsinn
Sen Sen Ol Nefsine Mukayet Ol. İntikam Dogru İnsana Yakısmaz Dürüst Birisi Degilse Konusma Gerek yok Sal Gitsin. Ama Her Hangi Bir Hatası Yoksa. Sorun da Olmuyacaksa Konus Zararlı Cıkmassın.
- eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.
- intikam soğuk yenen bir yemektir.
Eski eskide kalmıştır. 2013 model Mercedes mi 2010 model Mercedes mi ? Öyle düşün...
mantık ile kalp arasına sıkışmak kötü
İntikam mı :D Aman çok etkiler ya onu
benim de aynı sıkıntım var. yurtdışından geldi ne yapsam acaba. daha önce bu sahneyi yaşadık tekrar barıştık ve yine olm adı. şimdi aynı duygular depreşir mi?
Hiç uğraşan eskilerle yeniler her zaman daha taze ve sağlıklı oluyo bayat kullanma
geçen hafta ben de reddettim
:) yeni limanlara yelken aç
yine mi ya ?
yaa konusmak istemedigini benle bi iliskin oldugunu soyle. gelsin bana konussun :)
Avlamaya giderken avlanmada
intikam alma
sevmiyorsan
duygunu açıkla kırmadan
sevmekten korkuyorsan kendini geri çek
ne eskisi ya , yepyeni dururken.
filizlenirse karışma bence
boşver.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar