Eskiden çok iyi anlaşırdık arkadaştık ben anlamam aşktan meşkten. Bana sevdiğini söyledi bende tamam unutursun hiç söylemedin sayalım arkadaş kalalım dedim kaldık da ama konuşmasında hep belli ediyordu bu durumdan rahatsız oluyordum. Bazı şeyleri üstüne alınıyordu falan sonra konuşmayı kestik 3 ay oluyor bu olay olalı ben onun arkadaşlığını cidden özlüyorum. Konuşmak için yazdığımda bunları yazmış.
Herşeyi silip, Arkadaşın olarak konuşmaya varsan geldim yazdım böyle yazdı.. 3 aydır unutmaması normal mi? Ne yapıcam imkansız gibi duruyor konuşmamız şuanlık.
Hayatını bir insana adayacak değilsen bir insanın sonsuza kadar sana arkadaşlık etmesini bekleyemezsin hele bu sana duygusu olan birisiyse Sana olan duyguları asla bitmeyecek o yüzden tekrar arkadaş olmanız söz konusu bile olamaz o sürekli bir ışık arayıp durur her yaptığından her sözünden bu yüzden boşuna kendinizi üzersiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya bak kardeşim Evlilikten kasıt gerçek hayat arkadaşıdır demek aynı zamanda en yakın dostudur demek Hiç mi kızı sevme ihtimalin yok açık ol
Aşktan meşkten anlamam ben ne sevmesi
Tamam mantık evliliği yap o zaman aradığın kızı bulmuşsun aşık olmam diyorsun hep yanında durur istediğin arkadaşlığı bulursun da buda kıza zulüm olur
Pusuya yattım kızların yorumunu bekliyorum bakalım kendilerinin yaptığı biseyi bi erkek yapınca tepkileri ne olucak
Sen bu kadar kolay mı sanıyorsun bu işleri?
Kolay olmalı hayatımı bir insana adayacak değilim herhalde.
Ayrıca 3 ay 90 gün 90günde unutmuyorsa sorun var demektir.
O zaman kızı isteyip durma sana o artik arkadaşlık yapamaz kimse sizin ego köleniz değil
seven insana küfürdür bu
Ego ile ne alakası var o iyi bir arkadaştı. Ve onunla arkadaşlığımızı geri kazanmak istiyorum.
Hayatını bir insana adayacak değilsen bir insanın sonsuza kadar sana arkadaşlık etmesini bekleyemezsin hele bu sana duygusu olan birisiyse
Sana olan duyguları asla bitmeyecek
o yüzden tekrar arkadaş olmanız söz konusu bile olamaz o sürekli bir ışık arayıp durur her yaptığından her sözünden
bu yüzden boşuna kendinizi üzersiniz
İşte ışık aramasın diye bitirsin konuşalım diyorum ona
İsin zor kardesim, aynı durum başıma gelmisti.