Eski sevgilim konuşmak istiyor?

Ben geçen gün eski sevgilime belirsizlik var net ol dedim olmadı cepte tutulduğumu anladım ve engel attım heryerden. Bana ulaşamadı hiçbişekilde. Sonra iki gün sonra bana ortak arkadaşımız yazdı. Beyza engeli kaldır bişey söyleyecekmiş diye. Ne dicek dedim. bilmiyorum engeli kaldırsın diyomuş dedi. Neyse kaldırdım birsürü aramış heryerden yazmış , diyo niye engelliyorsun. Senin belirsizliklerin beni artık yordu diyorum. Bana diyoki " ben şu an öyle bir dönemdeyim ki hayattan bıktım kimseyle konuşmak istemiyorum"diyo ve nerdeyse 1 aydır bunu diyo. Ya bende en son çareyi engelleyip hayatımdan atmakla buldum. Olmadı napayım arkadasimi da mı engelleyim. Arkdasim engeli kaldırsin diyo dedi falan diyince , bende sandım ki net olcak. Çocuk bana gelmiş haladaha diyoki , " beni engelleme bişey dicem , ya da demicem engellersin"diyo , ya söyle dedim. diyoki "bak gerçekten ben şu an bi ilişki istemiyorum , ama ilerde seninle tekrardan olacağımızı biliyorum , benim hayatımı birleştireceğim tek insan sensin " diyo bana ," " ya dedim çık git hayatımdan "sonra da diyoki , bunu yüzüye konuşalım diyo 14 Şubat 'ta geleyim yanına diyo, olmaz dedim hangi gün geleyim diyo. Anlamıyorum artık ya , arkadaşım da çözemedi artık bu çocuğu, diyoki telefonda sana çok asigim kimseyle konuşmuyorum konuşmadım diyo. bide dedimki " sen ilerde yine aynısını yaparsın dedim yapmam diyo kafamı toparlamam lazım şu an sadece diyo , her gün konuşalım goruselim ama küs olmayalım diyor. ve sürekli dediği şey " sen beni ne kadar anlatsamda anlamıyosun diyo. Bende sen beni hiç anlamıyorsun diyorum. Ya lütfen yardım edin. Çıkmaz sokaktayım çıkamıyorum , yardım edin lütfen:((

Güncellemeler
+1 yıl
Ben geçen gün eski sevgilime belirsizlik var net ol dedim olmadı cepte tutulduğumu anladım ve engel attım heryerden. Bana ulaşamadı hiçbişekilde. Sonra iki gün sonra bana ortak arkadaşımız yazdı. Beyza engeli kaldır bişey söyleyecekmiş diye. Ne dicek dedim. bilmiyorum engeli kaldırsın diyomuş dedi. Neyse kaldırdım birsürü aramış heryerden yazmış , diyo niye engelliyorsun. Senin belirsizliklerin beni artık yordu diyorum. Bana diyoki " ben şu an öyle bir dönemdeyim ki hayattan bıktım kimseyle konu
Eski sevgilim konuşmak istiyor?