Eski sevgilim benimle konuşmak istiyor. Neden?

Eski sevgilim benimle konuşmak istiyor , defalarca kez iki yıllık ilişkimizin içerisinde birçok defa aldattı hep başkalarıyla konuştu , benleyken ne dediysem yapmadı bana göstermediği davranışı başkasına gösterdi ama her seferinde bana geri döndü sensiz olmuyor seni çok özlüyorum diyor ama sevgilisi olmasına rağmen benden gitmiyor sizce bunun sebebi nedir? Birşeyler yaşandı aramızda sebebi o mudur yoksa başka bir sebebi mi var garip bir durum ne hissettiğimi bilmiyorum ona kızıyorum kendime kızıyorum ama başına bişey geldiğinde küçük bir şey bile olsa benle paylaşır canı sıkılınca morali bozuk olunca ailesiyle bir şeyler yaşayınca benle paylaşır. Benden neden ayrıldığını soracaksınız şimdi haklı olarak ben de sordum kendisine boy dedi ailem boy konusunda çok takıntılı diyor hatta geçen gün deidm ki telefonu annene babana abine kime veriyorsan ver biriyle tanışmak istiyorum tamam dedi annesiyle konuşmuş annesi demiş kızım çirkin olsun ama boyu uzun olsun falan işte dedi konuşmak istemiyor falan. Ama bu da gidip gelip bana yazıyor hayatında kim olursa olsun hatta şu an biriyle konuşuyor sevgilisi var çocuğa demiş seni annemle tanıştırayım çocuk demiş utanıyorum bana kendisi söylemedi arkadaşı söyledi ben de ona dedim arkadaşını annenle tanıştır yok dedi istemiyorum benim konuyu bildiğimden haberi yok neden yalan söylüyor ne yapmaya çalışıyor?
Eski sevgilim benimle konuşmak istiyor. Neden?